Cyberkriminalitet og driftsnedbrud truer mindre virksomheders overlevelse – kan valg af storagesystem gøre en forskel? Digitalt event

Dato:
10/6 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

”Hackerangreb og ransomware? Nej, det er jeg ikke så bekymret for. Vi er jo hverken storbank eller børsnoteret!” Sådan tænker ledelsen undertiden i mindre og mellemstore organisationer.

Men cybercrime rammer i flæng. Alle er i skudlinjen, og reelt er koncernerne langt bedre sikret end mindre virksomheder med begrænsede sikkerhedsressourcer.

Derfor rammer forskellige former af cybercrime SMV’er og mindre organisationer både hyppigt og hårdt. Angrebene kommer dog næsten aldrig til offentlighedens kendskab – og ofrene kan sjældent gøre andet end at undskylde for ”tabte data” eller betale løsesum og håbe på det bedste.

På dette webinar vil specialister fra IBM redegøre for, hvordan du med udgangspunkt i den rigtige storageløsning garderer din SMV-organisation mere effektivt mod cybercrime uden behov for kostbar software og specialiserede konsulenter.

Fra et storagesynspunkt er indbygget hardwarebaseret kryptering og forskellige typer af spejling med til at øge sikkerhed og driftsstabilitet markant. Kombinér det med snapshots og air-gap funktionalitet i skyen – eller via tape – og du får et våben mod ransomware. Nye storageplatforme med fuld enterprisefunktionalitet giver stærkt øget sikkerhed, og de kan endda vokse med virksomheden, tilpasses skiftende behov og konfigureres til at fungere optimalt på tværs af grænser og distance.

På webinaret får du indsigt i:

  • Angrebets anatomi: Hvad sker der, når mindre og mellemstore virksomheder rammes af hackerangreb og ransomware?
  • Hvordan beskytter du virksomhedens kritiske data mod nedbrud og cybercrime uden at gå på kompromis med dine krav til performance og skalérbarhed
  • Sådan fremtidssikrer du din storageløsning

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor IT-branchen.


09:05
Keynote: Jan Kaastrup - CSIS
Jan Kaastrup
Oplægsholder:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.


09:30
Den rigtige storageløsning gør en forskel, både mht. data- og driftssikkerhed
Når vi taler om beskyttelse mod hackerangreb, ransomware og andre aspekter af cyberkriminalitet, tænker de fleste virksomheder nok på softwareløsninger og omfattende konsulentydelser. Men faktisk kan man starte med noget så "enkelt" som at vælge det rigtige storagesystem, som indeholder noget af den basale beskyttelse.

Ved klassiske hackerangreb er kryptering af data altid et godt udgangspunkt, for krypterede data uden krypteringsnøgle er ingenting værd for den kriminelle. Kryptering og dekryptering kan foregå enten på data "at rest" eller "inline". Netop det sidste bruger vi lidt tid på i webinaret, da IBM tilbyder hardwarebaseret in-line kryptering og dekryptering i vores meget anvancerede FlashCore flash-storage. Fordelen for virksomheden er, at det ikke går ud over performance, selv om det er en integreret del af skrive- og læseprocessen (= in-line).

Ransomware er en grim ting, men ved at sikre it-infrastukturen med "air-gap" funktionalitet når vi langt. IBM kan tilbyde air-gap funktionalitet, både som en integreret del af et hybridt storage-setup, hvor en cloud-provider indgår, og ved anvendelse af noget så traditionelt som tape-løsninger. Vi kommer ind på begge dele.

Det sidste element af sikkerhed, vi berører i oplægget, er driftssikkerhed. Selv om man som virksomhed ikke bliver offer for et kriminelt angreb, har det aldrig været vigtigere end nu at sikre sig maksimal oppetid. Så tæt på 100% som muligt. Det er ikke enestående, at IBM kan tilbyde alle typer synkron og asynkron datareplikering mellem forskellige sites, men det unikke ligger i, at vi kan tilbyde den funktionalitet også på vores allermindste storagesystemer. Vi gennemgår mulighederne i indlægget.

Indlægget er især målrettet mindre og mellemstore virksomheder, der som udgangspunkt tror, at man skal op i store, dyre storageløsninger for at sikre både data og drift. Med IBM FlashSystems er det bestemt ikke tilfældet, da vi tilbyder den samme enterprise-funktionalitet i såvel små som vores allerstørste storage-systemer.
Kim Gregers Petersen
Oplægsholder:
Kim Gregers Petersen
SME Storage
IBM Nordic

Kim har siden 1984 beskræftiget sig med mange aspekter af it-infrastruktur i både danske og udenlandske it-virksomheder. De seneste år med fokus på storageløsninger, hvor Kim i dag er Subject Matter Expert hos IBM med den personlige ambition at matche kundernes reelle behov med den teknologi og de produkter, der er til rådighed.


09:50
Case

10:10
Tak for i dag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:10
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language