Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

09:00
Det aktuelle trusselsbillede
Hør om de største og mest aktuelle cybertrusler i en tid, hvor trusselsbilledet hele tiden ændrer sig i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.


09:45
Fortinet gør op med de tre vise aber “ikke høre, ikke se, ikke tale” i it-sikkerhed
Aberne er løs! Velkommen til vores kvartalsmæssige løb gennem det vilde og skøre cyber-trusselslandskab. Q2 viste mange temaer og tendenser, som vi har set før, og vores research-team stødte også på masser af nye og bemærkelsesværdige udviklinger.

FortiGuard har netop offentliggjort ”Q2 2019 Quarterly Threat Landscape Report”. Vi ser på de trends, som vi har set det seneste kvartal, og på de muligheder, somFortinet fabric giver for at beskytte din virksomhed og organisation overfor disse trusler.

Slut med at lukke øjne, ører og mund – Nu skal der tages fat.
oplægsholder
Oplægsholder:
Tommy Pedersen
security engineer
Fortinet

Tommy Pedersen, har beskæftiget sig med it-sikkerhed i snart 20 år og har en meget bred erfaring med alle aspekter af IT infrastructure sikkerhed.


10:15
Pause

10:45
Gør dine end-points til din første forsvarslinje mod cyberkriminalitet
End-points er i stigende grad mål for it kriminelle, der udnytter sårbarheder til at trænge dybere ind i organisationen.

Med en proaktiv strategi kan du omdanne sårbare enheder til at blive din første forsvarslinje.

Indlægget afholdes på engelsk.
oplægsholder
Oplægsholder:
Howard Roberts
Distinguished Technologist
HP

Howard Roberts is a Distinguished Technologist in HP, Inc.’s Solutions Services business. He is focused on end user technologies including HP’s innovative hardware, software and solutions technologies.


11:15
Luk af for hackerne i tide
Gennem mange år har selskabers it-sikkerhed bestået af løsninger, som blokerer eller filtrerer trusler. Desværre er det ikke nok.

De trusler, der nu rammer alle virksomheder, er så avancerede, at de går igennem selv de bedste firewalls. Det er vigtigt at være forberedt, når hackerne kommer igennem. Med Kill-SwitchTM i din infrastruktur kan du hurtigt og sikkert lukke ned for de enkelte systemer eller spærre vejen for hackerne, så de ikke får adgang til hele virksomheden. Hør mere om, hvordan Kill-SwitchTM isolerer truslen på få minutter og sikrer, at den ikke spreder sig til hele virksomheden. Og få en bedre forståelse af, hvad Kill-SwitchTM kan gøre for dig.
oplægsholder
Oplægsholder:
Mikkel Bjørklund
VP of Global Sales
Kill-Switch

11:45
Frokost

12:45
Sådan bliver du mere modstandsdygtig i skyen
Petya, WannaCry og andre former for farlig malware har i de senere år været et wake-up call i mange organisationer, der tidligere mente, at deres it-sikkerhed var god og rigelig.

Det viste angrebene ikke var tilfældet. Efter dem stod det klart, at mange organisationers avancerede it-sikkerheds setup og deres procedurer for business continuity og backup ikke fungerede ordentligt.

Det store spørgsmål efter angrebene er, hvordan organisationer kan forsvare sig selv, når e-mail er hovedangrebs-målet for hackerne.

I dette indlæg kigger vi på fællesnævnerne i rækken af succesfulde angreb og på, hvorfor organisationer bliver nødt til at ændre deres fokus fra ‘cybersikkerhed’ til ‘cyber-modstandsdygtighed’ for at være i stand til at beskytte sig selv effektivt.
oplægsholder
Oplægsholder:
Niels Frederiksen
Senior Sales Engineer
Mimecast

13:15
Cyber incidents? Not on my watch
Styrk sikkerhedskulturen i virksomheden og reducer risikoen for interne databrud og cyberangreb.

Medarbejderne betragtes ofte som virksomhedens svage led, når det handler om informationssikkerhed.

Så hvordan skaber du en kultur, hvor informationssikkerhed bliver lige så naturlig som at spænde sikkerhedsselen i bilen?

I dette oplæg får du et indblik i de ting, som du med fordel kan gøre for at styrke sikkerhedskulturen.

