Low code/No code med MS Power Platform Digitalt event

Dato:
16/11 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

- Byg nøglefærdige services og apps i en fart – uden behov for kode og udviklere

Microsoft investerer massivt i Power Platform og Power Apps, som er selskabets bud på en "low code/no code"-platform, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power-platformen åbner blandt andet for at visualisere og dele data med Power BI, samt for at tilpasse og digitalisere workflows med Power Apps og for at automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Power Platform giver også superbrugere i forretningen adgang til at deltage aktivt i udviklingsarbejdet. Dels ved selv at bygge apps, dels ved hurtigere at byde ind med umiddelbart anvendelige inputs til services, der løser aktuelle udfordringer eller kan optimere processer, indblik og transparens.


Det giver en række oplagte muligheder for at prototype nye services samt udvikle og sætte forretningsforbedringer og løsninger i drift på rekordtid.

Du får oplæg om og demonstrationer af, hvordan andre danske virksomheder anvender mulighederne i praksis.

Dermed får du lettere ved at vurdere, hvilke muligheder du med fordel kan stille til rådighed for din egen organisation. Ligesom du også kommer til at høre om de erfaringer, andre har gjort sig om hvordan man bedst styrer og kvalitetskontrollerer resultaterne.

Du vil blandt andet få:

 • Viden om og eksempler på, hvordan organisationer kan bygge komplekse og særdeles værdifulde workflows og løsninger, selv om de hverken har egne udviklere eller ansatte, der kan kode
 • Overblik over mulighederne i Power Apps og om hvordan du kommer i gang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform
 • Inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Hvad virker ikke?
 • Råd om, hvordan du udformer og håndhæver governance, der gør det muligt at bevare overblikket – og som mindsker risikoen for, at fejlbehæftede løsninger når i produktion og kan have skadelig indvirkning på din forretning
 • Inspiration fra cases, der har gjort en reel forskel for virksomhed og forretning.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Martin Richter Olsen

Martin Richter Olsen

Performance and analysis manager

Pandora

Harald Wentein

Harald Wentein

Microsoft Power Platform Lead

Microsoft Western Europe

Mads Møgelvang Nielsen

Mads Møgelvang Nielsen

Direktør, twoday Business Applications

Two-Many

René Dueholm

René Dueholm

CEO

Atlytix

Felipe López Acevedo

Felipe López Acevedo

Head of Data Applications

Falck

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst v. dagens moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:30
Pandoras PowerBI rejse
Vær med, når Martin deler deres største udfordringer og tilgange på Pandoras PowerBI-rejse, herunder deres 3-årige projekt ”ReportingTransformation project” inden for finansområdet.

Du kan derudover blive klogere på, hvor Pandora er i dag og hvad deres fremadrettede fokus vil være.
Keynote:
Martin Richter Olsen
Performance and analysis manager
Pandora

09:35 - 09:55
Fremskynd innovationen i din organisation - hurtigt og i storskala med Low Code og AI
Alle organisationer leder efter måder at optimere deres aktiviteter, spare omkostninger eller finde nye områder til at vækste. Teknologi spiller en vigtig rolle i denne proces: Hastigheden er afgørende og derfor er traditionel app-udvikling ikke længere produktivt. Du kan i stedet anvende Microsoft Power Platform til at fremskynde innovationen i din organisation - hurtigt tempo og i storskala.

I dette indlæg vil du lære, hvor denne værdi kan komme fra:
 • Fremskynd din innovation med Low Code og AI, der kan understøtte enkeltpersoner og afdelinger.
 • Opbyg et agilt lag omkring kerne LOB-systemerne (f.eks. D365, SFDC og SAP). Dermed kan du spare tid og kapitalisere på jeres kerneinvesteringer.
 • Hyperautomatiser dine processer og spar tid samt penge i din daglige drift.
Oplægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Harald Wentein
Microsoft Power Platform Lead
Microsoft Western Europe

10:00 - 10:20
Kom godt i gang med Copilot til Power Platformen – Hvad kan du bruge det til?
Deltag i dette oplæg og forstå mulighederne med Copilot til Power Platformen. Du vil få en introduktion til teknologien og viden, som gør dig i stand til at træffe beslutninger om hvordan Copilot kan bruges i netop din organisation.

Mads Møgelvan Nielsen vil give dig viden om følgende:
 • Hvad er mulighederne?
 • Hvilken betydning har det for vores løsninger fremadrettet
 • Eksempler på anvendelse.
Oplægsholder:
Mads Møgelvang Nielsen
Direktør, twoday Business Applications
Two-Many

10:25 - 10:40
Pause

10:40 - 11:00
Genvejen til automatiseret Business Intelligence
Data Management er ofte en kompleks udfordring for virksomheder. Data strømmer fra forskellige kilder, i forskellige formater og på forskellige tidspunkter.

Microsoft PowerBI er et fantastisk visualiseringsværktøj, men når datakilderne bliver for komplekse, er det næsten umuligt at holde Low-Code uden hjælp fra en automatiseret dataplatform. En automatiseret dataplatform er en sand game-changer for virksomheder, der ønsker at være datadrevne uden besvær.

I modsætning til traditionelle dataplatforme, som kan tage måneder eller endda år at implementere, har automatiserede dataplatforme en enestående time-to-market. Samtidig opnår man fuld dokumentation af ens datastyring, seamless dataudveksling med PowerBI og en backend, der allerede er klar til fremtidens krav inden for AI & IoT.

I dette oplæg vil René Dueholm vise, hvordan du nemt og hurtigt kan få gavn af din virksomheds data med den automatiserede dataplatform Jet Analytics.
Oplægsholder:
René Dueholm
CEO
Atlytix

11:05 - 11:35
Falck's Power Platform rejse: Lessons Learned og Success Stories
Hør med, når vi udforsker Falcks bemærkelsesværdige rejse med Power Platformen, og viser hvordan virksomheden har udnyttet dens muligheder til at drive innovation, effektivitet og vækst. Vi vil dykke ned i de kritiske læringspunkter undervejs, fremhæve strategier og bedste praksis, som deltagerne kan anvende i deres egne organisationer.

Opdag de inspirerende succeshistorier, der illustrerer Falcks resultater med at udnytte Power Platformens potentiale, lige fra at optimere forretningsprocesser til at fremme samarbejde og give medarbejderne større beføjelser. Vores taler vil give et dybtgående indblik i de virkelige udfordringer, som Falck har stået over for, og de løsninger, de har implementeret for at overvinde dem, mens de demonstrerer Power Platformens alsidighed og værdi.

Indlægget afholdes på engelsk.
Keynote:
Felipe López Acevedo
Head of Data Applications
Falck

11:35 - 11:40
Tak for i dag!
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld