AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice Digitalt event

Dato:
19/8 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

En ny generation af de intelligente og automatiserede it-løsninger har allerede meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. Det er ikke for meget at sige, at vi allerede så småt har taget hul på noget, der for alvor kan ændre dagligheden i de danske virksomheder og organisationer

På dette digitale HowTo om den praktiske anvendelse af kunstig intelligens kan du derfor høre om de aktuelle erfaringer, de relevante cases og få ideer til, hvordan du kan udnytte teknologien i din organisation.

Det handler om baggrunden, strategien og de reelle resultater der er opnået – og måske en lille smule om fremtiden, når oplægsholderne i løbet af formiddagen løfter sløret for deres forventninger til, hvad kunstig intelligens snart kan hjælpe med.

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi
i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Jakob Schjoldager
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

Jakob Schjoldager er erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, og skriver til dagligt om virksomheders it-strategier og danske CIO’ers arbejde. Jakob har tidligere også været sikkerhedsredaktør på Computerworld.


09:05
Få et kig ned under AI motorhjelmen
Feltet med kunstig intelligens bevæger sig hurtigt og konventionel AI har været den primære tilgang til kunstig intelligens de sidste par årtier, og med betydelig succes af mange virksomheder i mange brancher. Men konventionel AI mangler stadig at levere værdi til komplekse, værdifulde industrielle aktiver, især under mindre end ideelle forhold.

Få indblik i de nyeste trends indenfor kunstig intelligens med udgangspunkt i, hvordan raffle som AI virksomhed, bruger de seneste udviklinger indenfor maskinlæring til naturlig tekstanalyse. Hertil vil jeg også fortælle om vores strategier for blandt andet brugen af sprogmodeller som Google’s BERT og opsamling af brugerfeedback til træning af modeller.
Ole Winther
Keynote:
Ole Winther
Professor
DTU COMPUTE og KU

Ole Winther er CRO for raffle.ai og professor i data science på DTU og i genomisk bioinformatik på KU/Rigshospitalet. Ole Winther er en af Danmarks førende forskere og undervisere i maskinlæring. Ole Winther udvikler nye algoritmer for dyb læring og anvender maskinlæring indenfor tekstanalyse, biologi og medicin.


09:30
Q&A til taler

09:35
Fra installation til kørende microservice med AI inde i maven
Vi vil vise, hvordan man kommer fra installation til en kørende microservice på 15 min. Dette gør vi ved hjælp af vores gratis platform: “Emily”. På samme tid viser vi, hvordan en af vores kunder udnytter platformen til at udbyde en computer vision algoritme som en microservice, der servicerer deres kunder.
Jon Andersen
Oplægsholder:
Jon Andersen
Chief Commercial Officer (CCO)
Ambolt AI

Jon har mere end 20 års erfaring med automatisering & digitalisering på tværs af brancher og har de seneste 5 år fokuseret på avancerede metoder til udnyttelse af virksomheders data, for derigennem at forbedre bundlinjen enten via kostreduktion eller øget toplinje.

Mathias Ruggaard Pedersen
Oplægsholder:
Mathias Ruggaard Pedersen
Software udvikler
Ambolt

09:55
Q&A til taler

10:00
Automated categorization of incoming text data
Processing large amounts of incoming customer requests or support tickets is almost never easy. Human error, large volumes, scalability - these are just a few of the challenges you might face. During this talk we will showcase how our AI-powered text classification platform, ValueAI, helped us solve this problem in just a couple of weeks.
Vladimir Rybakov
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

Erfaren datalog med mere end 11 års erfaring inden for softwareudvikling, med en stærk matematisk baggrund og en kandidatgrad i Engineering.


10:20
Q&A til taler

10:25
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indblik i praktiske cases
  • Viden om teknologier og platforme
  • Mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperterne
Praktiske Oplysninger
Dato:
19/8 2021
Tid:
09:00 til 10:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language