Vi kombinerer de bedste pointer fra adfærdskommunikation og forandringsteori og krydrer det med konkrete eksempler på tiltag, der får medarbejderne til at droppe dårlige vaner til fordel for gode - og sikre - vaner.
oplægsholder
Oplægsholder:
Philippe Motet Jessen
it-sikkerhedsrådgiver med speciale i awareness, behavior og compliance

Fokus er på at styrke virksomheders informationssikkerhedskultur ved at øge medarbejderens opmærksomhed og indføre bedre vaner til beskyttelse af virksomhedens data.
Philippe Motet Jessen er tidligere intern kommunikationschef i DONG Energy og har løst awareness-opgaver for en række danske virksomheder.


13:45
Multiple clouds - kontrol og compliance
Det er nemt at tage hul på overgangen mod public cloud, og de fleste har i første omgang ofte en oplevelse af, at deres it-håndtering bliver nemmere og mere overskuelig, når de rykker over i public cloud.
Det er imidlertid meget nemt at miste både kontrollen og overblikket i takt med, at der bliver flyttet flere og flere applikationer over i skyen.

Her er det bydende nødvendigt at sikre sig fuld indsigt på tværs af de ofte flere public cloud-miljøer, som man kommer til at anvende.

For kun med fuld indsigt og med fuld kontrol over alle it-sikkerhedsmæssige konfigurationer på tværs af alle konti, alle virtuelle netværk og regioner i både AWS, Azure og Google Cloud kan man sikre sig, at man er beskyttet mod sårbarheder, identitets-tyveri og datatab i skyen.

Kom og hør, hvordan Check Point kan sikre flere cloud-miljøer og samtidig give dig ny og dybere indsigt i selv komplekse cloud-miljøer.

Du kan også høre om Check Points opkøb af Dome9, der er det nyeste medlem af Check Point Cloud Guard-familien.
oplægsholder
Oplægsholder:
Balder Borup
Associate Security Engineer
Check Point Software

Balder Borup er uddannet it teknolog og har før arbejdet med netværk.


14:15
Pause

14:35
Holder dine beredskabsplaner? Og hvad skal der være i en krisekuffert?
Ken Bonefeld Nielsen tager aktuelle cybertrusler op og kigger på værdien af de tiltag, der er i gang på forskellige indsatsområder. Prioriterer og investerer vi rigtigt?

Mange virksomheder vil kunne undgå mange af de faldgruber, som man ofte ryger i, når den uventede hændelse indtræffer. Det kræver dog visse kvalificerede forberedelser og en evne til at bevare overblikket, når det virkeligt gælder.

Ken giver et nyt friskt syn på, hvordan du og din organisation kan forbedre jeres eksisterende beredskabsplaner - og tager et kig på, hvad der egentligt skal være i en krisekuffert.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ken Bonefeld Nielsen
tidligere sikkerhedschef
Sony Mobile

15:05
"Krigshistorier” fra en travl hverdag
Bunker Holding, som er en af Danmarks største virksomheder målt på omsætningen, tikker medarbejder antaller derop ad med 10 nyansatte og en ny lokation ude i verden næsten hver måned. En vækst, som de p.t. 36 danske it-folk skal håndtere, både i en operationel og en sikkerheds kontekst. Hvordan de gør dette, fortæller Bunker Holdings IT operations- og sikkerhedsansvarlige, Peter Winkel Madsen.

Indlægget kommer til at sprede sig over traditionel sikkerhed, cloud sikkerhed, red teaming og user awareness krydret med ”krigshistorier” fra en travl hverdag.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Winkel Madsen
Manager IT Operations & Security Group IT
Bunker Holding A/S

Peter Winkel Madsen har mere end 25 års erfaring fra bl.a. Danish Crown, LM Wind Power og DOVISTA. I dag er han ansvarlig for IT drift og implementering af sikkerhedstiltag, IT risiko styring, beredskabsplaner m.v. hos Bunker Holding A/S.


15:45
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Hvordan de it-kriminelle lige nu forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data.
  • Hvilke leverandører og løsninger, der kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.
  • Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder.
  • Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur.
  • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden..
  • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 15:45
Sted:
Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C
Pris:
Gratis deltagelse