It-sikkerhed i praksis Digitalt event

Dato:
27/4 2022
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

It-sikkerhed er forlængst blevet en strategisk disciplin i en kompleks verden, hvor angriberne forlængst blevet stærkt professionaliserede samtidig med, at it-systemerne er blevet stærkt forretningskritiske.

Centralt står it-afdelingerne, som skal sørge for, at både forsvarsværker og beredskabsplaner er i top samtidig med, at udgifterne holdes i bund.

Det kræver en risikobaseret og praktisk tilgang til sikkerhedsarbejdet.

Computerworld tager temperaturen på hacker-miljøet lige nu og præsenterer en række af de mest effektive værktøjer og metoder til at beskytte dig så godt som muligt - uden at du strammer hele virksomheden ind i kedelige regler og tætte bånd.

Du kan blandt andet høre mere om de it-kriminelles favorit-metoder lige nu, og hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomheds-struktur med medarbejdere, der ofte arbejder hjemmefra.

Du får også bud på, hvordan du kan kombinere værktøj og arbejdsgange i den bedst mulige opsætning.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Dediko A/S
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.


09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag