Finans Roundtables: Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Dato:
07/12 2023
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb.

Situationen indebærer massiv risiko for virksomheder samt kunder og er en af de primære årsager til, at EU har vedtaget Digital Operational Resilience Act (DORA).

Direktivet stiller skrappe krav til effektiv, dokumenteret beskyttelse af data samt effektiv incident response og evnen til at genetablere af driften efter angreb – langt hurtigere end finanskoncerner er i stand til i dag. Ydermere risikerer ledelsen risikerer bøder i millionklassen, hvis koncernen ikke lever op til kravene. På dette event sætter vi fokus på strategisk cybersikkerhed og compliance i den finansielle branche.

Efter en inspirende keynote kan du deltage i ét af to eksklusive roundtables med udvalgte aktører og ledere fra den finansielle sektor om henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

Roundtable: Cloud-baseret governance i den finansielle sektor

På denne rundbordssamtale vil vi drøfte, hvordan du som governance-ansvarlig mest effektivt:

  • Sikrer fuld og fortløbende compliance med de særlige reguleringskrav, der stilles til den finansielle sektor. Herunder særligt de skærpede krav, som DORA stiller til sektoren i fremtiden.
  • Indtænker governance fra dag ét, herunder overholdelse af såvel regulatoriske krav samt egne policies i en hybrid/cloud-centrisk strategi.
  • Beskytter egne processer og data – samt i særdeleshed kundernes kritiske og fortrolige informationer – mod at blive kompromitteret i forbindelse med cyberangreb.


Roundtable: Strategisk it-sikkerhed i den finansielle sektor

På denne rundbordssamtale fokuserer vi på, hvordan du som it-leder arbejder med fremtidens trusler og strategisk sikkerhed. Herunder hvordan du i praksis:

  • Designer og implementerer en mere strategisk tilgang til it-sikkerhed med benhårdt fokus på evnen til at opdage trusler og reagere hurtigere langt hurtigere og mere effektivt.
  • Prioriterer, overskuer og prissætter cybersikkerhedsindsatsen, så der sikres buy-in fra hele forretningen.
  • Strømliner strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og den nødvendige forandringsledelse.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:10
Keynote

09:55
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Roundtable 1
09:55 - 11:45 (110 min)
Roundtable session

Læs mere

Vælg dette indlæg

Roundtable 2
09:55 - 11:45 (110 min)
Roundtable session

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:45
Frokost og netværk
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
07/12 2023
Tid:
08:30 til 12:45
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language