Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens
Dato:
27/8 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Det skorter ikke på løfter om, hvad kunstig intelligens kan gøre for erhvervslivet, og teknologiske first movers og de store virksomheder er i allerede fuld gang. Men giver det mening for de danske små- og mellemstore organisationer at give sig i kast med AI?
En af barriererne er, at det kan være vanskeligt at finde referencer og implementeringer, der i praksis demonstrerer, hvordan man griber opgaven an og sikrer, at AI i praksis understøtter forretningens udvikling og behov.
På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning.
Her vil du kunne se og høre en række konkrete eksempler fra danske virksomheder om, hvordan man har draget fordel af AI på tværs af flere brancher og scenarier.
Desuden sammenfattes erfaringerne fra en række succesfulde kundecases, ligesom du får bud på, hvordan man vælger den kombination af Cloud, OnPremise eller Hybrid, der giver bedst mening for netop din organisation. Du kan også hente bud på baggrunden for, opbygningen af og økonomien i et succesfuldt AI-projekt kan være skruet sammen.
Tilmeld dig vores Digital HowTo og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.
I sin keynote punkterer Anders Kofod-Petersen to myter om kunstig intelligens. For det første myten om, at det er et klassisk it-projekt at komme i gang med kunstig intelligens. Kunstig intelligens ændrer nemlig den måde, som vi arbejder på i en grad, så det skal ses som et organisationsudviklingsprojekt, hvor man får den kunstige intelligens som en ny form for kollega.
Det betyder imidlertid ikke, at man bør tro på en anden myte om kunstig intelligens, nemlig at man er nødt til at gennemføre en omfattende digital transformation fra begyndelsen. Man kan begynde med at løse mindre, oplagte udfordringer og bruge overskuddet fra denne effektivisering til at finansiere efterfølgende runder digitalisering.
Anders Kofod-Petersen vil forklare, hvordan man kommer godt i gang med samarbejdet med sin nye kollega; kunstig intelligens.
Oplægsholder:
Anders Kofod-Petersen
,
Director, Copenhagen
,
Alexandra Instituttet
10:35 - 10:40
Q&A til keynote
10:40 - 11:00
Fra kridt til bit – kundeprojekt med computer-vision i midten
ISV og IBM-partner System og Metode vil tage publikum med på et AI-projekt fra den virkelige verden. Det skal handle om løfteudstyrsvirksomheden Logitrans A/S, der skal have tidligere indscannede tekniske tegninger ind i den digitale verden. Med tusindvis af forskellige dokumenter fra forskellige årstal har man blandt andet gjort brug af computer-vision til at løse opgaven – en af de mest populære AI-discipliner, som er relevant på tværs af stort set alle industrier.
Oplægsholder:
Jens Melgard Churchill
,
Teknisk direktør, System og Metode
,
IBM
11:00 - 11:05
Q&A til Jens Melgard Churchill
11:05 - 11:25
Brug AI og machine learning med den rigtige arkitektur
For at få succes med AI og ML-løsninger er det altafgørende, at du vælger den rigtige arkitektur fra begyndelsen, da det er rigtig dyrt at begynde forfra. Vi vil med udgangspunkt i praktiske erfaringer og kundecases komme med bud på, hvordan du bedst muligt kommer rigtigt i gang med AI. Vi vil blandt andet tage dig igennem følgende:
Cloud, on-premise, eller hybrid - hvordan vælger man den rigtige vej?
Hvordan ser det ideelle AI-projekt ud?
Hvad er økonomien i et AI-projekt?
Succesfulde kundecases - hvorfor blev de en succes?
Oplægsholder:
Camilla Rosendal Madsen
,
Power AI Brand Specialist
,
IBM
Oplægsholder:
Preben Jacobsen
,
HPC and AI Architect
,
IBM
11:25 - 11:30
Q&A til Camilla Rosendal Madsen og Preben Jacobsen