Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Dato:
30/10 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens.

Sandheden er også, at mange virksomheder har udfordringer med at få styr på data. Det handler både om at få opbevaret data, og gjort samme data tilgængelige og anvendelige i de avancerede analyser, der kan give fremtidens konkurrencefordel.

På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.
Du kan ligeledes høre om, hvordan IBMs integrerede software kan hjælpe med at opsamle, organisere og analysere data af alle typer - uanset datakilde og format.

Systemerne gør det simpelt for de IT-ansvarlige at administrere og beskytte data, og vores værktøjer gør det nemt for forretningen at søge i dem, så de får værdi, og dermed er med til skabe nye produkter og services.

Deltag og hør hvordan IBM hjælper virksomheder og organisationer i alle størrelser, med at få styr på deres data og workloads. Hør blandt andet hvordan du, med unikke systemer, kan imødekomme et stigende krav til storage fra nogle af tidens trends, som blandt andet artificial intelligence, cloud computing, high performance computing, internet of things, object storage, high performance backup & restore samt ekstremt simpel og omkostningseffektiv dataarkivering.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Keynote

09:35
Q&A til keynote

09:40
Kunde-case: Sådan har storage spillet en vigtig rolle i vores AI-projekt
Med baggrund i egne erfaringer hører vi fra en kunde om overvejelser og krav til deres primære data-platforme i forbindelse med deres AI-projekt.

10:00
Q&A til Thomas Andersen

10:05
Få kontrol og skab værdi af din data
På dette indlæg vil vi forsøge at inspirere dig som IT-ansvarlig til, hvordan man får fuld kontrol over og værdi ud af sit data univers.

Vi vil præsentere IBM’s bud på en data storage arkitektur, der dækker alt fra edge til core, til tape, object og/eller cloud, samt det overliggende værtøj som kan skabe overblik over alle organistionens data, som sikrer optimal placering ift. forbrugsmønstre og omkomstninger.

Oplægsholder er Morten G. Petersen, som har arbejdet med optimering af file data-miljøer igennem de sidste 15 år. På denne whiteboard session vil han blandt andet dele sine erfaringer med:

  • De udfordringer it-afdelingen møder, når både tid og system ressourcerne skal række.
  • Særlige områder at være opmærksom på, når man skal definere og vælge den rette data strategi.
  • Manglende fleksibilitet, som en silobaseret decentraliseret dataplatform typisk medfører.
  • Hvordan kan man konsolidere alle sine workloads, områder man bør tage højde for i forhold til nye typer af workloads som Data Intelligens, Artificial Intelligence, Internet of things etc.
  • Hvor kommer data væksten fra - fil- og object data vs. traditionel data.
  • Hvordan konsolideres datagrundlag til cloud løsninger mest effektivt og økonomisk.
  • Den reelle værdi og tilgængelighed af data for applikationerne.
oplægsholder
Oplægsholder:
Morten G. Petersen
Client Technical Specialist, Data & AI, Nordic
IBM
oplægsholder
Oplægsholder:
Philip Vesterskov
Data & AI, Sales Nordic
IBM

10:25
Q&A til Morten G. Petersen og Philip Vesterskov - IBM

10:30
Moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


10:45
Tak for i dag