Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:05
Evaluer overgangen til DevOps
Når en virksomhed sætter sig for at prøve kræfter med DevOps, kan såvel kvaliteten af forløbet som af selve det endelige udfald evalueres på forskellig vis.
Der sættes mål, stilles forventninger, og ofte vil projektets endelige succes alene blive vurderet ud fra faktorer knyttet til slutstadiet – og intet andet. En bedre tilgang til løbende evaluering af en DevOps-transformation opnår du ved at måle på et bredere spektrum af kategorier, der dækker både de tekniske, procesorienterede og adfærdsrelaterede udfald. For et optimalt resultat er det i sidste ende vigtigt, at fremdriften i forløbet er dokumenteret på en kvantificerbar måde.
Oplægsholder:
Chris Gargiulo
director, IT Delivery & Strategy
Eficode

09:45
Running the business on metrics and how to create a live site culture
Praktiske erfaringer taget fra en stor virksomhed, der har valgt at understøtte sin DevOps-transformation med metrikker og skabt et 'production first mindset'' - også kaldet ”live site culture.”
Jørn F. Andersen
Oplægsholder:
Jørn F. Andersen
CTO
Commentor A/S

10:15
Pause

10:45
Nutanix – DevOps på dine vilkår
Nutanix, som er blandt de førende leverandører inden for hyperconvergede systemer, vil fortælle, hvordan man som it-organisation kan sammenkøre produktion- og udviklingssystemer, således at udviklerne får de ressourcer, som de skal bruge asap uden at spilde værdifuld ventetid.

Desuden vil Nutanix give sit bud på, hvordan it-driften kan overvåge de ressourcer, der er stillet til rådighed for udviklerne - både i en version, hvor tingene kører på den samme underliggende infrastruktur, samt i de tilfælde, hvor der er adskilte infrastruktur-platforme til de to miljøer.

Endvidere vil vi løfte sløret for den næste generation af værktøjer, der gør det muligt at flytte sine applikationer fra public cloud til egne datacentre og omvendt - inklusive hele udviklingsmiljøer - alt imens man har fuld kontrol over afhængighederne mellem de forskellige applikationer.
Jim Ekberg-Hegner
Oplægsholder:
Jim Ekberg-Hegner
senior systems engineer
Nutanix

Jim har 20 års erfaring fra IT branchen, han har arbejdet i alle led, det være sig som driftchef i slutkunde-leddet, som konsulent i forhandler-leddet, projektleder og teamleder i distributør-leddet, og i de sidste 6 år været Solutions arkitekt på Storage og Hyper Converged Infrastruktur.


11:15
DevOps i praksis
Alle systemer er ikke lige velegnede til at være underlagt en agil tilgang, men en DevOps-tilgang kan alligevel effektivisere og smidiggøre de tilhørende processer.
Netcompany kommer med tre eksempler fra den virkelige verden, hvor DevOps anvendes i større eller mindre udstrækning afhængig af system og kontekst.
Mikkel Munksgaard
Oplægsholder:
Mikkel Munksgaard
operations manager
Netcompany

11:45
Frokost

12:45
NoOps sprænger DevOps’ rammer
Lars Kruse hæver DevOps til niveauet over rollen som formidler af en lykkelig samarbejdsrelation mellem udvikling og drift. Han slår til lyd for en helt igennem elastisk og automatiseret infrastruktur.
Hvis software alligevel er i gang med at fortære verden – hvorfor så ikke placere softwareudvikleren i førersædet? Det er et kig ind i en ikke særligt fjern fremtid, hvor kvalitet i praksis er bygget ind i softwaren frem for at blive klistret på til sidst. En fremtid, hvor softwareudviklere er helt og aldeles uafhængige af it-driftsfolkene. I en verden af ’ubrudte NoOps-forsyninger’ er køer fortid, ressourcerne er lige ved hånden, og alt er automatiseret.
Lars Kruse
Oplægsholder:
Lars Kruse
Partner and co-founder of Praqma the Continuous delivery Company

13:30
DevOps er kommet for at blive
Såvel private som offentlige virksomheder, der lykkes med DevOps, opnår så store fordele, at det er svært at forestille sig, at de pågældende virksomheder går tilbage til en mere klassisk og mindre agil it-leveranceproces.

Devoteam har gennemført en undersøgelse om udbredelsen og brugen af DevOps i Danmark, hvor mere end 550 ledere fra mere end 300 danske offentlige og private virksomheder er blevet spurgt om deres forventninger og erfaringer vedrørende implementering og anvendelse af DevOps.
Det er der kommet en dugfrisk rapport ud af – hør Peter Høygaard præsentere key-findings.
Som deltager på Devops-eventet modtager du rapporten digitalt.
Peter Høygaard
Oplægsholder:
Peter Høygaard
expert director
Devoteam

14:00
Pause

14:15
DR's erfaringer med DevOps
Mikkel Müller
Keynote:
Mikkel Müller
underdirektør / CIO
Danmarks Radio

15:00
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Konkrete cases
  • Inspiration til hvordan I kommer i gang
  • Indblik i værdien ved devops tilgangen
Praktiske Oplysninger
Dato:
10/10 2017
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language