Program:


08:30
Morgenmad og registrering

08:55
Velkomst
Kim Stensdal
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

Kim Stensdal er teknologiredaktør på Computerworld og skriver blandt andet om cloud, big data, forretningssoftware og it-ledelse.


09:00
Hands-on: Sådan får du et near-shore team til at fungere i virkeligheden.
Program billede
Få indsigt i hvordan danske e-conomic arbejder med deres udviklingsteam, der er placeret i Kiev.

Nicolai vil, i et meget praktisk orienteret indlæg, fortælle om hvilke agile - og andre cutting edge - metoder, han anvender i sit arbejde. Både i kommunikationen med udviklerne i Kiev og medarbejderne på hovedkontoret i København.

Nikolai er teknisk Product Owner på e-conomic's meget populære "debitoor" modul, som udvikles hos Ciklum i Kiev. Her har han med stor succes styret et 14-mands team gennem de seneste 2 år, og med den fremgang e-conomic har, vil teamet vokse markant i den nærmeste fremtid.
Nicolai Køllner
Oplægsholder:
Nicolai Køllner
product manager
E-conomic

Nicolai Køllner bor og leder E-conomics udviklingsteam i Ukraine. Nikolai har tidligere arbejdet både near- og on-shore for bl.a Traen (nu Formpipe) og ScanJour, som for nylig blev købt af KMD. Han har således ca. 10 års - succesrig - erfaring med distance-udvikling i distribuerede teams og er således i besiddelse af en omfattende viden og erfaring, det nok er værd at høre om.


09:30
Sourcing: Hvad, hvordan og hvorfor
Program billede
Hvor skal din infrastruktur placeres, -  hvem skal drive det, - hvor meget er du som kunde involveret, hvad får du for pengene, hvordan tilpasser man en løsning til ændrede forretnings vilkår ?

Alt sammen åbne spørgsmål der kræver erfaring for at kunne navigere i et ofte uigennemskueligt marked. Hvordan håndteres data-intrigritet i et sourced miljø.
Søren Holm
Oplægsholder:
Søren Holm
Danish CTO Board representative
Proact

Søren Holm er seniorkonsulent i Proact og medlem af Proact gruppens CTO board. Søren har mange års erfaring med storagebaseret backupsikring af data og disaster recovery. Søren er Proacts repræsentant ved mange af vores konferencer og er kendt for at formidle komplekse budskaber på tværs af teknologier både i direkte og abstrakt form.


10:00
Pause

10:15
Spar Nord's it-udvikling i Ukraine
Program billede

I sit oplæg vil Kaare give et indblik i hvordan Spar Nord, som en naturlig del af deres hverdag arbejder med distribuerede teams. Han vil blandt andet runde emner som hvordan Spar Nord har skabt en aktiv integration, selvkørende teams, tæt dialog og team ånd på tværs af landegrænser og hvordan det udmønter sig i viljen til succes som en samlet enhed.
Kaare Jakobsen
Oplægsholder:
Kaare Jakobsen
it-udviklingschef
Spar Nord Bank A/S

Kaare Jakobsen leder Spar Nord's it-udviklingsafdeling, der er lokaliseret både i Ukraine og Danmark.

Vi har været lokaliseret i Ukraine i mere end 8 år. Spar Nord har stor succes med at få lært vores ukrainske kollegaer den danske bank-datamodel og hvorledes samarbejdet mellem en dansk og ukrainsk afdeling fungerer.


10:45
Paneldebat
Nicolai Køllner, E-conomic
Søren Holm, Proact
Kaare Jakobsen, Spar Nord Bank A/S

11:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Best practice ved outsourcing
  • Sådan styrer man en udviklingsafdeling i Ukraine
  • Netværk med andre it-professionelle
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/11 2014
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Pfizers Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr.
Change language