Samspillet mellem drift it og financiel it: Skab transparens og bliv nemmere at gøre forretninger med Digitalt event

Dato:
06/2 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Det er næsten umuligt at undervurdere potentialet ved et tæt, automatiseret samspil mellem drift- og finans-it. Og tilsvarende kan det erfaringsmæssigt let knække nakken på et forretnings, hvis integrationen ikke er optimal.

På denne dag om financiel it stiller vi derfor skarpt på, hvordan du orkestrerer og automatiserer dette samspil og undgår de mest oplagte faldgruber. Gennem både ekspertindlæg og cases får du indsigt i praktiske erfaringer og viden om, hvad der virker og hvorfor.

Du får et bud på, hvordan du skaber den single point of truth, som skaber både overblik og transparens på tværs af finans, processer og rentabilitet, og hvordan du – i samspil med AI og ML – bygger effektiv og automatiseret forecasting på tværs af indkøb, salg, logistik og lager.

Samtidig giver effektiv master data management basis for at knytte partnere og kunder tættere til virksomheden ved at stille udvalgte informationer til rådighed. Dette kan også give dig mulighed for at arbejde effektivt med elementer som f.eks. localized pricing og skabe en velsmurt B2B-integration, som gør det nemmere at lave forretninger med din virksomhed end med konkurrenterne.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Indsigt i potentialet ved et tæt, automatiseret samspil mellem drift- og finans-it.
  • Inspiration til, hvordan du orkestrerer og automatiserer samspillet mellem drift- og finans-it. Og undgår faldgruberne.
  • Indblik i, hvordan du skaber den single point of truth.
  • Overblik over, hvordan du – i samspil med AI og ML – bygger effektiv og automatiseret forecasting på tværs af indkøb, salg, logistik og lager.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området
Praktiske Oplysninger
Dato:
06/2 2024
Tid:
09:00 til 11:40
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language