ERP løsninger til SMV segmentet Digitalt event

Dato:
07/12 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Intelligent og avanceret anvendelse af ERP er ikke længere noget, der er forbeholdt de store virksomheder. Ikke mindst med cloudens mange muligheder, kan små og mellemstore virksomheder i høj grad også få gevinst ud af de avancerede ERP-systemers mange features til effektivisering, data-udnyttelse og automatisering.

Det blomstrer i dag frem med mange branche-specifikke ERP-løsninger, der er bygget til og specialiseret ind på bestemte branchers specifikke behov og egenart.

Vi sætter fokus på disse avancerede ERP-løsninger, som nemt og hurtigt kan forbedre netop din virksomheds workflow og skabe langt dybere forståelse for, hvor du kan effektivisere - alt sammen baseret på standardløsninger, som kan integreres på kryds og tværs.

Med et enkelt system giver disse systemer mulighed at forbedre produktion, afrapportering og styring af både supply chain, lager og distribution markant på netop den måde, der passer til din virksomhed og den branche, som du opererer i.

Hør i hvilken retning ERP-området udvikler sig lige nu. Og om hvordan du med enkle greb kan få glæde af et avanceret ERP-system.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
7 gode råd til værdiskabende ERP – bliv Best in Class
Som metafor kan man beskrive sit ERP-system og Finansafdeling som et Formel 1-hold. Bilen er dit ERP system og afdelingen er teamet omkring bilen. De førende hold i Formel 1 er præget af værdibaseret viden om alt hvad de gør – dæktype, pitstop, strategi, vejrudsigt, banen, mv. Det samme bør gælde for Finans – hvad skal systemet levere, hvordan støtter data strategien, hvad er værdiskabende, kan robotter hjælpe?

Så hvordan får du dit ”Formel 1” team og bil til at være Best in Class?

I dette indlæg får du syv gode råd til, hvordan du optimerer brugen af dit ERP-system og Finansafdelingen, som vil skabe værdi for hele virksomheden.
Rasmus Arffmann
Keynote:
Rasmus Arffmann
Director
BDO Advisory

Rasmus hjælper dagligt virksomheder i alle størrelser med at planlægge strategier og optimere driften. Rasmus har erfaring på C-level niveau fra nogle af Danmarks største selskaber, hvor Rasmus har optimeret hele værdikæden - lige fra digitale robot-løsninger til gammeldags Cost-Out projekter. Rasmus kommer fra BDO, som er verdens femte største rådgivning- og revisionshus.


09:35
Hvilket ERP-system skal SMV’er vælge fra Microsoft Dynamics-platformen – ”BC” eller ”FO”?
Der er et væld af muligheder for små og mellemstore virksomheder, når det kommer til at vælge den næste forretningsplatform.

Hvilke løsninger skal man vælge, og hvordan passer løsningernes funktionaliteter til din virksomheds udfordringer, behov og strategiske mål?

Vi har gjort valget lidt lettere for dig. På 20 minutter præsenterer vi vores bud på, hvorfor Microsoft Dynamics-platformen er det helt rigtige valg for SMV’er.

Du får blandt andet svar på:

  • Hvordan Business Centrals (BC) funktionaliteter, styrker og prisforhold er sammenlignet med Microsoft Dynamics 365 Finance og Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (FO)
  • Hvorfor DXC Technology råder SMV’er til at vælge Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Hvordan Microsoft Power Platform tilføjer og udvider funktionaliteterne i Business Central uden at øge kompleksiteten
  • Hvordan DXC’s strukturerede, standardiserede tilgang kan reducere tiden og omkostningerne under jeres implementering med minimum 40 procent.
Undervejs viser vi virkelige eksempler på den værdi, vi har skabt hos vores SMV-kunder med Business Central.

Vi deler også nogle gode råd til, hvordan din virksomhed får det optimale ud af jeres næste IT-investering.
John T. Hummelgaard
Oplægsholder:
John T. Hummelgaard
Sales Director
Cepheo

Med snart 40 års erfaring inden for salg og markedsføring i IT-branchen har John fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, hvor teknologi møder forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene bl.a. givet plads som både rådgiver og repræsentant i styregrupper på en lang række projekter


10:05
Hvad er de altoverskyggende faktorer for at få succes med ERP
Torben Storgaard vil på baggrund af mangeårig erfaring med ERP-projekter beskrive, hvad de helt afgørende faktorer er for at lykkes.
Torben Storgaard
Keynote:
Torben Storgaard
Digital Advisor
HNCO - Independent ERP-strategies

Torben hjælper virksomheder med at optimere deres forretningsprocesser og vælge strategiske forretningsapplikationer. Han har de seneste 25 år rådgivet en lang række virksomheder med at træffe de rigtige strategiske ERP-valg og samt guidence undervejs i implementeringen. Torben har arbejdet som uvildig ERP rådgiver og partner i PwC / HerbertNathan & Co / Devoteam / Klean/ HNCO.


10:30
Dagens moderator samler op
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Indblik i, hvilken retning ERP-området udvikler sig lige nu.
  • Overblik over branche-specifikke ERP-løsninger, der er bygget til og specialiseret ind på bestemte branchers specifikke behov og egenart.
  • Indsigt i, hvordan du kan får et værdiskabende ERP-system
  • Inspiration til, hvordan du med enkle greb kan udnytte dine data optimalt
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/12 2022
Tid:
09:00 til 10:35
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language