Sådan sikres fremtidens digitale arbejdsplads… Digitalt event

Dato:
09/6 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Sikkerhed, tilgængelige data, produktivitet og brugervenlighed til den mobile arbejdsplads?

Distancearbejde, hjemmearbejde, mobilitet … kært barn har mange navne, og under Covid-19 har vi lært, at hjemmearbejde ikke er en undskyldning for at tage en halv fridag, men faktisk kan øge både medarbejdernes trivsel og produktivitet, hvis det bliver håndteret korrekt.

Vi har spurgt 204 danske virksomheder og organisationer, hvordan de arbejder med hjemmearbejde, og hvordan de planlægger at deres fremtidige arbejdspladser ser ud.

Tilmeld dig morgenbriefingen og få deres svar på hvordan fremtidens digitale arbejdsplads ser ud…

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:05
Analyse: Hør hvordan 204 danske virksomheder og organisationer forholder sig til hjemmearbejde
Hvad fylder mest, når der designes hjemmearbejdspladser: Produktivitet eller sikkerhed? Og hvem står egentlig for at udarbejde hjemmearbejdspladser: HR, IT eller er det ledelsen?

I oplægget, gennemgår Søren Linde resultaterne fra analysen: ”Den digitale hjemmearbejdsplads” som IDG Direkt, VMWare og Conscia står bag.
Søren Linde
Oplægsholder:
Søren Linde
Senior Mobility Consultant
Conscia

Søren Linde er konsulent og leder end-user computing-afdelingen i Conscia. Han har mere end 15 års erfaring med design og implementering af mobile apps og forretningssystemer, mobility-strategier og end-point management-løsninger.


09:35
Paneldebat: Distancearbejde – en del af virksomhedens strategi?
Hør debatten om, hvordan fremtidens arbejdsplads bør se ud? Hvad er vigtigst at prioritere: tilgængelighed, brugervenlighed, produktivitet, sikkerhed, fleksibilitet eller noget helt tredje? Hvor ligger de største udfordringer?

Hvad har vi lært af Covid-19 og lock down? Og mange flere spørgsmål stiller vi til panelet.
Mette Louise Kaagaard
Oplægsholder:
Mette Louise Kaagaard
CEO
Conscia Danmark A/S
Natasha Friis Saxberg
Oplægsholder:
Natasha Friis Saxberg
adm. direktør
IT-Branchen

Forfatter, digital strateg og iværksætter. Hun har arbejdet med startups, store organisationer og teknologi i mere end to årtier og hjælper virksomheder med at udvikle deres digitale strategi. Hun har arbejdet i NYC i to år med at hjælpe startups ind på det amerikanske marked og var vært for tv-showet Tech & the City fra Nasdaq. Hun har brugt fire år i corporate venture, som chef for innovation i Atea og som leder af venture development hos Maersk Growth.

Nina Kragesteen
Oplægsholder:
Nina Kragesteen
Centerchef, Center for Kultur, IT, Politik og Organisation
Lyngby-Taarbæk kommune

10:25
Hvordan sikrer du hjemmearbejdet?
Hvad sker der, når arbejdet flytter fra kontoret, hvor der er styr på sikkerheden, og hjem i privaten? Er jeres data lige så sikre, når de bevæger sig rundt et privat hjemmenetværk, der bliver delt med resten af familien? Er det muligt at overvåge medarbejdernes computere i privaten? Og hvordan opdager man overhovedet en sikkerhedsbrist, når medarbejderen er på fra sommerhuset?

CTO Henrik Møll fortæller, hvordan sikkerheden kan håndteres i et decentralt arbejdsmiljø med massere af ukendte faktorer.
Henrik Møll
Oplægsholder:
Henrik Møll
CTO
Conscia

Henrik har mere end 20 års samlet erfaring i branchen, hvoraf halvdelen har været med fokus sat på datacenterløsninger. Henrik besidder ligeledes en dyb viden indenfor cyber-sikkerhed og kan besvare spørgsmål med både teknisk og strategisk dybde.


10:55
Tak for i dag
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.