Program:


09:00
Velkomst
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:05
Kom godt i gang: Nye værktøjer, funding og licenser
Microsoft støtter en række services økonomisk, hvis der kan sammensættes den rette business case. Hør CGI's erfaringer med hvordan det lykkes i stort set alle projekter at få funding til det første skridt i processen.

Desuden har CGI udviklet adskillige værktøjer og koncepter, som hjælper med at strukturere din virksomheds transformation og træffe de rigtige beslutninger.
Få inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige værktøjer til at forberede både en generel cloud-transformation, og mere specifikt et Dynamics 365-projekt.

Du får også et hurtigt overblik over de forskellige licensformer til Dynamics 365. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, hvordan du sammensætter din Dynamics-licens - og der er mange penge at spare ved at gribe opgaven rigtigt an.
Uffe Pallesen
Oplægsholder:
Uffe Pallesen
Director Consulting Services
CGI

Uffe Pallesen har 25 års erfaring i at sælge, designe og implementere store it-projekter baseret på løsninger som ERP, CRM, BI og webapplikationer til nationale og internationale kunder.


09:25
Faldgruber og forberedelser: Sådan gør du din organisation klar
At implementere en ny ERP-løsning er en kompleks opgave, både forretningsmæssigt og teknologisk. Succesen afhænger af bred organisering af ressourcer med dyb indsigt i forretningen, og af en hårfin balance mellem fokus på projektet og den daglige drift.

Bliv inspireret til hvordan du kan organisere projektet, hvordan du skaber ansvar og ejerskab og hvordan du kan aflaste de centrale projektdeltagere, som også har vigtige, daglige driftsopgaver.

Vi stiller også skarpt på hvilke opgaver, din organisation skal løse - og hvilke du kan outsource til din leverandør.
Jan Larsen
Oplægsholder:
Jan Larsen
Lead Solution Architect
CGI

09:45
Effektiv implementering giver hurtige gevinster
Målet med et ERP-projekt er altid at opnå forretningsmæssige fordele. Med en effektiv implementering kan du hurtigt begynde at høste de lavthængende frugter, blandt andet i form af automatisering af processer med AI som fx Microsoft 365 Copilot.

Bliv klogere på hvordan standardværktøjer fra Microsoft og CGI's unikke metode til implementering og tidlig migrering sikrer, at du hurtigt kommer videre fra analyse til et system du kan bruge til at trykprøve processer sammen med forretningen.

Vi ser også nærmere på fordelene ved "slim ERP" og hvordan det får dig hurtigere i mål kun at lade ERP-systemet løse de nødvendige opgaver.

Desuden fortæller vi, hvordan du kommer hurtigere i gang med automatisering og AI ved at se på ERP-systemet som en del af en platform.
Daniel Kjærsgaard
Oplægsholder:
Daniel Kjærsgaard
Lead Solution Architect
CGI

10:05
Data cleansing: Få styr på datakvaliteten før du går i gang
Automatisering og AI kræver et solidt datagrundlag. Derfor er datakvalitet alfa og omega for ethvert ERP-projekt.

Lær hvordan du får styr på masterdata og sikrer kvaliteten med data cleansing, så du får det rigtige datagrundlag for den nye ERP-løsning.
Lars K. Rasmussen
Oplægsholder:
Lars K. Rasmussen
Business Intel Developer
CGI

10:25
Infrastruktur i Azure: Sikkert, stabilt og omkostningseffektivt
Dynamics 365 FO er født i cloud'en, og derfor er det vigtigt først at definere din cloud-infrastruktur og beslutte hvordan du skal håndtere den fremover. Men der kan være store forskelle på hvor effektivt det kan gøres, og hvad omkostningerne er.

Derfor har CGI udviklet en unik værktøjskasse til at standardisere og automatisere implementeringen af cloudløsninger.

Hør hvordan vi med faste skabeloner (IaC eller Infrastructure as Code) kan etablere infrastrukturen til bl.a. dit ERP-projekt og sikre, at den lever op til alle sikkerhedskrav og -politikker, hurtigt og omkostningseffektivt.
Michael Zakarias
Oplægsholder:
Michael Zakarias
Cloud & Enterprise Arkitekt
CGI

10:45
Afrunding og spørgsmål
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


11:00
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik i overvejelser, funding, værktøjer, metoder, masterdata, licenser og infrastruktur.
  • Indsigt i, hvorfor forberedelse vigtigt, og hvordan nye værktøjer og metoder kan hjælpe.
  • Inspiration til, hvordan du hurtigt kommer videre fra analyse til løsning - hurtigt, sikkert og omkostningseffektivt.
Praktiske Oplysninger
Dato:
29/2 2024
Tid:
09:00 til 11:00
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language