AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice Digitalt event

Dato:
19/8 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

En ny generation af de intelligente og automatiserede it-løsninger har allerede meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. Det er ikke for meget at sige, at vi allerede så småt har taget hul på noget, der for alvor kan ændre dagligheden i de danske virksomheder og organisationer

På dette digitale HowTo om den praktiske anvendelse af kunstig intelligens kan du derfor høre om de aktuelle erfaringer, de relevante cases og få ideer til, hvordan du kan udnytte teknologien i din organisation.

Det handler om baggrunden, strategien og de reelle resultater der er opnået – og måske en lille smule om fremtiden, når oplægsholderne i løbet af formiddagen løfter sløret for deres forventninger til, hvad kunstig intelligens snart kan hjælpe med.

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi
i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

Mød talerne

Jakob Schjoldager

Jakob Schjoldager

redaktør

Computerworld

Ole Winther

Ole Winther

Professor

DTU COMPUTE og KU

Jon Andersen

Jon Andersen

Chief Commercial Officer (CCO)

Ambolt AI

Mathias Ruggaard Pedersen

Mathias Ruggaard Pedersen

Software udvikler

Ambolt

Vladimir Rybakov

Vladimir Rybakov

Head of Data Science

WaveAccess

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05 - 09:30
Få et kig ned under AI motorhjelmen
Feltet med kunstig intelligens bevæger sig hurtigt og konventionel AI har været den primære tilgang til kunstig intelligens de sidste par årtier, og med betydelig succes af mange virksomheder i mange brancher. Men konventionel AI mangler stadig at levere værdi til komplekse, værdifulde industrielle aktiver, især under mindre end ideelle forhold.

Få indblik i de nyeste trends indenfor kunstig intelligens med udgangspunkt i, hvordan raffle som AI virksomhed, bruger de seneste udviklinger indenfor maskinlæring til naturlig tekstanalyse. Hertil vil jeg også fortælle om vores strategier for blandt andet brugen af sprogmodeller som Google’s BERT og opsamling af brugerfeedback til træning af modeller.
Keynote:
Ole Winther
Professor
DTU COMPUTE og KU

09:30 - 09:35
Q&A til taler

09:35 - 09:55
Fra installation til kørende microservice med AI inde i maven
Vi vil vise, hvordan man kommer fra installation til en kørende microservice på 15 min. Dette gør vi ved hjælp af vores gratis platform: “Emily”. På samme tid viser vi, hvordan en af vores kunder udnytter platformen til at udbyde en computer vision algoritme som en microservice, der servicerer deres kunder.
Oplægsholder:
Jon Andersen
Chief Commercial Officer (CCO)
Ambolt AI
Oplægsholder:
Mathias Ruggaard Pedersen
Software udvikler
Ambolt

09:55 - 10:00
Q&A til taler

10:00 - 10:20
Automated categorization of incoming text data
Processing large amounts of incoming customer requests or support tickets is almost never easy. Human error, large volumes, scalability - these are just a few of the challenges you might face. During this talk we will showcase how our AI-powered text classification platform, ValueAI, helped us solve this problem in just a couple of weeks.
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

10:20 - 10:25
Q&A til taler

10:25 - 10:30
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indblik i praktiske cases
  • Viden om teknologier og platforme
  • Mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperterne