Program:


08:30
Morgenmad og registrering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
CensorNet: Kast lys over jeres skygge-it
Program billede
Skygge-it er et mere udbredt problem i dansk erhvervsliv end de fleste it-sikkerhedschefer tør forestille sig. Og det med rette.

I skyggen af de mange fordele ved cloud-services og -applikationer følger en række sikkerhedsmæssige konsekvenser. Eksempelvis når virksomhedens medarbejdere, i et forsøg på at være mere produktive, køber it uden om it-afdelingen eller anvender gratis tjenester på en uhensigtsmæssig måde.

Både i Danmark, men også i resten af Europa og USA, vurderes et af de største problemer for cyber-sikkerheden i dag, at være medarbejdere der begår utilsigtede fejl.

Med CensorNet's Unified Security Service kan du få syn for sagen. Du kan blandt andet se hvilke applikationer der bliver brugt på jeres netværk, vurdere risikoen og om nødvendigt gribe til handling. Alt sammen fra ét brugervenligt dashboard. Produktet giver ikke alene mulighed for at kontrollere adgangen til cloud applikationer, men også hvilke features brugerne kan anvende i de enkelte applikationer. Dertil kommer effektiv web filtrering og avanceret e-mail scanning, samt beskyttelse af fjernadgang med SMS PASSCODE.

På den måde kan it-afdelingen tilbyde brugerne en høj grad af frihed og fleksibilitet, men samtidig sørge for at uhensigtsmæssig anvendelse ikke finder sted. Og ikke mindst se til at kun godkendte brugere får adgang til systemerne.

Se CensorNet's indlæg og bliv klogere på:
  • Hvordan du kan kaste lys over jeres skygge it.
  • Hvor nemt du kan kontrollere cloud-applikationer på feature niveau.
  • Hvorfor SMS PASSCODE spiller en central rolle i skyen.
  • Hvordan maskin-læring hjælper med at korrelere data på tværs af trusler.
David Hald
Oplægsholder:
David Hald
chief strategy officer
CensorNet

David Hald er i dag Chief Strategy Officer i CensorNet Ltd. og fungerer som bindeled til vores strategiske partnere og promoter for alle Censornets produkter.

David Hald er medstifter og tidligere ejer af SMS PASSCODE A/S og inden da, var han medstifter af og CEO i Conecto A/S, et ledende it-konsulenthus indenfor mobil og sikkerhedsløsninger med særligt fokus på Citrix, Blackberry og andre avancerede mobil-løsninger.

I Conecto A/S arbejdede David med strategisk og taktisk implementering i forbindelse med en række store it-projekter. Han har desuden fungeret som CTO i virksomheder finansieret af Teknologisk Innovation og Vækstfonden.

Inden stiftelsen af Conecto A/S, arbejdede han som software udvikler og projekt manager og har ledet en egen software konsulent virksomhed.

David har en teknisk baggrund fra Københavns Universitet (DIKU).


09:30
CapaSystems: Skygge-it - muligheder eller en trussel?
Program billede
Få indblik i de udfordringer det giver, når medarbejdere og forretningsdivisioner køber teknologi og it-services uden om it-afdelingen. Det er let at miste overblikket over økonomi, aftaler og placering af data - og placeres ansvaret ikke hensigtsmæssigt fra dag ét, kan man let opleve både driftsforstyrrelser og interne gnidninger, hvor it-afdelingen oplever at blive tvunget til at tage ansvar for systemer, som afdelingen ikke har haft andel i.

Skygge-it er kommet for at blive og kan endda være en særdeles nyttig strømpil i bestræbelserne på at stille de optimale værktøjer til rådighed for forretningsenhederne. Med de rette værktøjer får it-afdelingen let indsigt i fænomenets omfang - til gavn for drift, produktivitet, samarbejde, økonomi og forretning.
Arne Skovhaug
Oplægsholder:
Arne Skovhaug
Commercial Product Manager
CapaSystems A/S

Arne Skovhaug har 35 års erfaring med organisationsudvikling, innovation og forretningsanvendelse af IT. Han har haft ansvar for løsnings salg internationalt og til private og offentlige danske kunder hos blandt andet CapaSystems, TDC, IBM og CGI. Han er uddannet Cand. Oecon og Master i IT og Kommunikation.


