Program:


08:30 - 09:00
Registrering, kaffe, morgenmad og netværk

09:00 - 09:05
Velkomst v. dagens moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:35
Bæredygtig produktion: Hvordan kan du udnytte bæredygtighedsinitiativer til at styrke jeres konkurrenceevne?
Bliv motiveret til at se bæredygtighed som et konkurrenceelement frem for blot en regulatorisk forpligtelse.

Du vil her opnå indsigt i, hvordan FORCE Technology har hjulpet adskillige virksomheder med at definere og opsamle den nødvendige data i produktionen, hvilket gør det muligt at beregne et CO2-aftryk for produktionen. Dette muliggører blandt andet præsentation af CO2-aftryk på kundernes fakturaer eller kan være med til at give et klart billede af, hvilke produktionsprocesser, der har den mest markante miljømæssige påvirkning.
Keynote:
Kasper Stens Honoré
Specialist Engineer M.Sc.
FORCE Technology

09:40 - 10:10
Mod Smart Sustainable Manufacturing – Opnå forretningsværdi med Industrial Metaverse
Industrial Metaverse er en ny AI-baseret teknologi, der gør det muligt for producenter at virtualisere produktudvikling, fabriksdesign og arbejdsprocesplanlægning, intern oplæring og træning samt at tilbyde fantastiske nye kundeoplevelser. Potentialet er enormt og har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Teknologien driver ikke kun omkostningsbesparelser på driftssiden, men understøtter også bæredygtighedsdagsordenen, da ressourceforbruget kan optimeres.

Vi definerer, hvad Industrial Metaverse er, og giver indblik i, hvordan man kan høste fordelene ved denne revolutionerende teknologi. Du kan også se frem til at lære mere om, hvordan en af verdens førende bilproducenter har opnået 30% omkostningsbesparelser ved opførelsen af en ny fabrik ved hjælp af Industriel Metaverse – det er forbløffende!
Oplægsholder:
Peter Hecht
Marketingdirektør & Sustainability Lead, Nordeuropa
T-Systems

10:10 - 10:40
Afkobling 2023 - sådan afkobler du værdiskabelse fra klima-og miljøbelastning – helt uden at gå på kompromis med konkurrenceevnen
Få indblik i digitanability – hvordan du kan bruge digitalisering til at fremme din produktionsvirksomheds bæredygtige omstilling. Få endvidere indblik i Afkobling 2030, som gennem lokalt forankrede og specialiserede ‘labs’, hjælper virksomheder med at udvikle og teste bæredygtige løsninger, via 1:1 ekspertrådgivning, adgang til nye netværk, kompetenceudvikling og helt konkrete værktøjer til at omstille store dele af virksomhederne i en bæredygtig retning.

De ser verden gennem virksomhedernes briller og tilpasser løbende programmet efter deres behov og de nye udfordringer, man støder på undervejs i forløbet.
Keynote:
Trine Plambech
Director of Digital Sustainability
Alexandra Instituttet A/S

10:40 - 11:05
Pause og netværk med forfriskninger

11:05 - 11:30
BoostPLM - Taler kommer snart

11:30 - 12:00
Hvordan Danish Crown anvender AI og digitalisering i produktion
Danish Crown er godt i gang med den digitale omstilling og vise eksempler på lav praktisk anvendelse af AI i produktionen.
Keynote:
Martin Jørgensen
Manager, Data&Innovation Global IT Production
Danish Crown A/S

12:00 - 12:50
Frokost og netværk

12:50 - 13:20
Vejen mod den digitale fabrik – fra virksomhedens aktuelle behov til bedste praksis
Michele vil dykke ned i de vigtigste udfordringer, som danske produktionsvirksomheder står over for på produktionsgulvet, og se på den nuværende vision for den "Digitale Fabrik" - hvordan når danske SMV'er derhen og hvordan forbereder de sig til det næste skridt?

Indlægget afholdes på engelsk
Keynote:
Michele Colli
Head of Digital Production, Ph.D.
FORCE Technology

13:20 - 13:50
Det langsigtede perspektiv og praktisk tilgang til digitalisering af produktionsvirksomheder
Finn Hunneche vil dele en langsigtet vision for hvordan digitalisering vil forandre produktion og vise hvordan virksomheder let kan komme i gang med at bruge data fra eksisterende maskiner til at forbedre produktiviteten og begrænse spild. I præsentationen vil praktiske trin og teknologier blive vist. I de afsluttende bemærkninger vil de største udfordringer som virksomhederne vil møde blive berørt.
Keynote:
Finn Hunneche
Senior Partner
Emendo

13:50 - 14:10
Pause og netværk med forfriskninger

14:10 - 14:35
Taler kommer snart

14:35 - 15:05
Industrial Grade AI & Siemens erfaringer med AI for quaility prediction.
Hvilke muligheder ligger der i anvendelse af Industriel AI for maskinbygger og end user og hvilke udfordringer optræder i forbindelse med integration af Industriel AI?

Dette er nogle af de spørgsmål, som Søren vil gå i dybden med når han også indvier os i, hvilke erfaringer Simens selv har gjort på deres egne fabrikker i forbindelse med anvendes af AI for quaility prediction.
Keynote:
Søren Jakobsen
Head of Industrial AI
Siemens A/S

15:05 - 15:10
Opsummering og tak for idag
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld
Partnere Bliv partner
Samarbejdspartner
Praktiske Oplysninger
Dato:
29/5 2024
Tid:
08:30 til 15:10
Sted:
Jørgensens Hotel
Søndergade 17
8700 Horsens
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language