Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld
Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

09:00
Kan et D365-projekt ændre livsvilkårene for flygtninge?
I 2017 traf Verdens 4. største NGO – Dansk Flygtningehjælp – beslutningen om at foretage en af organisationens mest omsiggribende it- og forretningsinvesteringer nogensinde – en global implementering af Dynamics 365 for Finance & Operation. Projektet omfatter 4.900 brugere i 32 lande, og er netop gået live i januar 2019. I forbindelse med projektets etablering besøgte SCALES’ CEO, sammen med en del af leveranceteamet fra både SCALES og Dansk Flygtningehjælp konfliktzonerne i Myanmar, for at få indsigt i hvilken central forskel det ERP platformen ville gøre for flygtningene.

Hør om projektets tilbliven, gennemførsel, afslutning og ikke mindst om den effekt projektet har i Verdens brændpunkter.
Oplægsholder:
Hasse Bergman
CEO
SCALES A/S
Hasse har arbejdet med ERP implementeringer siden 1992, og har indgående erfaringer fra foreløbig 25 D365 implementeringer.

09:30
Digital transformation – uha det lyder stort og voldsomt
Mange taler om vigtigheden af den digitale transformation, men hvordan får man som en travl ledelse taget hul på dette? Konkretiseret det og udført det i praksis?

Disse spørgsmål får du svar på i dette indlæg, hvor Daxiomatic vil komme med sit bud på, hvordan du læser disse udfordringer.

Paw Steffensen har arbejdet med implementering og forretningsudvikling af ERP-systemer siden 2001 og vil med sine erfaringer fra kunder og partnere give jer indblik i, hvordan I med succes høster værdien.
Oplægsholder:
Paw Steffensen
kommerciel ansvarlig
Daxiomatic
20 års erfaring i IT verden fra anerkendte danske og internationale virksomheder samt stort erfaring indenfor rådgivning og leverance af ERP/Forretningsprojekter, både i udland og indland.

10:00
Mobile løsninger på den nemme og fleksible måde
Hvordan udnytter man mobile enheder til at opnå hurtigere reaktionsevne, bedre beslutningsgrundlag og lavere omkostninger?

Little Beacon har udviklet en pallette af mobile løsninger, som flytter adgangen til dit ERP-system fra skrivebordet til din mobile device.
Oplægsholder:
Bjarne Hansen
Salgs- og account manager
Little Beacon ApS
20 års erfaring med økonomi- og IT-ledelse i mange forskellige brancher, altid med fokus på at skabe optimering, automatisering og bedre beslutningsgrundlag.

10:30
Pause

10:50
Tag risiko ud af dit D365-projekt og høst gevinster med Lasernet Output Management
De eksterne dokumenter fra eD365 er ofte kilde til forsinkelser, ufleksible kodninger og overskridelse af tid/budget i et implementerings-forløb.

Kom og hør, hvorfor du aldrig må opgradere til D365 uden at tænke kunderettede dokumenter ind fra begyndelsen – og se eksempler fra Dynamics FO samt Sales.
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
partner
Tabellae A/S
Lennart har arbejdet med dokumenthåndtering til ERP systemer i mere end 18 år og har viden fra mere end 250 ERP implementeringer.

11:20
Forretningsstrategi og digital hænger uløseligt sammen
Forretningsstrategi og digital strategi hænger i dag uløseligt sammen. Den digitale udvikling går ufatteligt stærkt, og vi ser, at fremkomsten af nye teknologier og cloud-services giver både nye muligheder og udfordringer.

Netcompany hjælper virksomheder og organisationer med at styrke forretningen gennem bedre udnyttelse af disse nye teknologier.

Vi vil under indlægget præsentere en virksomhed, hvor udviklingen af den forretningsmæssige strategi førte til en ny digital strategi. Vi vil vise, hvorledes den digitale strategi blev implementeret ved brug af cloud-services og med ERP som fundamentet i det digitale landskab.

Indlægget vil give værdifuld inspiration til, hvordan en digital strategi kan udvikles ud fra en forretningsstrategi, og hvorledes den kan gennemføres på effektiv vis.
Oplægsholder:
Thomas Højlund Andersen
principal, ERP
Netcompany
Thomas har arbejdet professionelt med IT projekter siden 2005 og med ERP siden 2008 og er i dag en ledende medarbejder i Netcompanys ERP forretning. Thomas er en meget erfaren projektleder og har de sidste 8 år været ansvarlig for at levere ERP løsninger baseret på Microsoft Dynamics.

11:50
Ingen implementering uden ordentlig uddannelse - ellers koster det kassen!
Målrettet uddannelse med fokus på det væsentlige får dit ERP-system i luften – til tiden og med maksimalt udbytte.

Løbende efteruddannelse holder brugerne ajour med nye muligheder – og udbygger eksisterende viden.

AXcademy udvikler og leverer jordnær uddannelse med fokus på konkret forretningsforståelse og anvendelse – også på virtuelle platforme.

Take-aways: Konkrete værktøjer med værdi her og nu.
Oplægsholder:
Finn Nielsen-Friis
Dynamics training lead
AXcademy A/S
Finn brænder for uddannelse indenfor ERP. Som Microsoft anbefalet underviser har han i mere end 40 år undervist tusindvis af kursister i virksomheder over hele verden.
Finn er stor fan af konkret anvendelse af læringsteori, især fra danske Bjarne Herskin, og bliver aldrig helt færdig med selv at lære…

12:00
Paneldebat
Paw Steffensen, Daxiomatic
Lennart Garbarsch, Tabellae A/S
Thomas Højlund Andersen, Netcompany
Hasse Bergman, SCALES A/S
Bjarne Hansen, Little Beacon

12:30
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du kommer i gang med digital transformation
  • Sådan udfører I digital transformation i praksis
  • Muligheder med Microsoft Dynamics 365
  • Viden om de mange valgmuligheder
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 12:35
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse