Roundtable: Vend dine it-strategiske SAP-valg med andre it-ledere

Dato:
10/5 2023
Sted:
Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den digitale omstilling er i fuld gang og kravene til virksomhedernes digitale formåen i en usikker økonomisk verden vokser konstant. Men samtidig udfordres mange virksomheder og organisationer fortsat af legacy-systemer og processer.

Sådan behøver det ikke at være. For den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre, automatisere og optimere forbindelsen til både slutbrugere og leverandører.

Samtidig har leverandører af forretningssoftware, som SAP, fulgt med og tilbyder nu næsten fuld valgfrihed hvor cloud, hostede eller egne løsninger kan kombineres - og drives selv eller af eksterne partnere.

Men hvad er de optimale it-strategiske valg når det kommer til SAP-løsninger? Hvad er de langsigtede konsekvenser af outsourcing og cloud-anvendelse? Og hvordan kan man med det rette valg af hybride løsninger måske undgå at lægge alle sine æg i én leverandørs eller teknologis kurv?

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-12 digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Til at indlede diskussionen vil Torben Ruberg, CIO hos Satair og tidligere vinder af Årets CIO, fortælle, hvordan Satair har arbejdet med deres cloud-strategi og de mål, som strategien har skulle indfri. For det handler om meget mere end pris og teknologi.

Torben vil blandt andet fortælle om de valg / fravalg der er blevet foretaget undervejs for at kunne levere it-løsninger, som kan hjælpe virksomheden med at differentiere sig - og hvad valgene har betydet for både it-organisationen og resten af virksomheden.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og NTT Data Business Solutions og foregår på Restaurant ADDRESS i Tuborg Havn d.10. maj fra kl. 9.00- 13.30 Arrangementet afsluttes med en lækker fælles frokost.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra NTT Data Business Solutions kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at vælge den rette enterprisestrategi.

Rundbordsdiskussionen er lukket, off-the-record og alene forbeholdt de inviterede deltagere.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Torben Ruberg

Torben Ruberg

CIO

Satair

Michael Mårtensen

Michael Mårtensen

Senior Sales Manager, Managed Services

NTT DATA Business Solutions A/S

Se program

Program:


08:45 - 09:00
Ankomst og morgenmad

09:00 - 09:15
Velkomst ved dagens ordstyrer
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:15 - 09:30
Kort præsentationsrunde bordet rundt

09:30 - 09:50
Keynote: Torben Ruberg
Torben Ruberg, CIO hos Satair og tidligere vinder af Årets CIO fortæller, hvordan Satair har arbejdet med deres cloud-strategi og de mål, som strategien har skulle indfri. Torben vil blandt andet tale om de valg / fravalg, der er blevet foretaget undervejs - og hvad valgene har betydet for både it-organisationen og resten af virksomheden.
Keynote:
Torben Ruberg
CIO
Satair

09:50 - 10:30
Diskussion af Torbens indlæg

10:30 - 10:45
Pause

10:45 - 10:55
Udfordringerne ved at introducere nye services
Michael giver gode råd til, hvordan nye cloud services kan implementeres, samtidig med at der opretholdes en stabil og sikker drift.
Oplægsholder:
Michael Mårtensen
Senior Sales Manager, Managed Services
NTT DATA Business Solutions A/S

10:55 - 12:15
Diskussion

12:15 - 12:30
Opsummering

12:30 - 12:45
Tak for i dag, ordstyrer runder af og så er der frokost i restauranten
Partnere
Det får du ud af det
  • Få input til de optimale it-strategiske valg når det kommer til SAP-løsninger.
  • Indsigt i hybride løsninger som et middel til at undgå at lægge alle sine æg i én leverandørs eller teknologis kurv
  • Mulighed for at høre Torben Ruberg, CIO hos Satair og tidligere vinder af Årets CIO fortælle, hvordan Satair har arbejdet med deres cloud-strategi og de mål, som strategien har skulle indfri.