Kundeoplysninger

Gratis deltagelse (0,00 kr.) *

Kræver accept af nedenstående markedsføringsbetingelser.

Pris pr. deltager (2.495 kr.) *

Ønsker du ikke at acceptere vores markedsføringsbetingelser, kan du betale for deltagelse.

Betingelser

Ved tilmelding accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Computerworld og Computerworlds partnere via email og telefon. Du vil til enhver tid have mulighed for at framelde dig igen.

Hvis du bliver forhindret i at deltage
bedes du melde afbud senest 48 timer før arrangementet på events@cw.dk eller i kontrolpanelet, ellers tillader vi os at opkræve et no-show-gebyr på kr. 650,-.

Yderligere tilmeldte:

Tilmeld ekstra person
Loading...
Fejl i tilmelding
Oplysninger om ny tilmeldt
Fjern deltager
Fornavn*
Efternavn*
Email*
Pris for deltagelse
DKK 2.495,00 excl. moms
DKK 3.118,75 incl. moms
Den viste pris er standard-pris per person.
Antallet af pladser er begrænset.
Konferencen er forbeholdt it-beslutningstagere og influenter, CISO's, sikkerhedsansvarlige og andre, der arbejder med security i virksomheden. Computerworld Events forbeholder sig ret til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen samt fra samarbejdspartneres direkte konkurrenter.
Det får du ud af det
  • Indsigt fra førende eksperter inden for IAM, der deler deres erfaringer og indsigt i de nyeste udviklinger og udfordringer på området.
  • Inspiration fra andre virksomheder, der har implementeret succesfulde IAM-løsninger, og lær af deres bedste praksis, udfordringer og resultater.
  • Overblik over konkrete færdigheder og værktøjer, som kan hjælpe dig med at implementere og administrere IAM-løsninger effektivt.
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre it-sikkerheds professionelle om adgangsstyring, og skab værdifulde forbindelser til fremtidigt samarbejde og læring.
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/4 2024
Tid:
08:30 til 15:35
Sted:
HUONE Copenhagen
Amager Strandvej 390
2770 Kastrup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language