Program:


09:00 - 09:10
Velkomst og introduktion
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

09:10 - 09:30
Kom godt i gang: Konkret inspiration og værktøjer, som hjælper dig på vej
Microsoft har defineret en række såkaldte ”boostere”, som kan hjælpe virksomheder i gang med Dynamics 365. Derudover har CGI udviklet en række værktøjer og koncepter, der hjælper med at strukturere din virksomheds transformation og træffe de rigtige beslutninger.

I dette indlæg får du konkret inspiration til, hvordan du kan bruge forskellige værktøjer til at forberede både en generel cloud-transformation og mere specifikt et Dynamics 365-projekt.
Oplægsholder:
Uffe Pallesen
Director Consulting Services
CGI

09:30 - 09:45
Licenser og funding - der er mange penge at spare ved at gribe opgaven rigtigt an.
Det er ikke ligegyldigt, hvordan du sammensætter din Dynamics-licens, og der er mange penge at spare ved at gribe opgaven rigtigt an.

Vi giver dig overblikket over de forskellige licensformer til Dynamics 365 - og fortæller, hvordan CGI kan hjælpe dig med at skaffe funding til de første aktiviteter.
Oplægsholder:
Michael Sleiman
Account Director
CGI

09:45 - 10:05
Fokus på forretningen med Value Stream Analysis
Nogle it-projekter er primært af teknisk karakter, mens andre har stor betydning for forretningen og processerne. Value Stream Analysis er et stærkt værktøj, som sætter forretningen og ikke teknologien i centrum. Med Value Stream Analysis kan du identificere de forretningsmæssige gevinster og finde de rigtige it-værktøjer, som understøtter dem.

Lær, hvordan du "finder den rigtige hammer til det pågældende søm" og kommer godt i gang med dit projekt - med fokus på forretningen.
Oplægsholder:
Daniel Kjærsgaard
Lead Solution Architect
CGI

10:05 - 10:20
Faldgruber og forberedelse: Sådan gør du din organisation klar
At implementere en ny ERP-løsning er en kompleks opgave, både forretningsmæssigt og teknologisk. Succesen afhænger af bred organisering af ressourcer med dyb indsigt i forretningen, og en hårfin balancegang mellem fokus på projektet og sikring af den daglige drift.

Bliv inspireret til, hvordan du kan organisere projektet, hvordan du skaber ansvar og ejerskab og hvordan du kan aflaste de centrale projektdeltagere, som også har vigtige, daglige driftsopgaver. Vi stiller også skarpt på, hvilke opgaver din organisation skal løse, og hvilke du kan outsource til din leverandør.
Oplægsholder:
Jan Larsen
Lead Solution Architect
CGI

10:20 - 10:30
Afrunding og spørgsmål
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik: Boostere, licensformer og værktøjer
  • Indsigt: Sådan kan du identificere de forretningsmæssige gevinster og finde de rigtige it-værktøjer, som understøtter dem
  • Inspiration: Styr uden om faldgruberne med den rigtige organisering af dit projekt
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/9 2022
Tid:
09:00 til 10:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language