Program:


09:00
Velkomst ved dagens online moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Tænk som en Hacker
For at kunne beskytte sig mod cyberangreb er det helt afgørende at forstå hvordan hackere tænker og arbejder: Hvad er forskellige gruppers motivationer, hvordan arbejder de, og hvilke ressourcer har de til
rådighed for at nå deres mål? Indlægget tager udgangspunkt i en række virkelige angreb, men kigger også på nuværende trends og forventninger til fremtiden, bl.a. i forhold til hvordan hackere arbejder med datadrevne metoder og kunstig intelligens.
Jens Myrup Pedersen
Keynote:
Jens Myrup Pedersen
Professor - Cyber Security Network
Aalborg University, Department of Electronic Systems

Jens Myrup Pedersen er professor på Aalborg Universitet, og forsker især i netværksbaseret detektion af skadelig aktivitet. Udover danske og europæiske forskningsprojekter er han en af hovedpersonerne bag Haaukins, et automatiseret virtualiseringsmiljø for cybersikkerhedstræning, og så er han uddannelseskoordinator på Danmarks første kandidatuddannelse i cybersikkerhed der åbnede dørene 1. september 2020. Han er også aktiv i at skabe community-aktiviteter, bl.a. i en række projekter i samarbejde med Industriens Fond men også som medlem af bestyrelsen i IDA Connect, som medlem af Rådet for Digital Sikkerhed, og som medlem af bestyrelsen for Center for Strategiske Cyberkompetencer. Siden 1. januar 2021 er han også landstræner for det danske cyberlandshold.


09:35
Q&A til Jens Myrup Pedersen

09:40
Målbar it-sikkerhed er vejen frem
Kan du præcist svare på, hvor sikker organisationen er, og om det er tilstrækkeligt til at modstå den risiko, organisationen løber. Hvem ejer den accepterede risiko, og hvordan kommunikeres it-sikkerhed i organisationen?

I en omskiftelig verden, hvor trusselsbilledet kan ændre sig med meget kort varsel, er det vigtigt at kende organisationens it-sikkerhedsniveau, så man hurtigt kan vurdere, om (og hvor) der er behov for at forstærke indsatsen for at undgå at blive offer for et Cyberangreb, der kan koste (meget) dyrt i både tabt produktivitet,
påvirket renomé og oprydning efter angrebet.

Ved at bruge vores GAP-analysemetode, der bygger på CIS20, ved du altid, hvor skoen trykker, og hvad du skal gøre for at nå det accepterede niveau af risiko. Metoden gør det nemmere at kommunikere it-sikkerhed til både ledelse, it og organisation, så ejerskabet af den accepterede risiko forankres korrekt.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
director, Risk Advisory Products and Services
Deloitte

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware blev i starten af februar 2020 opkøbt af Deloitte.


10:00
Q&A til Christian Schmidt

10:05
Sådan styrker du it-sikkerheden
Truslerne mod ens it-miljø er bestemt ikke blevet mindre, og med et stadig stigende pres på den it-ansvarlige er kravene blevet langt større.

Pandas løsning forebygger, detekterer, indkapsler og responderer mod alle nuværende eller fremtidige avancerede angreb.

Fra zero-day attacks, malware, ransomware, phishing, memory exploits til malwareless angreb - både inden- og udenfor virksomhedens netværk.

Ved at kombinere endpoint protection (EPP) med en automatiseret EDR-løsning dvs. 100 procent attestation service samt threat hunting og investigation service (THIS) vil du kunne stå stærkere i kampen mod truslerne.
Philip Broberg Falk
Oplægsholder:
Philip Broberg Falk
business development director
Panda Security

10:25
Q&A til Philip Broberg Falk

10:30
Moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


10:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Hvad er vigtigt lige nu
  • Hvad er knap så vigtigt
  • Hvordan du fastlægger dine it-sikkerhedsmæssige indsatser
  • Hvad gør jeg når angrebet kommer
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:50
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language