Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365 Digitalt event

Dato:
16/3 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft samlet alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

Systemet er en del af Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, automatisering samt øget hastighed og sammenhæng i forretningen og dens processer.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Samtidig betyder skiftet til en cloud-baseret model med hyppige opdateringer at ikke bare it, men også at resten af forretningen skal vænne sig til at arbejde på en anden måde.

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne og erfaringerne ind til nu.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Tre altafgørende fokuspunkter for succes med din Dynamics 365 ERP-løsning
Hvilken projektmodel fungerer bedst? Hvad bør være afgørende for dit valg af ERP-partner? Hvad er det vigtigste interne fokusområde?

I dette indlæg deler Carsten Slot ud af sin mangeårige erfaring som Microsoft Dynamics-partner og giver jer sine anbefalinger til tre afgørende fokusområder, som har indflydelse på ERP-projektets succes.
Carsten Slot
Oplægsholder:
Carsten Slot
CEO og partner
Bredana Axcite

Det var passionen for programmering og virksomhedsøkonomi, der fik Carsten til at søge mod ERP-branchen i sin tid. I dag har han været en del af Bredana Axcite i over 27 år.

Med sine mange år i branchen har Carsten Slot et usædvanligt stort kendskab til Microsofts ERP-løsninger, og hvad der skal til for at lykkes med dem – og til jeres held har han aldrig været nærig med at dele ud af hverken viden eller erfaringer.


09:30
Q&A til taler

09:35
Løsningen til virksomheden, der søger automatisering af fakturagodkendelsen til Microsoft D365 Finance & Operations. Inspiration og erfaring baseret på mere end 900 kunder.
Deltag på dette Webinar og få indblik i:
 • Modtag elektroniske formater – Modtagelse af OIOUBL, XML, Peppol og andre formater.
 • OCR scanning – Vælg den bedste løsning.
 • Workflow: Sæt dine virksomhedsprocesser i centrum og få parameterstyret workflow til godkendelser og automatisering.
 • Indkøbsordre – Brug PO og automatisere match i ExFlow for Dynamics D365FO.
 • Kontrakter – Effektiv håndtering af faste månedlige omkostninger.
 • Periodisering – Få overblik og spar tid ved retvisende månedsafslutning.
 • Mobile godkendelser: Godkendelse og tilføjelser via mobile enheder.
 • Power BI: Brug data til overblik af leverandører og moderne udtryk af Finansafdeling.
Henrik Jespersen
Oplægsholder:
Henrik Jespersen
Channel Director
SignUp Software

Henrik Jespersen har over 15 års erfaring med Microsoft Dynamics ERP løsninger, der udover AX & NAV inkluderer MS CRM samt Power BI.
I dag er ExFlow i centrum, når virksomhederne skal se på Automatisering af indkomne fakturaer i samspillet med Microsoft D365FO.

Carsten Gates
Oplægsholder:
Carsten Gates
Head of Consulting
SignUp Software Danmark

Carsten Gates har gennem sin stilling som Head of Consulitng en omfattende erfaring med virksomheders projekter med automatisering af fakturagodkendelse med ExFlow. Carsten har arbejdet med Microsoft Dynamics og fakturagodkendelse gennem det meste af sin karriere – både på kunde- og leverandørsiden.


10:00
Q&A til taler

10:05
At leve i skyen
Microsofts løbende opdateringer af Dynamics 365 har sine klare fordele: Dit ERP-system vil altid være opdateret, og du slipper for tidskrævende, risikofyldte og dyre opgraderinger.

Men de løbende opdateringer bliver med garanti en enormt tidskrævende opgave for din virksomhed. Det kræver nøje forberedelse, planlægning og test hvis du vil være sikker på, at dit system forsat kører uforstyrret.

Med udgangspunkt i helt konkrete eksempler fra vores kunder, vil vi i dette oplæg stille skarpt på, hvad det egentlig betyder for din virksomhed at leve i skyen, og hvordan du bedst sikrer at livet efter implementeringen af Dynamics 365 bliver en succes.
Morten Vinge-Maigaard
Oplægsholder:
Morten Vinge-Maigaard
Sales Executive, Managed Services
Columbus

Morten arbejder som Sales Executive, Managed Services hos Columbus. Her hjælper han Columbus’ kunder med at få det fulde ud af deres ERP investering ved at sikre, at deres løsning altid matcher deres virksomheds behov. Morten har solid erfaring med it services og outsourcing, og kender til de udfordringer der følger med, når man rykker i skyen.

Thomas Hald
Oplægsholder:
Thomas Hald
Sales Executive, Managed Services
Columbus

I rollen som Sales Executive, Managed Services, hjælper Thomas Columbus’ kunder med at udforme det bedste support setup, så kunderne får mest muligt ud af både deres ERP system og deres IT budget. Thomas har mere end 20 års erfaring med it projektledelse indenfor ERP, CRM og BI.


10:30
Q&A til Columbus

10:35
Dagens moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


10:50
Tak for i dag
Det får du ud af det
 • Dybere indsigt i Microsoft Dynamics 360
 • Overblik over valgmulighederne gennem en række centrale leverandører
 • Skal vælge en skræddersyet model, eller tilpasse standardmodulerne.
 • Skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?
 • Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig.