Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

Dato:
27/8 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Det skorter ikke på løfter om, hvad kunstig intelligens kan gøre for erhvervslivet, og teknologiske first movers og de store virksomheder er i allerede fuld gang. Men giver det mening for de danske små- og mellemstore organisationer at give sig i kast med AI?

En af barriererne er, at det kan være vanskeligt at finde referencer og implementeringer, der i praksis demonstrerer, hvordan man griber opgaven an og sikrer, at AI i praksis understøtter forretningens udvikling og behov.

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning.

Her vil du kunne se og høre en række konkrete eksempler fra danske virksomheder om, hvordan man har draget fordel af AI på tværs af flere brancher og scenarier.

Desuden sammenfattes erfaringerne fra en række succesfulde kundecases, ligesom du får bud på, hvordan man vælger den kombination af Cloud, OnPremise eller Hybrid, der giver bedst mening for netop din organisation. Du kan også hente bud på baggrunden for, opbygningen af og økonomien i et succesfuldt AI-projekt kan være skruet sammen.

Tilmeld dig vores Digital HowTo og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

09:05
Keynote - taler kommer snart

09:35
Q&A til keynote

09:40
Fra kridt til bit – kundeprojekt med computer vision i midten
ISV og IBM-partner, System og Metode, vil tage publikum med på et AI projekt fra den virkelige verden. Det skal handle om løfteudstyrsvirksomheden, Logitrans A/S, der skal have tidligere indscannet tekniske tegninger ind i den digitale verden. Med tusindvis af forskellige dokumenter fra forskellige årstal, har man blandt andet gjort brug af computer vision til at løse opgaven – en af de mest populære AI discipliner, som er relevant på tværs af stort set alle industrier.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jens Melgard Churchill
Teknisk direktør, System og Metode
IBM

10:00
Q&A til Jens Melgard Churchill

10:05
Brug AI og Machine Learning med den rigtige arkitektur
For at få succes med AI og ML løsninger, er det altafgørende, at du vælger den rigtige arkitektur fra start, da det er rigtig dyrt at starte forfra. Vi vil – med udgangspunkt i praktiske erfaringer og kundecases – komme med bud på, hvordan du bedst muligt kommer rigtigt i gang med AI og vil bl.a. tage dig igennem følgende:

  • Cloud, OnPremise, eller Hybrid - hvordan vælger man den rigtige vej?
  • Hvordan ser det ideelle AI projekt ud?
  • Hvad er økonomien i et AI projekt?
  • Succesfulde kundecases - hvorfor blev de en succes?
oplægsholder
Oplægsholder:
Camilla Rosendal Madsen
Power AI Brand Specialist
IBM
oplægsholder
Oplægsholder:
Preben Jacobsen
HPC and AI Architect
IBM

10:25
Q&A til Camilla Rosendal Madsen og Preben Jacobsen

10:30
Moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

10:45
Tak for i dag