Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Dato:
07/10 2021
Sted:
København NV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Microsoft Dynamics er blandt de mest udbredte it-programmer overhovedet i Danmark, og det store ERP-system har forlængst vist sit værd.

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen, som spiller en vigtig rolle for hele produkt-porteføljen.

Den nye generation af intelligente forretningsapplikationer giver med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics helt nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, sammenhæng og digital værdiskabelse i forretningen og dens processer.

Dette gælder både lokale installationer på egne servere, samt når der er tale om hostede services.

Blandt de store gevinster er, at man eksempelvis kan fremskynde regnskabsafslutningen, automatisere store dele af sin supply chain, optimere projekter og processer, optimere driften og få langt større indsigt i kundernes reaktionsmønstre - altsammen i et sammenhængende univers.

Der skal træffes vigtige valg undervejs, for både valg og videreudvikling af så vigtige forretningssystemer kræver en strategisk og målrettet indsats.

De rette værktøjer og de rette processer kan udløse enorme gevinster - uanset hvor langt din virksomhed er kommet i processen.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model eller om arbejdsgange og processer kan tilpasses standardmodulerne. Og i hvilken rækkefølge skal man gribe udrulningen an.

Dynamics 365 er ‘cloud first’ og har fuld integration til både Dynamics CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det er der muligheder i - hvis altså du griber det rigtigt an.

Computerworld dykker på Dynamics Excellence Day 2021 ned i Microsofts Dynamics-portefølje med fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

Du kan høre om best practice og få eksperternes bud på, hvordan du optimerer din ERP-brug, ligesom du kan høre om de nyeste tiltag fra Microsoft.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst ved dagens moderator
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
Nyheder fra Microsoft
Microsoft Dynamics 365 gennemgår i disse år en rivende udvikling. Vi tager et kig på de største nyheder og hvilken betydning det kan få for din virksomhed. Microsoft Dynamics 365 er i stigende grad også en integreret del af Microsofts bredere økosystem.

Hvordan kan din virksomhed bruge denne styrke til at forbedre effektiviteten og udnytte sine ressourcer bedre?
Henrik Marx Larsen
Oplægsholder:
Henrik Marx Larsen
Senior Technology Specialist Manager
Microsoft

Henrik har været CIO i store, internationale organisationer samt Enterprise Architect i Microsoft's partnerkanal. Han leder i dag en række arkitekter på Dynamics 365 FO og Power Platformen.


09:35
Det mest spændende i et ERP-system er dét, der kommer ud af ERP-systemet - dokumenterne. For det er dét, kunderne ser
Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at minimere risici i ERP-implementeringen, professionalisere dokumenter og gøre dokumentvedligeholdelsen mere smidig.

Ordrebekræftelser, følgesedler, e-mails, stregkoder og labels. ERP-output kan få tidsforbrug og økonomi i et ERP-projekt til at løbe løbsk, hvis det ikke håndteres smart.

Tabellae implementerer Lasernet standardsoftware til Output Management. Tabellaes Best Practice løsning øger sandsynligheden for at få jeres ERP-projekt live indenfor tid og budget og gør den efterfølgende løbende vedligeholdelse langt hurtigere.

Glæd dig til masser af inspiration og praktiske eksempler på hvordan mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.
Lennart Garbarsch
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

Lennart Garbarsch er medstifter af Tabellae, som er et internationalt anerkendt rådgivningsfirma inden for dokumentstyring.

Tabellae har hjulpet mere end 600 virksomheder globalt med at håndtere udskrifter og dokumenter effektivt og blive i stand til at minimere risiko for tids- og budgetoverskridelser i ERP-projektet, interagere effektivt med kunderne samt fremtidssikre deres ERP-system til en foranderlig verden

Tim Janum
Oplægsholder:
Tim Janum
Account Manager
Tabellae A/S

Tim Janum har mange års erfaring fra ERP-verdenen og relaterede softwareløsninger. Tim er Account Manager hos Tabellae med ekspertise inden for Dynamics 365 BC.


10:00
Effektiv modernisering af forældede forretningssystemer
Forretningsstrategi og digital strategi hænger i dag uløseligt sammen. Ofte er forældede IT-systemer en forhindring for at gennemføre den digitalisering, der er nødvendig for at realisere forretningsstrategien. Netcompany hjælper med at planlægge og gennemføre modernisering af IT-landskabet, således at virksomheden kan realisere sin forretningsstrategi effektivt. Indlægget vil gennemgå Netcompanys tilgang til modernisering af forældede IT-systemer, med etablering af en moderne og fleksibel IT-infrastruktur.
Niels Ferdinand Karstensen
Oplægsholder:
Niels Ferdinand Karstensen
Partner
Netcompany

Niels begyndte sin karriere som softwareudvikler og har i 25 arbejdet med udvikling og implementering af forretningssystemer, herunder ERP, CRM, portalløsninger og meget mere. Niels har ansvaret for Netcompanys leverancer af ERP-løsninger.


10:25
Pause

10:40
Løsningen til virksomheden, der søger automatisering af fakturagodkendelsen til Microsoft AX/D365 Finance & Operations
- Inspiration og erfaring baseret på mere end 1.000 kunder.

