Digital konference: Træf det rigtige cloud-valg - fokus på strategi bag og muligheder med hybrid- og multi-cloud Digitalt event

Dato:
28/4 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Cloud-teknologien giver adgang til store fordele, når det gælder skalerbarhed, sikkerhed og fleksibilitet – og muliggør adgang til de nyeste teknologier, som normalt ville kræve store it-udviklingsafdelinger at komme i nærheden af.

Men med skiftet følger en række strategiske, arkitektoniske og teknologiske valg.

Samtidig er erfaringen efterhånden, at det for mange organisationer giver mere mening med en blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre datacentre. Samtidig opereres der ofte med flere leverandører og teknologier, når cloud-puslespillet lægges i it-afdelingerne.

Med hybrid- og multi cloud-tilgangen kan organisationer optimere håndteringen af workloads, it-leverancer og udnyttelsen af data i meget stort omfang uden nødvendigvis at skulle give køb på gamle systemer og arbejdsprocesser. Det samme gælder udvikling og innovation.

Hybrid- og multi cloud-tilgangen kan samtidig give en række fordele - hvis man vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologistakke til at gå op i en højere enhed.

Derfor har Computerworld arrangeret årets stærkeste cloud-konference.

Det er her, at du kan få svar på dine spørgsmål om cloud, forretning og teknologi fra erfarne oplægsholdere med praktisk erfaring fra clouden – alt sammen uden at forlade hjemmet eller kontoret, da konferencen holdes helt digital.

På konferencen får du indsigt i:

- De strategiske valg, som en række førende danske CIO'er har foretaget på cloud-området.

- Muligheder inden for hybrid- og multi cloud.

- Hvordan leverandørerne ser på fremtiden

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk: Denne konference foregår digitalt

På konferencen kan du se keynotes, debatter, oplæg og stille spørgsmål i chatten fra hjemme-arbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted.

Mød talerne

Jakob Schjoldager

Jakob Schjoldager

redaktør

Computerworld

Rasmus Hald

Rasmus Hald

Head of Cloud & Developer Experience

LEGO Group

Arne Winther

Arne Winther

Cloud Business Unit Director

Innofactor

Brian Bade

Brian Bade

Sales Director

Digital Realty Nordics

Thomas Ástin Jensen

Thomas Ástin Jensen

Country manager, Denmark & Island

Nutanix

Kristian Hjort-Madsen

Kristian Hjort-Madsen

Koncerndirektør

Alm. Brand

Kristoffer Overgaard Høeg

Kristoffer Overgaard Høeg

Head of Customer Engineering

Google Cloud Danmark

Poul Kjeldgaard

Poul Kjeldgaard

Field CTO

Dell Technologies Danmark

Pernille Eiberg Brocks,

Pernille Eiberg Brocks,

Senior Product Owner

Computas Danmark

Janus Maack

Janus Maack

Cloud Developer

Computas Danmark

Michael Ørnø

Michael Ørnø

Direktør

Statens IT

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05 - 09:30
Hvad kræves der reelt for at unlocke potentialet i cloud
Keynote:
Rasmus Hald
Head of Cloud & Developer Experience
LEGO Group

09:30 - 09:50
Sådan implementerer du en robust cloud infrastruktur med Azure WAN på blot 6 uger
Azure er i dag den foretrukne cloud infrastruktur for de fleste danske virksomheder. Når cloud går fra at være isolerede projekter til en samlet infrastruktur, er nogle af de store udfordringer etablering af netværk, sikkerhed og governance - uden at give køb på agiliteten i cloud.

I vores indlæg fortæller vi hvordan større virksomheder kan standardisere og automatisere sin Azure infrastruktur på blot 6 uger, og vi tager et ”deep dive” i en af de hotteste teknologier lige nu: Azure WAN.

I starten af 2021 har vi implementeret Azure WAN som en del af en landingzone hos en C25 virksomhed. Vi viser eksempler fra installationen og giver konkret indsigt i hvordan man kan gribe standardisering af sin Azure infrastruktur an.

Gæst: Azure ekspert - TBA
Oplægsholder:
Arne Winther
Cloud Business Unit Director
Innofactor

09:50 - 10:10
Få et effektivt fundament for en hybrid- og multi- Cloud strategi
Mange hybride og multi-cloud implementeringer lider under, at netværkenes betydning og den fysiske placering af non-cloud systemer ikke er medtænkt i strategien fra starten af.

I en distribueret IT- og data infrastruktur, bliver direkte adgange til fibernetværk og private forbindelser til public clouds en nødvendighed. Ligeledes får den fysiske beliggenhed af non-cloud systemerne en langt større betydning.

