Handelsbetingelser

Computerworld Events afholder events på forskellige lokationer i Danmark. Du vil kunne se, hvor dit event afholdes, på hjemmesiden såvel som i bekræftelsen, du modtog via e-mail efter tilmelding.

Er der spørgsmål vedrørende lokation, adgang og parkering, kontakt venligst Computerworld Events. Se kontaktinfo længere nede på denne side.

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Betaling

Når du tilmelder dig et event, sendes din tilmelding først gennem vores valideringssystem, hvorefter du modtager en endelig bekræftelse. Pengene trækkes ikke på din konto, før du modtager din bekræftelse.

Din bekræftelse er samtidig din billet til det aktuelle event.

Et par dage efter din tilmelding er godkendt og pengene er trukket på din konto, modtager du en faktura på mail, som er dokumentationen for din betaling.

Der tillægges muligvis gebyr for betaling med kreditkort.

Det er ikke muligt at få pengene refunderet, men du kan overdrage din billet til en kollega, dog vil vi bede dig give besked her om til events@cw.dk af hensyn til navneskiltene.

Aflysning

I tilfælde af aflysning tilbagebetales pengene for deltagelse.

Kontaktinformation

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker du at vide mere om vores event.

Computerworld Events
Hørkær 18
2730 Herlev
Telefon: 77 300 300
E-mail: events@cw.dk
CVR: 65970414

Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Tina Rasmussen eller Maibritt Møller Bryding for partnerskab.
billede af Tina Rasmussen
Event manager
Tina Rasmussen
t.rasmussen@cw.dk
77 300 342
billede af Maibritt Møller Bryding
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
m.moller@cw.dk
77 300 151