Få sparring og inspiration til de tre store aktuelle opgaver: Effektivisering, automatisering og accelerering

Dato:
18/4 2023
Sted:
Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Krisen truer, it-jobmarkedet bliver ikke køligere og forventningerne fra forretningen vokser.

Derfor er kravene klare: Som digital leder skal du kunne mere med mindre – og det skal kunne leveres langt hurtigere. Noget som blandt andet CIO hos SOS International, Søren Kofoed Weeke, senest har slået fast over for Computerworld.

Den gode nyhed er at it-systemerne har gjort os mere effektive - og har sikret virksomheder muligheden for effektive drift, nye kunderelation og forretningsmodeller samt hurtige beslutninger på globalt plan.

Udfordringen er, at kompleksiteten og kravene også er steget. Så mens teknologien kan flytte ordrer kloden rundt med lysets hastighed, kan interne begrænsninger kvæle investeringerne og gøre millisekunderne til dage.

En del af svaret er strategiske samarbejder med teknologi partnere, som med kort varsel kan bidrage med inspiration fra globalt afprøvede ideer og kvalificeret arbejdskraft.

Men hvor går grænsen mellem build or buy? Og hvordan sikres videns overførsel når opgaver løses af partnere og med kompetencer fra andre kulturer. Er det muligt at sikre den ønskede kvalitet og de stigende krav fra forretningen uden samtidig at omkostningerne eksploderer?

På dette roundtable får du derfor inspiration til og erfaringer med hvordan strategiske samarbejder og outsourcing kan anvendes til sikre mere effektiv drift og hurtigere udvikling - som samtidig kan skaleres.

For at kickstarte diskussionen vil CIO hos Coop Lars Ole Dybdal dele erfaringer fra COOPs kæmpe ERP-transformation – og hvad gevinsterne har været indtil nu.
På roundtablet får du også indsigt i en række kundecases, alt sammen præsenteret af software- og driftspecialisten Nagarro. Nagarro er en af de hurtigst voksende ”digital engineering” virksomheder på planeten, og hjælper allerede i dag danske firmaer som Adform, Saxo Bank, Norden og en lang række andre danske virksomheder - og de 18.000 ansatte arbejder globalt i 33 lande med drift og digital innovation for store firmaer som Lufthansa, Siemens og ASSA Abloy.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og Nagarro og foregår på Restaurant ADDRESS i Tuborg Havn d. 18. april fra kl. 9.00 til 13.30. Arrangementet afsluttes med en lækker fælles frokost.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at vælge den rette enterprise-strategi.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Lars Ole Dybdal

Lars Ole Dybdal

CIO

Coop

Michael Møller

Michael Møller

Director

Nagarro

Se program

Program:


08:45 - 09:00
Ankomst og morgenmad

09:00 - 09:15
Velkomst ved dagens ordstyrer
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:15 - 09:30
Kort præsentationsrunde bordet rundt

09:30 - 09:50
COOPs ERP-transformation
Lars Ole Dybdal vil dele hans erfaringer fra COOPs kæmpe ERP-transformation – og hvad gevinsterne har været indtil nu.
Keynote:
Lars Ole Dybdal
CIO
Coop

09:50 - 10:30
Diskussion af indlæg

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 10:55
Nagarro
I sit oplæg vil Michael give indsigt i nogle af de faktorer der er vigtige for at en ekstern partner virkelig kan hjælpe med at accelerere og effektivisere teknologisk udvikling og fremdrift. Det er ikke nødvendigvis altid et spørgsmål om at køre et par busser ind med udviklere og arkitekter, der er andre faktorer der spiller ind for at sikre at brugen af eksterne partnere virkelig giver resultater.
Oplægsholder:
Michael Møller
Director
Nagarro

10:55 - 12:15
Debat

12:15 - 12:30
Opsummering

12:30 - 12:45
Tak for i dag, ordstyrer runder af og så er der frokost i restauranten
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/4 2023
Tid:
08:45 til 12:45
Sted:
Restaurant Address
Tuborg Havnepark 15
2900 Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language