Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:05
Lokale indsatser med global effekt
Microsoft har været CO2-neutral siden 2012 og arbejder frem mod at blive kulstofnegativ i 2030 – hvilket kræver en målrettet indsats på globalt plan og store, lokale bæredygtighedsinvesteringer. Ligeledes arbejder Microsoft sammen med kunder i hele verden for at begrænse deres klimaaftryk.

  • Hvordan arbejder Microsoft konkret med bæredygtighed?
  • Hvilke krav stiller indsatsen til Microsoft og virksomhedens kunder?
  • Hvordan kommer man i gang?
Det kan du høre meget mere om i dette indlæg.
Aaren Ekelund
Oplægsholder:
Aaren Ekelund
Dir. Small and Medium Business Lead
Microsoft Danmark

Aaren har over 20 års erfaring med IT strategi og digitalisering af processer. Med en baggrund fra flere konsulentvirksomheder, sin egen start-up og 15 års erfaring i Microsoft både i Danmark og på tværs af Europa. Aaren sidder i dag med ansvaret for små og mellemstore virksomheder i Microsoft Danmark


09:35
Lær at reducere Co2-udledningen
Interessen for klimaregnskaber og Sustainability-målinger er steget markant med vedtagelsen af Klimaloven. Men det kan være en jungle at finde rundt i de mange standarder, og spørgsmålene kan være mange. Hvor starter man? Hvilke data er relevante, hvordan kommunikeres det og hvilke konkrete værktøjer kan benyttes for at få indsigt i virksomhedens Co2-udledning?

Jeg giver mit bud på, hvordan I kan komme i gang med at identificere jeres fodaftryk, samt hvordan digitaliseringen og teknologiske redskaber der kan benyttes aktivt i erhvervslivet.
Andreas Schjølin
Oplægsholder:
Andreas Schjølin
Sustainability Manager
Atea Danmark

10:05
Bæredygtighed – en del af virksomhedens strategi
At reducere CO2-fodaftrykket for de enkelte virksomheder er meget mere end bare hvad du laver på kontoret.

I denne præsentation vil du høre, hvordan du kan give dine medarbejdere og hele organisationen mulighed for at være en aktiv del af løsningen. Du får også ny indsigt i, hvordan man kombinerer forskellige indsatsområder i en sammenhængende bæredygtighedsstrategi - og hvordan man systematisk konsoliderer, analyserer og rapporterer dine resultater.

Indlægget afholdes på engelsk.
Gerard Lavin
Oplægsholder:
Gerard Lavin
Principal Market Developer & Sustainable It Advocate
Citrix

10:35
Megatrends in Sustainability
Hvem er vinderne, når vi skal omstille til mere bæredygtig brug af IT? Hvilken rejse er vi på globalt? Hvordan sikrer jeg at min organisation ikke bliver efterladt på perronen, når giganterne sætter standarderne og løfter barren, før vi har fået installeret et 6-gear i vores digitale back-bone?
Sif Neldeborg
Oplægsholder:
Sif Neldeborg
Senior Consultant
Devoteam

Sif har gennem en årrække siddet med IT-Branchens fælles indsats for bæredygtig omstilling, hvor hun sammen med embedsmænd, it-leverandører og deres kunder har drevet en række indsatser for at sikre mere bæredygtighed i indkøb og drift af it. September 2021 kom hun ombord i Devoteam Danmarks strategisk arbejde med bæredygtig omstilling i samarbejde med globale tech partnere og virksomhedens ambitiøse kunder.


11:05
Tak for i dag ved dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.

Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du systematisk konsoliderer, analyserer og rapporterer dine resultater i en bæredygtighedsstrategi
  • Indsigt i hvordan cloudstrategi styrker bundlinje og klimaindsats
  • Et globalt indblik i aktuelle tendenser
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 11:05
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language