Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen.
For uanset om der er tale om rullegardiner, biler, vaskemaskiner eller maskinernes på fabriksgulvet, så skal de forbindes – og deres data gøres sikre men også tilgængelige, operationelle og let forståelige for forretningen.
Analysevirksomheden IDC estimerer, at der på verdensplan investeres mere end 5 billioner kroner alene i IoT og smart produktion.
Det sker fordi en mere effektiv, bedre og mere digital tilgang er nødvendig når der skal konkurreres med produktion og produkter fra både lavtlønslande og de stadigt mere digitale konkurrenter i og uden for ens kerneindustri. Og samtidig etablere en nem og værdiskabende løsning, for de slutbrugere, som måske skal kobles på virksomhedernes systemer.
Den store udfordring er dog stadig, at man som virksomhed skal stå på mål for sikkerheden når alt fra SCADA-løsninger, over CRM-systemet til brugernes egne apps skal kobles sømløst sammen.
På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.
Programmet for konferencen er under udarbejdelse. Følg løbende med her på siden for emner og information om konferencen
Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.
Niels Mogensen er, med +30 år i IT-sikkerhedsbranchen, en af hovedkræfterne bag Conscias sikkerhedsindsats.
I 2008 startede Niels sammen med to andre netværkssikkerhedsvirksomheden Level 8. Level 8 var en højt specialiseret virksomhed, der som mission havde at sikre danske virksomheder sikkerhedsrådgivning af fagligt højeste kvalitet. Level 8 blev i februar 2017 købt af Conscia.
Niels interesserer sig blandt andet for diverse sikkerhedsstandarder, risikovurderinger, organisatoriske forhold og er således Eksamineret Sikkerhedsleder (ESL), Certified Information Systems Security Professional (CISSP) og Certified Information Systems Auditor (CISA).
Søren Pedersen har mere end 20 års erfaring med IT-sikkerhed, cybersikkerhed og OT-sikkerhed. Igennem sin karriere har han besat en lang række forskellige roller hos verdens største markedsledende cybersikkerheds-producenter. Hans ekspertise dækker alt fra design og implementering af komplekse skræddersyede it- og cybersikkerhedsløsninger til strategisk rådgivning. Søren Pedersen har en dyb indsigt i det aktuelle trussellandskab, samt en bred forståelse for de udfordringer, vi står over for i et stærkt digitaliseret samfund, hvor alt efterhånden er forbundet med hinanden via internettet og derfor også potentiel i stor risiko for at blive udsat for cyber-, ransomware- eller DDoS-angreb. Søren Pedersens specialiserede viden, unikke kompetencer og erfaring har sammen med hans fremragende formidlingsevner, gjort ham meget efterspurgt som foredragsholder og særdeles værdsat af de største danske virksomheder og offentlige organisationer, han samarbejde med.
Mathias Kassner har mange års erfaring med at designe komplekse cybersikkerhedsløsninger, assistere med implementering og vedligeholdelsen af forskellige teknologier fra nogle af verdens største cybersikkerhedsproducenter og rådgive en lang række danske enterprise virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer om cybersikkerhed generelt.
Willem Jan er en erfaren leder med mere end 25 års erfaring i at rådgive og lede store programmer. Siden 2018 har han været ansvarlig for at lede konsulentvirksomheden CGI Netherlands' Manufacturing Center of Excellence.
Han har arbejdet med adskillige virksomheder indenfor proces- og diskrete industri, herunder kemikalier, fødevarer og foder, pharma, bilindustrien og højteknologi, for at løse udfordringerne med at vurdere risikoen og beskytte virksomheden mod cybersikkerhedstrusler i det operationelle/fabriksdomæne på tværs jordkloden.
Willem Jan og hans team har erfaring med udvikling og global levering af værdiforslag og tjenester til OT-cybersikkerhed, automatisering og optimering af produktionsoperationer og avanceret industriel analyse.
Sales Engineer med mere end 20 års erfaring fra sikkerhedsnichen fra virksomheder som Siemens, Check Point & TrendMicro
David er bredt anerkendt som en af de databeskyttelsesretslige eksperter herhjemme og blev i 2021 nomineret af ComplyCloud, Dansk Erhverv, Karnov Group, Computerworld og Danmarks DPO-Forening til årets titlen som årets DPO/DPM 2021.
I samarbejde med Hanne Marie Motzfelt, skriver David i øjeblikket på den kommende kommenteret udgave af NIS2 for forlaget Djøf. David er derudover aktivt bestyrelsesmedlem i bl.a. Danmarks DPO-forening og er generel aktiv i den databeskyttelsesretslige debat.
David har en baggrund fra efterretningstjenesten og med senere ansættelser som både CISO og DPO.