Program:


09:15 - 09:45
Registrering, kaffe og netværk
Vigtigt! Kom i god tid, da dørene er lukket til ARoS i tidsrummet fra kl. 9:45-10:00.
Indgang via museets hovedindgang.

09:45 - 10:05
Velkomst

10:05 - 10:20
Kort introduktion af Orange Cyberdefense og Fortinet samt dagens tema, agenda og talere
Oplægsholder:
Christian Juhl
Sales Director
Orange Cyberdefense
Oplægsholder:
Bjarke Braendgaard
Sales Director, Enterprise
Fortinet Danmark

10:20 - 10:50
Intelligens er det, der gør forskellen: At forstå trusselslandskabet og cyberklimaet!
Indlægget holdes på engelsk.
Oplægsholder:
Diana Selck-Paulsson
Lead Security Researcher
Orange Cyberdefense

10:50 - 11:05
Pause

11:05 - 11:35
Back to Basic – Cybersikkerhed i OT-land
Vi trækker i arbejdstøjet og dykker ned i den virkelighed som møder de fleste danske produktionsvirksomheder. Med afsæt i det kendte, nemlig IT-mindsettet, begiver vi os ind i OT-verden, som er en verden med andre begreber end vi kender, men som vi skal være bekendt med, når OT-infrastrukturen pludselig bliver en del af IT-afdelingens ansvar. Konvergensen mellem OT / IT er en realitet og omhandler et voksende antal emner som virtuelle PLCer, Cloud tjenester og distribueret fjernadgang.

Opgaven kan virke overvældende, grænsende til det uoverskuelige. Hvor skal man starte? I dette indlæg sætter vi fokus på leverandøradgange og had-/kærlighedsforholdet til LTE/5G Industrial IoT Gateways og de bagdøre, der herigennem skabes i netværket.

Sikkerheden i dit OT-landskab er essentiel og mens vi tager turen rundt mellem PLC’er og store maskiner, der bogstaveligt kan slå dig og dine kollegaer omkuld, sætter vi fokus på netop sikkerheden i dit OT-miljø.
Oplægsholder:
Henrik Meyer
Systems Engineer
Fortinet

11:35 - 12:05
Knæk koden til NIS2 – Cybersikkerhed gennem hele leverandør- og forsyningskæden
Omkring 70% af de virksomheder der er omfattet af NIS2, har ikke en cybersikkerhedsmodenhed, som gør, at de i dag lever op til direktivets 10 krav (håndtering af hændelser, driftskontinuitet, kryptering, uddannelse og cyberhygiejne, forsyningskædesikkerhed, deling af sårbarheder, efektivitet, adgangskontrolpolitik, multifaktorautentificering og politikker). Og hver femte virksomhed har endnu ikke en klar plan for, hvordan de sikrer, at de overholder de nye mindstekrav i NIS2-direktivet

Det er særligt kravene som vedrører sikkerheden omkring underleverandører, hele forsyningskæden og effektiviteten af de eksisterende IT-sikkerhedsløsninger, der vækker bekymring – og giver de it-ansvarlige i virksomhederne dybe panderynker.

Èn ting er, at man selv lever op til de nye skærpede cybersikkerhedskrav, men hvordan sikrer man, at ens underleverandører også lever op til kravene? Hvilke krav kan/skal man stille til dem? Hvad er de største udfordringer – og hvilke værktøjer og løsninger kan hjælpe med at øge IT- og informationssikkerheden, så hele forsyningskæden, samt IT- og OT-miljøet er sikret? Det gør vi dig klogere på.
Oplægsholder:
Søren Pedersen
Chief Security Officer
Orange Cyberdefense Denmark

12:05 - 12:15
Q&A

12:15 - 13:15
Frokost og netværk

13:15 - 13:15
Tak for i dag!
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over, hvad du konkret skal gøre for at sikre, at din virksomhed eller organisation lever op til EU’s NIS2-direktiv.
  • Indsigt i, hvordan sikrer man, at ens underleverandører også lever op til NIS2 kravene og hvilke krav kan/skal man stille til dem.
  • Inspiration til, hvordan du knækker koden til NIS2
  • Indblik i, hvordan virkeligheden egentlig ser ud i de fleste danske produktionsvirksomheder lige nu, når det kommer til cybersikkerheden.
  • Netværk og udveksl erfaringer med andre ligesidede.
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/6 2023
Tid:
09:15 til 13:15
Sted:
ARoS, Sunset Lounge - 9. etage
Aros Allé 2
8000 Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language