Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:10
DSB
Oplægsholder:
Martin J. Warming
CISO
DSB

10:00
Roundtable: Hør om erfaringerne med at opdage og bekæmpe fremtidens it-trusler med strategisk it-sikkerhed og hurtigere incidence response
Større danske virksomheder har i gennemsnit 85 variationer af it-sikkerhedsløsninger kørende i deres it-miljø - og sikkerhedsregningen for software og konsulenter løber hvert år op i millioner af kroner.

Alligevel tager det op til 100 dage før en typisk virksomhed opdager, at deres systemer er blevet kompromitteret. Og alligevel vil både ledelse og medarbejdere stadig ryge i phishing-fælder eller mister data til mere eller mindre målrettede ransomware-angreb.

Svaret på det dilemma er ikke nødvendigvis flere systemer, men en mere strategisk tilgang til it-sikkerhed hvor evnen til at opdage og reagere hurtigere på nuværende og fremtidige trusler kommer i centrum.

Derfor er strategisk it-sikkerhed, incidence response, beredskabsplaner og business continuity omdrejningspunkterne for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe af 10-15 digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Til roundtablet kan du desuden høre et kort oplæg fra sikkerhedsvirksomheden Ezenta om hvordan du skaber mest tryghed for pengene på organisationens digitale rejse og blive inspireret til hvordan du kan opdatere din beredskabsplan – så du er klar til den næste trussel eller det næste type angreb.

11:50
Frokost og netværk
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 12:20
Sted:
Søhuset
Venlighedsvej 10
2970 Hørhsolm
Pris:
Gratis deltagelse