ERP løsninger til SMV segmentet Digitalt event

Dato:
07/12 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Intelligent og avanceret anvendelse af ERP er ikke længere noget, der er forbeholdt de store virksomheder. Ikke mindst med cloudens mange muligheder, kan små og mellemstore virksomheder i høj grad også få gevinst ud af de avancerede ERP-systemers mange features til effektivisering, data-udnyttelse og automatisering.

Det blomstrer i dag frem med mange branche-specifikke ERP-løsninger, der er bygget til og specialiseret ind på bestemte branchers specifikke behov og egenart.

Vi sætter fokus på disse avancerede ERP-løsninger, som nemt og hurtigt kan forbedre netop din virksomheds workflow og skabe langt dybere forståelse for, hvor du kan effektivisere - alt sammen baseret på standardløsninger, som kan integreres på kryds og tværs.

Med et enkelt system giver disse systemer mulighed at forbedre produktion, afrapportering og styring af både supply chain, lager og distribution markant på netop den måde, der passer til din virksomhed og den branche, som du opererer i.

Hør i hvilken retning ERP-området udvikler sig lige nu. Og om hvordan du med enkle greb kan få glæde af et avanceret ERP-system.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i i hvilken retning ERP-området udvikler sig lige nu.
  • Overblik over branche-specifikke ERP-løsninger, der er bygget til og specialiseret ind på bestemte branchers specifikke behov og egenart.