Program:


08:30
Croissanter, kaffe & registrering

09:00
Velkomst ved dagens moderator
Ditte Vinterberg Weng
Moderator:
Ditte Vinterberg Weng
Journalist for cybersikkerhed
Computerworld

09:10
Nomineret til Årets CISO 2023
Nicholas V. Jancey
Keynote:
Nicholas V. Jancey
Nordics CISO
PwC

Nicholas is currently the CISO for PwC Denmark, responsible for PwC’s internal security programme. Additionally, he holds leadership responsibilities for PwC’s member firms in the Nordics as Regional CISO - Nordics. Nicholas has more than 17 years of experience in the Information Security and Compliance field. Throughout his career he has worked with large multinational organisations such as Novo Nordisk and Carlsberg Breweries. Here he has gained significant experience in operationalising strategies and running transformation programmes that generate actual impact. Nicholas is a big advocate of using emerging technologies and alternative approaches to tackle security and compliance issues and has often worked on digital projects, demonstrating how these technologies can solve problems, enable business and still be secure.


09:40
Krisestyring – før, under og efter
Styrer du krisen, eller lader du krisen styre dig? Ofte er udfaldet af en krisesituation allerede fastlagt, før den indtræffer. Når krisen melder sin ankomst, har vi en tendens til at fokusere på de umiddelbare opgaver foran os. Vores naturlige tilbøjelighed og krisens kaotiske dynamik kan føre til, at vi mister det strategiske overblik og derved hvor organisationen skal være efter krisen. Ved at forstå de mekanismer, der er involveret, kan vi gøre vores liv lettere ved at forberede os og dermed sikre, at der er sammenhæng mellem vores beslutninger før, under og efter krisen.

Effektiv krisestyring handler om at etablere solide forbindelser, der knytter organisationens prioriteringer og aftalte serviceniveauer sammen med de beslutninger, der træffes, når krisen kulminerer og situationen er mest udfordrende. I dette oplæg vil vi dele vores erfaringer med modstandsdygtighed, krisestyring og risikoforståelse gennem målrettede øvelser.
Jacob Taarup
Keynote:
Jacob Taarup
Associate Professor
Københavns Professionshøjskole, afdelingen for Katastrofe- og risikomanagement

Jacob Taarup er ph.d. og lektor ved afdelingen for Katastrofe- og risikomanagement på Københavns Professionshøjskole. Hans undervisning og forskning involverer arbejde med risikoanalyse, systemers modstandsdygtighed og grundlæggende problemstillinger inden for risiko- og sikkerhedsvidenskab. Teoretiske interesser omfatter tilgange til risikovurderinger, krisestyring, fortsat drift og private beredskaber.

De seneste år har Jacob fokuseret på fortsat drift, robusthed og risikostyring under arktiske forhold, hvor han arbejder med usikkerheder relateret til industri, lokalsamfund og kritisk infrastruktur.

Lene Sandberg
Keynote:
Lene Sandberg
Lektor
Københavns Professionshøjskole, afdelingen for Katastrofe- og risikomanagement

Lene Sandberg er lektor på Katastrofe- og risikomanageruddannelsen på Københavns Professionshøjskole og forsker i operativ krisestyring, organisering og opbygning af dansk redningsberedskab, myndigheder og organisationers beredskabsansvar.


10:05
Pause

10:25
ArticWolf
Program billede

10:45
Zscaler
Program billede

11:05
Debat ved bordene

11:20
Pause

11:35
Conscia
Program billede

11:55
Taler kommer snart

12:15
Debat ved bordene

12:30
Frokost

13:15
Hvorfor skal du skrive din beredskabsplan til elefanter?
Sarah Aalborg
Keynote:
Sarah Aalborg
CISO
Tivoli

Sarah er oprindelig uddannet bibliotekar.
Her vil enkelte måske tænke grå page, fodslæbende sko og en brun lun striksweater. I Sarahs tilfælde er virkeligheden en anden.

Sarah Aalborg er blandt landets fremmeste thought leaders, når det handler om informationssikkerhed, risikohåndtering og medarbejderadfærd.
Med baggrund i virksomheder som Demant, Novozymes og DSB, er Sarah nu CISO i Tivoli, hvor hun samtidigt driver IT Supporten, som er en vigtig del af Havens drift.

Sarah er en flittig anvendt speaker på IT sikkerhedskonferencer i ind og udland, hvor hun med udgangspunkt i storytelling og videnskabelige studier krydret med erfaring og praktiske eksempler fortæller om, hvordan vores underbevidsthed og menneskelige biases påvirker vores arbejde med IT sikkerhed.

Og det er om at spænde både hjelm og sikkerhedssele, når du møder Sarah … hun er en ustoppelig hvirvelvind af energi, ideer og løsninger. Det udmønter sig ud over virksomheden som speaker, i bloggen sikkerhedogpocorn.dk, et bogprojekt og et nystartet engelsk site ved navn securebychoice.com

Sarah har over 20 års erfaring i alle hjørner af IT og er uddannet både projekt og programleder. Dette er så toppet dette med en uddannelse som adfærdsdesigner, der giver en unik indgangsvinkel på IT sikkerhedsemnet.


13:40
Tak for i dag
Ditte Vinterberg Weng
Moderator:
Ditte Vinterberg Weng
Journalist for cybersikkerhed
Computerworld
Det får du ud af det
  • Overblik over det aktuelle trusselsbillede lige nu - og i den kommende tid.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive din direktion.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive organisationens medarbejdere.
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/11 2023
Tid:
08:30 til 13:45
Sted:
BMW Experience Center
Firskovvej 33
2800 Kongens Lyngby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language