Sådan sikrer fremtidens digitale arbejdsplads… Digitalt event

Dato:
09/6 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Sikkerhed, tilgængelige data, produktivitet og brugervenlighed til den mobilarbejdsplads?

Distancearbejde, hjemmearbejde, mobilitet … kært barn har mange navne, og under Covid-19 har vi lært, at hjemmearbejde ikke er en undskyldning for at tage en halv fridag, men faktisk kan øge både medarbejdernes trivsel og produktivitet, hvis det bliver håndteret korrekt.

Vi har spurgt 204 danske virksomheder og organisationer, hvordan de arbejder med hjemmearbejde, og hvordan de planlægger at deres fremtidige arbejdspladser ser ud.

Tilmeld dig morgenbriefingen og få deres svar på hvordan fremtidens digitale arbejdsplads ser ud…

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Analyse: Hør hvordan 204 danske virksomheder og organisationer forholder sig til hjemmearbejde
Hvad fylder mest, når der designes hjemmearbejdspladser: Produktivitet eller sikkerhed? Og hvem står egentlig for at udarbejde hjemmearbejdspladser: HR, IT eller er det ledelsen?

I oplægget, gennemgår Søren Linde resultaterne fra analysen: ”Den digitale hjemmearbejdsplads” som IDG Direkt, VMWare og Conscia står bag.
Søren Linde
Oplægsholder:
Søren Linde
Senior Mobility Consultant
Conscia

Søren Linde er konsulent i Conscia. Han har mere end 15 års erfaring med design og implementering af mobile apps og forretningssystemer, mobility-strategier og end-point management-løsninger.


09:35
Paneldebat: Distancearbejde – en del af virksomhedens strategi?
Hør debatten om, hvordan fremtidens arbejdsplads bør se ud? Hvad er vigtigst at prioritet: tilgængelighed, brugervenlighed, produktivitet, sikkerhed, fleksibilitet eller noget helt tredje? Hvor ligger de største udfordringer?

Hvad har vi lært af Covbid-19 og lock down? Og mange flere spørgsmål stiller vi til panelet.
Mette Louise Kaagaard
Oplægsholder:
Mette Louise Kaagaard
CEO
Conscia Danmark A/S

10:25
Hvordan sikrer du hjemmearbejdet?
Hvad sker der, når arbejdet flytter fra kontoret, hvor der er styr på sikkerheden, og hjem i privaten? Er jeres data lige så sikre, når de bevæger sig rundt et privat hjemmenetværk, der bliver delt med resten af familien? Er det muligt at overvåge medarbejdernes computere i privaten? Og hvordan opdager man overhovedet en sikkerhedsbrist, når medarbejderen er på fra sommerhuset?

CTO Henrik Møll fortæller, hvordan sikkerheden kan håndteres i et decentralt arbejdsmiljø med massere af ukendte faktorer.
Henrik Møll
Oplægsholder:
Henrik Møll
CTO
Conscia

Henrik Møll har over 20 års erfaring fra konsulentbranchen, med fokus på netværk, sikkerhed og cloud. De seneste år som arkitekt og CTO hos Conscia.


10:55
Tak for i dag