Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkommen og intro
Torben Tronborg Beck
Keynote:
Torben Tronborg Beck
Direktør
Computerworld it-jobbank

09:10
Hvordan ser virkeligheden ud?
19.000 it-kandidater. Det er, hvad Danmark, ifølge Erhvervsstyrelsen, kommer til at mangle af it-specialister frem mod 2030. Men har vi mulighed for at forudse, hvilken talentmasse vi særligt skal have fokus på at tiltrække? Og hvilke it-kompetencer vil virksomheder i fremtiden efterspørge i relation til fremtidens teknologi og automatisering?
Lars Jacobsen
Oplægsholder:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:40
Ny undersøgelse: Hvordan tiltrækker du de bedste it-profiler?
Få indgående viden om hvad it-professionelle lægger vægt på i et ansættelsesforhold, når Torben Tronborg tager dig gennem de vigtigste resultater fra it-jobbank og Computerworlds store undersøgelse blandt danske it-kandidater med over 3.000 besvarelser. Er der tale om nogle spændende tendenser?

Du får et vigtigt indblik i, hvad it-kandidater vægter, når de skal skifte job. Du får også konkrete eksempler på gode og dårlige jobannoncer og lærer at tænke employer branding ind i både jobannoncen og jobannonceringen. Du får kort sagt grundforudsætningerne på plads for en succesfuld rekruttering.
Torben Tronborg Beck
Keynote:
Torben Tronborg Beck
Direktør
Computerworld it-jobbank

10:25
Afrunding efterfulgt af kaffe og netværk
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 10:30
Sted:
Langelinie Pavillonen
Langelinie 10
2100 København Ø
Pris:
Gratis deltagelse
Change language