It-sikkerhed

Dato:
16/11 2022
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Ingen kan i dag vide sig sikre mod at blive ramt af et ødelæggende hacker-angreb foretaget af top-professionelle og vel-udstyrede cyberkriminelle.

Derfor har mange organisationer i dag beredskabsplaner klar i skuffen, som hurtigt kan trækkes frem og aktiveres, hvis først hackerne er trængt ind bag organisationens digitale forsvarsmure.

Men en ting er teori, en anden praksis. For hvordan reagerer organisationen rent faktisk, når først et ødelæggende angreb er i gang? Virker beredskabsplanen? Virker forsvars-systemerne? Hvor skal man sætte ind? Og i hvilken rækkefølge? Og hvordan forhandler man med hackere?

Til hackday kommer helt tæt på det vellykkede hacker-angrebs forløb og få et overblik over de største trusler og risici lige nu.

Du kan høre hands-on erfaringer og learnings fra dem, som har prøvet at stå midt i orkanens øje med et hacker-angreb i fuld udblæsning omkring sig og blev lagt ned af cyberkriminelle. Hvad gjorde de? Og hvilke learnings tog de med sig?

I løbet af dagen afsætter vi god plads af til drøftelse og erfaringsudveksling. For kun sammen kan vi blive bedre rustet til at modstå de dygtige hære af cyberkriminelle.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:40
Taler kommer snart

10:10
Taler kommer snart

10:35
Pause

10:55
Taler kommer snart

11:25
Taler kommer snart

11:55
Frokost

12:40
Keynote

13:10
Taler kommer snart

13:40
Taler kommer snart

14:05
Pause

14:20
Taler kommer snart

14:50
Keynote

15:20
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Oveblik over de største trusler og risici lige nu.
  • Indblik i vellykkede hacker-angrebs forløb og hvordan de blev håndteret.
  • Netværk og erfaringsudvekling med andre it-sikkerheds profesionelle