Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler Digitalt event

Dato:
03/5 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Du får direkte adgang til talken, når du registrerer dig via nedenstående formular.

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på.

Måden vi har tænkt cybersikkerhed på, har ikke ændret sig ret meget igennem de sidste par årtier, men det har truslerne, og de bliver kun mere avanceret. Måden vi beskytter vores infrastruktur, skal tænkes ind allerede fra starten af, og ikke på efterfølgende, som vi så ofte gør.

Denne fremgangsmåde betyder, at vi kan reducere angrebsfladen, som kun er blevet større efter vores medarbejdere også har skulle arbejde hjemmefra, og risikoen ved cyberangreb. Mitigering af sikkerhedstrusler kan også ske langt hurtigere, ved at få det fulde billede omkring selve sikkerhedstruslen og 360 graders synlighed på tværs af infrastrukturen og ikke bare et udsnit heraf. Samtidig skal trusler stoppes før de bliver en alvorlig trussel mod virksomheden. Det er også muligheden for at kunne konsolidere og nedbryde de mange siloer, vi har fået bygget op igennem årene fra et sikkerhedsperspektiv, samt kunne drive mere effektiv cybersikkerhed og konsolidering af leverandørerne.

I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

I denne talk deltager Rasmus Rask Eilersen, Solutions Engineering
Manager, VMware og Lars Jacobsen, chefredaktør hos Computerworld.

Rasmus Rask Eilersen
Solutions Engineering Manager, VMware

Lars Jacobsen
Chefredaktør hos Computerworld

Se program