It-sikkerhed i praksis - overfor de stadig mere avancerede aktuelle trusler Digitalt event

Dato:
27/4 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Truslen mod cyber- og informationssikkerheden i Danmark er i dag meget høj, og det aktuelle trusselsbillede bliver stadig mere kompleks og med stadig mere avancerede angrebsmetoder.

Vi sætter derfor fokus på, hvordan du bedst muligt kan beskytte din organisation mod de angreb, som i øjeblikket syntes at kan komme fra alle sider.

Hvordan kan man sørge for at både forsvarsværker og beredskabsplaner er i top samtidig med, at udgifterne holdes i bund? Det kræver en både risikobaseret og praktisk tilgang til sikkerhedsarbejdet, for hvor skal du lægge niveauet for netop din organisation?

Computerworld tager temperaturen på hacker-miljøet lige nu og præsenterer en række af de mest effektive værktøjer og metoder til at beskytte dig så godt som muligt - uden at du strammer hele virksomheden ind i kedelige regler og tætte bånd.

Du kan derfor blandt andet høre mere om de it-kriminelles favorit-metoder lige nu, og hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomheds-struktur med medarbejdere, der ofte arbejder hjemmefra. Det giver hackerne en ny angrebsflade, som også skal sikres.

Du får også bud på, hvordan du kan kombinere værktøj og arbejdsgange i den bedst mulige opsætning.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Jakob Schjoldager
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

Jakob Schjoldager er erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, og skriver til dagligt om virksomheders it-strategier og danske CIO’ers arbejde. Jakob har tidligere også været sikkerhedsredaktør på Computerworld.


09:05
Update om trusselsbilledet lige nu
Peter Kruse
Keynote:
Peter Kruse
CISO
Clever

Peter Kruse er CISO hos Clever. Tidligere har han stiftet CSIS Security Group, som er en privatejet dansk virksomhed. Som noget ganske sjældent besidder Peter Kruse en dybtgående teknisk forståelse for malware kombineret med påskønnelse for og viden om forretningsbehov. Peter har en lang historie med aktiv deltagelse i lukkede IT-sikkerhedsfællesskaber, og har stærke forbindelser blandt antivirus,- og banksektorerne såvel som blandt retshåndhævende myndigheder og højere uddannelsesinstitutioner. Peter er som den eneste i Danmark medlem af den højtrespekterede CARO (Computer Antivirus Research Organisation). En optagelse, som udspringer fra hans baggrund i antivirus branchen, og dedikerede analyse af malware.


09:30
Dediko A/S
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.


09:55
Protect against advanced Web threats with Symantec Web Protection Suite
Webtrusler udgør en stadig stigende trussel for vores mobile brugere og vores data. I dette indlæg vil Peter Sindt fortælle om Dubex erfaringer med web sikkerhed og hvordan Symantec’s Web Protection Suite kan hjælpe virksomheder og organisationer med bedre beskyttelse imod avancerede web trusler.
Peter Sindt
Oplægsholder:
Peter Sindt
Head of Dubex Incident Response Team – DIRT
Dubex A/S

>23 års erfaring i sikkerhedsrådgivning, sikkerheds arkitektur og implementering af IT-sikkerhed


10:20
Pause

10:35
“The wise warrior avoids the battle.” Network Access Control og Zero Trust eksempler i praksis.
Sikkerhed på kanten af netværket har aldrig været mere nødvendig end nu. Trusselsbilledet har ændret sig og rækker dybere end blot perimeteren. Angreb spreder sig nu horisontalt i kanten af netværket, hvilket øger behovet for NAC (Network Access Control) og en ”Zero Trust” tilgang til alle enheder. Historisk set har implementeringen af en NAC-løsning altid medført stor kompleksitet, hvilket kan forhale eller strande sådan et projekt.

Under sessionen kigger vi nærmere på konceptet zero-trust og tager nogle use-cases op fra den virkelig verden til inspiration.
Christian Rutrecht
Oplægsholder:
Christian Rutrecht
SE Director & Security Specialist
Fortinet

System Engineering Director at Fortinet Denmark with 8 years’ experience working as a security specialist with various roles in pen-testing, security assessment and training, threat management, project management, threat analysis and security architecture as well as policy and compliance implementations based on ISO27001, NIST and IEC64443 in both the private and public sectors.


11:00
IT-sikkerhed – udnyt hele værktøjskassen
Cloud udfordrer den traditionelle perimetersikkerhed og stiller krav til at gentænke IT-sikkerhed.

Ud fra et Zero Trust princip fortæller Jesper, hvordan du planlægger og bygger en komplet og sammenhængende IT-sikkerhedsplatform på tværs af Microsoft 365 og Azure og får brugt alle de værktøjer du allerede har betalt for.

Og hvordan du efterfølgende drifter og vedligeholder din platform så den forbliver up to date og sikker.
Jesper Petersen
Oplægsholder:
Jesper Petersen
Principal Cloud Advisor
timengo a/s

Jesper Petersen har over 30 års erfaring med IT og har taget hele rejsen fra EDB til cloud.
Som Principal Cloud Advisor og med særlig fokus på forretningens krav til IT, rådgiver og hjælper Jesper danske virksomheder med at optimere deres IT-platforme, med udgangspunkt i Microsofts cloud produkter.


11:25
En pragmatisk tilgang til informations sikkerhed
Morten Pors Simonsen
Keynote:
Morten Pors Simonsen
CISO, Head of Information Security
Danfoss Group IT

Ansvarlig for information sikkerhed på tværs af Danfoss Group.
Har mere end 30 års erfaring fra en række forskellige roller inden for IT på Danfoss, fra infrastruktur/drift, support og indkøb til udvikling og nu sikkerhed.


11:50
Dagens moderator samler op
Jakob Schjoldager
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

Jakob Schjoldager er erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, og skriver til dagligt om virksomheders it-strategier og danske CIO’ers arbejde. Jakob har tidligere også været sikkerhedsredaktør på Computerworld.

Det får du ud af det
  • Indblik i det aktuelle trusselsbilledet
  • Inspiration til både forsvarsværker og beredskabsplaner
  • Et bud på, hvordan du kan kombinere værktøj og arbejdsgange