10:00
Pause

10:15
Credocom: CASB er ifølge Gartner den vigtigste teknologi at have styr på
Program billede
It-chefer i stigende tal taber kampen til brugerne omkring brugen af cloudservices. Det er nu blevet så nemt for brugerne at finde og starte nye services til deres eget og virksomhedens brug. De ligger frit tilgængelige på nettet klar til at blive taget ned fra hylden og i brug indenfor fem minutter - ganske gratis. Resultatet er skygge-it af hidtil usete dimensioner. Det giver grå hår mange steder i forhold til generel it-sikkerhed, compliance og risk og i særdeleshed i forhold til den nye persondataforordning.
 
Så hvordan får man både styr på sit skygge-it og sikrer brugernes adgang til nettets glæder og dermed de værktøjer, der gør dem mere produktive, samtidigt med, at man får styr på it-sikkerheden, compliance, risk og herunder persondataforordningen?
 
Løsningen på problemet hedder CASB (Cloud Access Security Broker), og i erkendelse af problemets størrelse har Gartner placeret CASB som nummer et på listen over sikkerhedsinitiativer, som virksomhederne bør kigge på i det nye år, for at tæmme den voksende skygge-it. Indlægget vil give praktiske svar på, hvordan løsningen virker og  integrerer til eksisterende løsninger, samt hvordan den giver synlighed, håndterer compliance/risk og styrer sikkerheden omkring cloud-services, så man kan sikre sine data OG samtidigt udnytte mulighederne maximalt.
Peter Koch
Oplægsholder:
Peter Koch
Salgsdirektør/partner
Credocom

Peter Koch har 30 års erfaring i IT-branchen, han har siddet i lederstillinger i en række IT-virksomheder med fokus på netværk, datacenterteknologi og ikke mindst sikkerhed.


10:45
Absolute: SHADOW IT; THE TROJAN HORSE OF THE INSIDER THREAT
Program billede
Be it malicious or well-intentioned, the use of "shadow IT" is common practice in the corporate world to store data, share files or work collaboratively within a team. Only a preventive approach and persistent visibility of all endpoints, even those off the corporate network, will allow you to detect unauthorized software, unmask the insider threat, mitigate the risk and appropriately respond to incidents to prevent further damage whenever they occur. Learn how to tackle these threats while still enabling user productivity.
Otto Eberstein
Oplægsholder:
Otto Eberstein
Regional Director EMEA Sales & Alliances
Absolute Software

Otto Eberstein is an accomplished IT professional with a high level of competence and substantial account management and channel development experience. With more than eighteen years' experience working within the IT industry, in sales and development roles for a range of different security products, Otto is a trusted advisor to many customers that have worked with him.
Otto joined the Absolute Software team in 2011 as the Territory Manager for Nordics and Mediterranean, quickly progressing to Regional Director EMEA Sales & Alliances, and is responsible for business development in the EMEA area, working with customers, OEM's and channel partners alike.


11:15
Skygge-it: En fordel eller ulempe?
Skygge-it kan være svaret i to situationer:
1) Når virksomheder ønsker at ensrette processer og dataintegration for at skabe ét interface udadtil.
2) Når nye komplekse teknologier skal erhverves hurtigt.

Skygge-it repræsenterer derfor en mulighed for at omgå besværlige organisatoriske processer og i stedet opnå høj hastighed og fleksibilitet. 
 
Skygge-it har dog også en bagside: Det er dyrt at vedligeholde, det giver kun delvis effektivitet, og det bidrager ikke til forbedringen af globale organisatoriske processer.

Med udgangspunkt i en række eksempler fra danske virksomheder, vil denne præsentation fokusere på den udvikling, der har ledet til skygge-it i virksomheder, konsekvenserne heraf, og ikke mindst de styringsmekanismer, som virksomheder kan implementere for at omdanne skygge-it fra en organisatorisk ulempe til en organisatorisk fordel.
Andrea Carugati
Oplægsholder:
Andrea Carugati
Professor, Ph.D.
Aarhus Business and Social Sciences, Aarhus University

Andrea Carugati er professor i informationssystemer og Innovation ved Aarhus BSS og studieleder for Master i IT. Hans forskningsfelt rummer alt fra hvordan teknologi påvirker strategi og organisationsforandring til implementering af informationsteknologi i organisationer.

Praktiske Oplysninger
Dato:
15/9 2016
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language