Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad og registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

09:00 - 09:25
Trend Micro tager sikkerheds automatisering til det næste niveau
Program billede
Vi giver en introduktion til hvordan I nemt kan lave en optimeret og automatiseret sikkerheds strategi i jeres Azure miljø. Dette for at imødekomme daglige udfordringer som feks. patching, compliance og management på tværs af on-premise og Azure cloud.

Med Trend Micro's Deep Security undgår I at gå på kompromis med den fleksibilitet som en Azure cloud løsning vil levere til forretningen.
Oplægsholder:
René Gundersen
Senior Sales Engineer
Trend Micro

09:30 - 09:55
Adactit: Kom nemt i gang og udnyt mulighederne med Microsoft Azure
Program billede
Microsoft Azure giver din virksomhed en lang række muligheder for at udvide og forbedre jeres eksisterende infrastruktur. Kun fantasien sætter grænserne, hvilket også kan gøre Azure lidt uoverskueligt - hvor skal man egentlig starte?

Adactit tager dig med på en 30-minutters rejse, hvor fokus er på de lavt hængende frugter - hvordan man nemt kan komme i gang og hvad de næste skridt kan være. Vi tager udgangspunkt i konkrete løsninger og vores samarbejde med kunder gennem 4+ år som Preferred Cloud Partner.
Oplægsholder:
Casper Bøyesen
Senior Vice President
TDC Erhverv
Oplægsholder:
Rasmus Jensen
principal consultant
Adactit

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Citrix har valgt Microsoft Azure som sin foretrukne og strategiske cloud løsning.
Program billede
Et valg, som vil gøre det meget lettere for kunder, der ønsker at migrere deres virtualiserede infrastruktur til en cloud- baseret løsning til Azure. Det er et ideelt valg for Citrix kunder som vil lette arbejdsbyrden og strømline leveringen af brugernes arbejdsplatform.

Indlægget vil give dig et lille indblik i det netop annoncerede samarbejde mellem Microsoft og Citrix.
Oplægsholder:
Ejal Bracha
Systems Engineer
Citrix

10:45 - 11:10
ProActive: Få svar på det væsentlige
Program billede
Hvordan laver du en business case på Azure? Hvordan migrerer du din virksomheds it-infrastruktur til virtuelle maskiner i Azure? Hvordan styrer du brugeridentiteter og rettigheder i Azure? Hvorfor er det smart at bruge den samme konto til både at logge på mit Azure AD og på mine private tjenester som f.eks. LinkedIn, Twitter, DropBox, Facebook osv.?

Det er nogle af de mange væsentlige spørgsmål du vil kunne få svar på, når Kim Kirchhoff fra ProActive på en lille halv time vil forsøge at give et overblik de mange muligheder som Microsoft Azure stiller til rådighed med værktøjer som Microsoft Azure Cost Estimator Tool og Microsoft Assessment and Planning Toolkit, Microsoft Site Recovery, Azure AD Sync m.fl.
Oplægsholder:
Kim Kirchhoff
Senior Architect
ProActive

11:15 - 11:40
Paneldebat
René Gundersen, Trend Micro
Casper Bøyesen, Adactit
Ejal Bracha, Citrix
Kim Kirchhoff, ProActive

11:45 - 11:45
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/6 2016
Tid:
08:30 til 11:45
Sted:
Whilborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language