Program:


09:00
Registrering og morgenmad

09:30
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.

Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:40
AI: Forudse røde flag og understøt din forretning
Kom med bagom kulisserne hos NIRAS, når Tina Hørbye Christensen præsenterer deres strategi samt anvendelse af data og AI i Finans-funktionen. Deres indsatser har allerede båret frugt ved at optimere interne processer og understøtte forretningsbeslutninger med data og viden. Derudover har de bidraget med organisk vækst og opkøb med et uændret antal medarbejdere i Finans.

Tina vil blandt andet komme ind på:
  • Datastrukturen i NIRAS, der består af fælles arkitektur, masterdata og ERP på tværs af lande.
  • Hvordan de arbejder med BI og dashboards.
  • Hvilke valg de har taget mht. anvendelse af AI, Machine Learning og RPA, herunder hvad de anvender hvornår.
Tina Hørbye Christensen
Keynote:
Tina Hørbye Christensen
CFO
NIRAS

Tina Hørbye Christensen har 24 års erfaring som CFO, økonomiansvarlig og afdelingsleder i forskellige danske virksomheder. Sideløbende med sin erhvervskarriere har Tina læst ledelse på Copenhagen Business School og tog i 2018 sin Executive Global MBA. Privat er Tina bosat i Kongens Lyngby med sin mand og to børn.


10:35
Rundbordsdiskussioner
Vi deler os op og går ud i to rundbordsdiskussioner:

Open Finance: Fremtiden for finansiel regulering og mulighederne for erhvervslivet[i]
[/i]Dyk ned i fremtiden for finansiel regulering og mulighederne for erhvervslivet med Anne, når hun deler indsigt i nøgletrends inden for financial services, open banking og betalinger. Med udgangspunkt i dette oplæg åbner vi gulvet for en diskussion om hvordan Open Finance kan være med til at revolutionere økonomistyring og åbne nye døre for finansiel innovation i fremtiden.

Anne Carøe Hald er til dagligt ansvarlig for Pleo’s finansielle partnerskaber og har mere end 10 års erfaringen inden for bank og betalinger fra Danske Bank, Nordea, Royal Bank of Canada og Lunar Bank.Fra strategi til KPI til løbende monitorering
Claus Christensen vil kort præsentere vigtigheden af at have detaljeret og korrekt indsigt i dine virksomhedsprocesser, og hvor afgørende denne viden er for din økonomifunktions succes. Dette vil lede til en spændende diskussion omkring hvordan strategi, KPI’er og løbende monitorering er baseret på faktuel procesindsigt eller gætværk, og hvilket potentiale der er for økonomifunktionen når procesindsigter bliver let tilgængelige.

Christian Pedersen, CFO hos SAP vil dele ud af hans erfaringer med Signavio.

Med Claus Christensen, Consultant, SAP Signavio
Anne Carøe Hald
Oplægsholder:
Anne Carøe Hald
Head of Financial Service Partnerships
Pleo Technologies
Claus Christensen
Oplægsholder:
Claus Christensen
Consultant
SAP Signavio

Claus er Senior Solution Advisor for SAP Signavio med 15 års erfaring inden for Enterprise Software, blandt andet som implementation consultant, project manager og product manager.
I sin nuværende stilling, hjælper Claus kunder med transformation af virksomhedsprocesser, enten som en del af ERP programmer eller proces excellence initiativer.


12:05
Frokost i Restaurant Pan Pan med udsigt til pandaerne
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/3 2024
Tid:
09:00 til 12:45
Sted:
ZOO
Roskildevej 34, Møde- og Selskabsindgang
2000 Frederiksberg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language