Dynamics Excellence Day

Dato:
07/10 2021
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Microsoft Dynamics er blandt de mest udbredte it-programmer overhovedet i Danmark, og det store ERP-system har forlængst vist sit værd.

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen, som spiller en vigtig rolle for hele produkt-porteføljen.

Den nye generation af intelligente forretningsapplikationer giver med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics helt nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, sammenhæng og digital værdiskabelse i forretningen og dens processer.

Dette gælder både lokale installationer på egne servere, samt når der er tale om hostede services.

Blandt de store gevinster er, at man eksempelvis kan fremskynde regnskabsafsluningen, automatisere store dele af sin supply chain, optimere projekter og processer, optimere driften og få langt større indsigt i kundernes reaktionsmønstre - altsammen i et sammenhængende univers.

Der skal træffes vigtige valg undervejs, for både valg og videreudvikling af så vigtige forretningssystemer kræver en strategisk og målrettet indsats.

De rette værktøjer og de rette processer kan udløse enorme gevinster - uanset hvor langt din virksomhed er kommet i processen.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model eller om arbejdsgange og processer kan tilpasses standardmodulerne. Og i hvilken rækkefølge skal man gribe udrulningen an.

Dynamics 365 er ‘cloud first’ og har fuld integration til både Dynamics CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det er der muligheder i - hvis altså du griber det rigtigt an.

Computerworld dykker på Dynamics Excellence Day ned i Microsofts Dynamics-portefølje med fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

Du kan høre om best practice og få eksperternes bud på, hvordan du optimerer din ERP-brug, ligesom du kan høre om de nyeste tiltag fra Microsoft.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Keynote

09:45
Tabellae

10:15
Pause

10:30
Taler kommer snart

11:00
Taler kommer snart

11:30
Frokost

12:10
Keynote

12:40
Taler kommer snart

13:10
Taler kommer snart

13:40
Pause

13:50
Keynote

14:20
Taler kommer snart

14:50
Keynote

15:20
Tak for i dag