Hør om, hvordan et ”hyperconnected” co-location datacenter som Interxions kan optimere din hybrid- og multi-cloud strategi ved at tilbyde det perfekte fundament for en distribueret IT-arkitektur.
Oplægsholder:
Brian Bade
Sales Director
Digital Realty Nordics

10:10 - 10:30
Få succes med din hybrid multicloud-strategi med Nutanix
Vi vil i denne præsentation introducere dig til Nutanix' software-definerede private- og public cloud-løsninger. Vi vil tage udgangspunkt i, hvordan vi via strategiske partnere som Azure og Amazon leverer effektive hybrid multicloud-strategirt til virksomheder i alle størrelser.

Vi vil introducere dig til blandt andet:
  • Freedom of choice.
  • Simplicity of management.
  • Cost efficient operations.
  • Cloud native initiatives.
Oplægsholder:
Thomas Ástin Jensen
Country manager, Denmark & Island
Nutanix

10:30 - 10:50
EU-dom har skærpet cloud-debatten for danske virksomheder: Sådan takler Alm. Brand problemet
EU-domstolens afgørelse af den såkaldte Schrems II-sag har givet grå hår hos de fleste europæiske virksomheder. Afgørelsen lægger nemlig op til, at man skal sikre sig en række yderligere garantier. Det er dog mere usikkert, hvad det konkret betyder.

Hos Alm. Brand har Schrems II-afgørelsen også givet en del ekstra arbejde, men samtidigt hilser koncerndirektør for forretningsudvikling og digitalisering Kristian Hjort-Madsen debatten velkommen, da den fremhæver uklarheder mellem EU’s intentioner og dele af den eksisterende lovgivning.

På trods af afgørelsen fastholder Alm. Brand ambitionen om at flytte 100 procent af selskabets data i clouden, som blev udmeldt tilbage i december. Netop fordi alle europæiske virksomheder lige nu er i en situation, hvor de skal gøre deres brug af cloud op, er der også nødt til at komme en løsning.

Hør Kristian Hjort-Madsen fortælle om, hvilke overvejelser Alm. Brand har gjort sig i forbindelse med deres cloud-strategi, og hvilke forventninger han har til cloud i fremtiden.
Keynote:
Kristian Hjort-Madsen
Koncerndirektør
Alm. Brand

10:50 - 11:05
Pause

11:05 - 11:25
Bliv opdateret på Google Clouds strategi i Danmark
Få indblik i, hvordan Multi Cloud er en naturlig del af Google Cloud strategien, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed i jeres Cloud transformation.
Oplægsholder:
Kristoffer Overgaard Høeg
Head of Customer Engineering
Google Cloud Danmark

11:25 - 11:45
Vi skal have magien tilbage til Cloud
Igennem de seneste år har der været fokus på at komme i gang med Cloud og forstå hvordan det passer ind i danske virksomheder.

Dell Technologies vil gerne inspirere, hvordan der sættes tryk på innovation samtidigt med at der sikres en smidig Cloud rejse. Med 5G lige om hjørnet vil vi se massiv vækst i forretningsmulighederne i Edge Clouds og brug af data på nye måder.
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

11:45 - 12:05
Fra Teknologi til Strategi med Hybrid- og Multi-cloud
Hybrid og multi cloud er ikke længere initiativer med afsæt i græsrodsbevægelser, men anses nærmere som centrale elementer, til at manøvre rundt i det store teknologi landskab. Hvordan skal virksomheder omfavne hybrid/multi cloud for at udforme en reel digital strategi?

Vi vil komme nærmere ind på nogle af de use cases som Hybrid og Multi-cloud gør mulige for organisationen, og de udfordringer vi hyppigst møder hos vores kunder som cost, risk og vendor lock-in. Med andre ord vil vi belyse klart og tydeligt hvordan Cloud Native teknologier og Smart infrastructure kan simplificere administrations arbejdet og gøre IT organisationen mere agil. Computas er helt i front inden for sky-baseret teknologi og er en af få Premium Google Cloud Partnere i Danmark.
Oplægsholder:
Pernille Eiberg Brocks,
Senior Product Owner
Computas Danmark
Oplægsholder:
Janus Maack
Cloud Developer
Computas Danmark

12:05 - 12:25
Du ser ikke os drage over hals og hoved ind i noget cloud
Også i den offentlige sektor er der over årene set en accept af, at servere og data måske ikke længere (kun) er nødt til at stå nede i kælderen. Derfor er Statens It i gang med at omstille sig til en verden, hvor services leveret fra public cloud fylder mere og mere. Men Statens It kommer ikke til at drage over hals og hoved ind i noget cloud.
Hør Michael Ørnøs cloud-planer for Statens It.
Keynote:
Michael Ørnø
Direktør
Statens IT

12:25 - 12:30
Tak for i dag
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld
Det får du ud af det
  • Indsigt i de strategiske valg, som en række førende CIO'er har foretaget på cloud-området.
  • Inspiration til hvor du skal lægge snittet mellem cloud og on prem.
  • Hvordan leverandørerne inden for området ser på fremtiden.