Roundtable: CIO´en har en nøglerolle når IoT møder it. Få råd til hvordan du udnytter den bedst

Dato:
27/10 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

IoT’s rolle som en af de vigtigste drivkræfter for forretningsudvikling og konkurrenceevne er både en udfordring og en mulighed for it-afdelingen. Samtidig betyder sammensmeltningen af IoT, IT og OT at CIO'ens rolle er både afgørende og udfordret. Og er spørgsmålet er, om it er klar, og hvad der skal til for at udnytte potentialet?

Dette er omdrejningspunktet for dette eksklusive digitale roundtable med deltagelse af to af Europas førende eksperter inden for smart produktion, som vil dele både indsigt, erfaringer og forudsigelser. Dels om hvordan IoT betyder fundamentale ændringer i både forretningsudvikling og produktion, og hvordan dette vil påvirke CIO'ens rolle.

Fokus er på, hvad der sker, når IT møder IoT, og hvordan CIO’en kan indtage en nøglerolle for at sikre optimal integration mellem produktionsanlæg og ERP-systemer som SAP. Hvordan sikrer man nedbrydning af siloer og implementering af datadrevne løsninger, der optimerer produktivitet og virksomhedens evne til hurtigt at tilpasse sig nye krav?

Roundtable er en unik mulighed for CIO's for at få indsigt med internationalt perspektiv, dele egne erfaringer med andre CIO’s og deltage i diskussionen om en fremtid, hvor IoT bliver en afgørende faktor.

Simon Culshaw og Andreas Schreiber, begge fra it-virksomheden Atos, vil dele indsigt fra nogle af de mest innovative projekter, der illustrerer, hvordan IoT er afgørende for at implementere smarte produktionsinitiativer, der skalerer, optimere ROI og udvikle nye forretningsmodeller, der øger konkurrenceevnen.

Roundtablet bliver modereret af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen, og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål og deltage aktivt undervejs.

Roundtablet bliver afholdt på engelsk.

Se program

Program:


10:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


10:10
Bordet rundt, kort introduktion af alle

10:25
Case præsentation ved Atos
Andreas og Simon vil med baggrund i forskellige kundecases dække følgende:
  • Smart Manufacturing Challenges
  • IT/OT Convergence – the integration problem
  • Stakeholder Management
  • The leap of faith
  • The role of the IT Function
  • Building the business case
  • Setting out at scale - avoiding pilot purgatory
  • Delivering the return
  • Developing the opportunities
Andreas Schreiber
Oplægsholder:
Andreas Schreiber
Leder af Smart Factory Digital Competency Center
Atos

Inden Andreas Schreiber kom til Atos, arbejdede han 20 år i bilindustrien. 5 år hos BMW med ingeniør- og produktionsopgaver. Dette klædte ham på til arbejdet med Atos’ Smart Factory-initiativer, der dækker den stigende efterspørgsel inden for produktions- og procesindustrien.

Simon Culshaw
Oplægsholder:
Simon Culshaw
VP Manufacturing Strategy & Business Development Northern Europe
Atos

Simon Culshaw har varetaget en bred portefølje af services på tværs af forskellige sektorer. Primært inden for produktion, men også inden for telekommunikation, medier, forsyningsselskaber og finans.
Hans vej til Atos gik via KPMG, hvor han var ansvarlig for teleprojekter. Før dette arbejdede han for et lille konsulentfirma, hvor han var løsningsarkitekt, og en life science-virksomhed, hvor han arbejdede som forretningsanalytiker og projektleder.
Som Atos’ VP for Manufacturing Strategy & Business Development i Nordeuropa fokuserer han nu på produktionssektoren.


10:40
Debat og diskussion

11:55
Opsummering og tak for idag
Partnere