Sådan gør du dit cyberforsvar kampklart og effektivt Digitalt event

Dato:
14/3 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På verdensplan bruger virksomheder milliarder af kroner på løsninger, der skal beskytte dem mod cyberkriminalitet. Og alligevel stiger antallet af sikkerhedsbrud.

Samtidig er det blevet stadigt sværere at finde og fastholde de rette sikkerheds-kompetencer i organisationen, der kan forbygge og analysere angreb. Et kritisk problem, i en stadig mere uforudsigelig verden med stadigt mere snedige cyberkriminelle.

På denne konference om kan du derfor få værktøjer og inspiration til hvordan du får styrket cybersikkerheden i din organisation.


På konferencen kan du blandt andet:

  • Få en status på den aktuelle trussel fra ransomware, og høre hvad du bør gøre for at undgå det.
  • Få inspiration til, hvordan du finder balancen mellem egen sikkerhedsorganisation, værktøjer og så managed- og eksterne cybersikkerhedsløsninger.
  • Få indsigt i de aktuelle trusler, som truer din organisation lige nu.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Rasmus Ferdinand Ginman
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

Erhvervsjournalist på Computerworld med fokus på den danske it-branche.
Han skriver blandt andet om forretningen bag it-produkterne - alt fra økonomi og opkøb til strategi og ledelse.


09:05
Hvad betyder krigen i Ukraine for Danmarks evne til at modstå og overkomme cyberhændelser?
Mikkel Storm Jensen gennemgår hvad vi ved om den del af Ruslands krig mod Ukraine, der foregår i cyberdomænet, og diskuterer, hvilke erfaringer Danmark allerede nu bør drage af konflikten.
Mikkel Storm Jensen
Keynote:
Mikkel Storm Jensen
Militæranalytiker, Major, MSc, Phd-kandidat
Forsvarsakademiet - Institut for Strategi og Krigsstudier

Mikkel Storm Jensen er major i hæren, Cand. Polit og Phd-kandidat. Han har siden 2016 forsket i cyberkonflikt og cyberstrategi, herunder brugen af cyberdomænet i interstatslig konflikt og konkurrence på strategisk niveau. Hans Phd handler om offensive cyberkapabiliteters (”cybervåbens”) strategiske indflydelse i militære alliancer med NATO som case.


09:35
Bootcamp for sikkerhedsspecialister - Træningsprogram for cyberkrigere
Når vi taler om cyberforsvar, er mantraet forberedelse, forbedelse, forberedelse. Du kan købe dig fattig i dyre, smarte sikkerhedsprodukter, men hvis du ikke formår at implementere dem korrekt, vedligeholde dem fortløbende og få medarbejderne med ombord i cyberforsvaret, så fejler du.

Jesper gennemgår det aktuelle trusselsbillede, og hvordan man kan imødegå trusler, samt hvilke redskaber, der er vigtige at have i cybersikkerheds-værktøjskassen. Man skal anvende deres fulde potentiale ved bl.a. at samle data fra relevante logkilder som EDR-løsninger, cloud og netværkssensorer. Og ikke mindst at berige dataanalysen med Cyber Threat Intelligence.

Afslutningsvis vil Jesper gennemgå et træningsprogram for cyberkrigere med tre fokusområder, for at få det bedste ud af dine sikkerhedsløsninger:

- Den rigtige organisation
- Den korrekte forhåndsplanlægning
- Øvelse, øvelse og mere øvelse
Jesper Kastoft Bertelsen
Oplægsholder:
Jesper Kastoft Bertelsen
Senior Security Analyst & afdelingschef for cybersikkerhed
Conscia

Jesper begyndte sin karriere som gadebetjent i København, hvor han gennem 10 år lærte at spotte, håndtere, forebygge og efterforske kriminalitet. Efter tiden på gaden fortsatte Jesper sin kamp mod de kriminelle i Politiet - men denne gang med fokus på cyberkriminelle. For at forstå cyberkriminelles tankegang og handlemåde er Jesper selv uddannet hacker. Han har desuden en diplomuddannelse i IT-sikkerhed og en del certificerer fra bl.a. Giac. Han underviser på DTU og er aktiv i arbejdet med at fremme interessen for cybersikkerhedsfaget blandt unge.


10:00
Pause

10:15
6 proaktive trin til at bekæmpe ransomware og forbedre cyberresiliens
Ransomware kan forårsage alvorlig skade på din virksomhed og omdømme, men den ikke uovervindelig. Faktisk er den kun så stærk som virksomhedernes svageste led.

Den gode nyhed er, at der er klare, proaktive skridt, som virksomheder kan tage for at bekæmpe og opdage trusler, før de rammer. Disse skridt kan forhindre storstilede forstyrrelser og mindske sandsynligheden for, at et angreb kan ødelægge virksomheden.

Indlægget holdes på engelsk.
Sebastian Molinder
Oplægsholder:
Sebastian Molinder
Sales Engineer
Veritas

Sebastian arbejder med information governance og compliance, og hjælper kunderne med bedre at kunne forstå og håndtere deres data.


10:40
Antallet af cyberangreb er eksploderet - få en update om trusselsbilledet lige nu
Peter Kruse
Keynote:
Peter Kruse
CISO
Clever

Peter Kruse er CISO hos Clever. Tidligere har han stiftet CSIS Security Group, som er en privatejet dansk virksomhed. Som noget ganske sjældent besidder Peter Kruse en dybtgående teknisk forståelse for malware kombineret med påskønnelse for og viden om forretningsbehov. Peter har en lang historie med aktiv deltagelse i lukkede IT-sikkerhedsfællesskaber, og har stærke forbindelser blandt antivirus,- og banksektorerne såvel som blandt retshåndhævende myndigheder og højere uddannelsesinstitutioner. Peter er som den eneste i Danmark medlem af den højtrespekterede CARO (Computer Antivirus Research Organisation). En optagelse, som udspringer fra hans baggrund i antivirus branchen, og dedikerede analyse af malware.


11:15
Opsummering v. dagens moderator

11:20
Tak for i dag!
Det får du ud af det
  • Få en status på den aktuelle trussel fra ransomware, og høre hvad du bør gøre for at undgå det.
  • Få inspiration til, hvordan du finder balancen mellem egen sikkerhedsorganisation, værktøjer og så managed- og eksterne cybersikkerhedsløsninger.
  • Få indsigt i de aktuelle trusler, som truer din organisation lige nu.