Deltag på dette seminar og få indblik i:
 • Modtag elektroniske formater – Modtagelse af OIOUBL, XML, Peppol og andre formater.
 • OCR scanning – Vælg den bedste løsning.
 • Workflow: Sæt dine virksomhedsprocesser i centrum og få parameterstyret workflow til godkendelser og automatisering.
 • Indkøbsordre – Brug PO og automatisere match i ExFlow for Dynamics D365FO.
 • Kontrakter – Effektiv håndtering af faste månedlige omkostninger.
 • Periodisering – Få overblik og spar tid ved retvisende månedsafslutning.
 • Mobile godkendelser: Godkendelse og tilføjelser via mobile enheder.
 • Power BI: Brug data til overblik af leverandører og moderne udtryk af Finansafdeling.
Henrik Jespersen
Oplægsholder:
Henrik Jespersen
Channel Director
SignUp Software

Henrik Jespersen har over 15 års erfaring med Microsoft Dynamics ERP løsninger, der udover AX & NAV inkluderer MS CRM samt Power BI.
I dag er ExFlow i centrum, når virksomhederne skal se på Automatisering af indkomne fakturaer i samspillet med Microsoft D365FO.


11:05
Hvornår er et ERP projekt en succes?
Vi taler ofte om begejstret om potentiale, gevinstrealisering og værdiskabelse når vi taler om nye ERP projekter
Når projektet eksekveres taler vi om burn rate, projektfremdrift, planlægning af aktiviteter, risikostyring, test, prøver og go live.

Efter golive fejres succesen – oftest med et flot kage 😊. Vi holdt os inde for tidsplanen/budgettet og medarbejderne overlevede operationen.

Men hvad skete der med værdiskabelsen/gevinstrealiseringen og det store potentiale??
Jeg vil i indlægget prøve at sætte lys på hvordan man definere projektets succeskriterier og følge op på dem gennem projektforløbet frem til en evaluering af projektets værdiskabelse.
Benny Nielsen
Keynote:
Benny Nielsen
Trusted Advisor
Creval ApS

Benny Nielsen har arbejdet med implementering af forretningsløsninger på kunde og leverandør siden i mere end 25 år. De seneste 9 år som uvildig rådgiver for virksomheder, hvor han har deltaget i rigtigt mange projekter og har praktisk erfaring med ERP strategi, selektion, projektgennemførelse og styregruppedeltagelse.


11:30
Frokost

12:10
Velkommen tilbage

12:15
Evergreen ERP – den smarte måde at få dit ERP-system i skyen på kun 30 dage
Tiden er løbet fra det gamle paradigme i ERP-branchen med at bygge alt fra bunden og levere massevis af konsulenttimer. Alle mister pusten af projekter, der tager halve eller hele år, og som regel altid indeholder forsinkelser, øgede omkostninger og folk, som mister deres job. Det giver ingen mening.

Mindre virksomheder kan komme live på få minutter med en økonomistyringsløsning fra fx Uniconta eller E-conomic ved blot at oprette en konto online, indtaste et CVR-nummer og uploade et logo, og så er de i gang. Det er dejlig nemt.

Men når de lidt større virksomheder skal have en lidt større ERP-løsning, så kræver det pludselig et årelangt marathon-projekt, hvor den dybe tallerken skal opfindes igen hver eneste gang.

Er denne store forskel virkelig nødvendig?

Hør hvordan Sprints nye projektmetode gør det muligt at gå live med Microsoft D365FO på 30 dage.
Jakob Ingemann
Oplægsholder:
Jakob Ingemann
CPO & Founder
Sprint365 A/S

Jakob har i mere end 20 år rådgivet virksomheder om IT-strategi og ERP-implementeringer. Han elsker innovative idéer og han brænder for at gøre digitalisering og effektivisering nemmere for tusindvis af virksomheder.

Janek Borgmann
Oplægsholder:
Janek Borgmann
CEO og Co-founder
Sprint365 A/S

Janek har mange års erfaring fra internationale virksomheder som Dell og Google, og senest har han været med til at opbygge den nu børsnoterede virksomhed PENNEO.


12:40
Tre ting du skal vide om at springe på D365-toget i fuld fart. En beretning fra fronten
Devoteam er uafhængig rådgiver inden for ERP. Vi ser mange organisationer, der går i gang med D365 uden at være godt (nok) forberedte. Det koster på den lange bane.
Vi deler vores erfaringer om at springe på D365-toget i fuld fart, om fælderne der er i rummet mellem projekt og drift. Vi live-rapporterer direkte fra fronten fra et konkret projekt, som er lige midt i det!
Anders Hoffgaard
Oplægsholder:
Anders Hoffgaard
Business Director
Devoteam Management Consulting

Anders har arbejdet med ERP og særligt Dynamics gennem hele sin karriere. Anders har tidligere arbejdet med Microsofts partner-kanal, men er nu uvildig rådgiver hos Devoteam Management Consulting.


13:05
Keynote - praktiske eksempler på anvendelse af D365
Rasmus Christjansen
Keynote:
Rasmus Christjansen
Business Support Director
Damstahl A/S

Kommercielt og strategisk tænkende leder med erfaring indenfor produktions- og wholesale-virksomheder, med et fokus på profitabel vækst og omkostnings-effektivitet.


13:30
Tak for i dag
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.

Det får du ud af det
 • Indblik i værktøjer og processer der kan udløse enorme gevinster
 • Hør best practice
 • Mulighed for at spørge eksperterne
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/10 2021
Tid:
08:30 til 13:30
Sted:
Vandværket
Rabarbervej 2
2400 København NV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language