Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
NLP - fra hypet buzzword til datadreven beslutningstagning
AI paraplyen spænder bredt og særligt NLP vinder frem som en nøglekomponent til at kunne transformere måden hvorpå virksomheder kan håndtere enorme datamængder og hermed handle på viden frem for intuition. Muliggør datadrevne beslutninger i din forretning, baseret på indsigter fra millioner af dokumenter, hvor netop den nøgleinformation du søger bliver præsenteret på et NLP sølvfad. Hvad du vil gøre med denne information er op til dig.

Du får her EY’s bud på den komplette værdiskabende AI rejse fra identifikation og fremsøgning af nøgleinformation til datadreven anbefaling, beslutningstagning samt efterfølgende automatisering.
Jesper Kirk
Keynote:
Jesper Kirk
partner, Technology Consulting
Ernst & Young

Jesper leder EY’s Technology Consulting-team i Danmark og har tidligere været leder for Intelligent Automation i Norden. Jesper arbejder med forretningsudvikling og transformationer via teknologi. Det handler om, at virksomheden kan nå deres mål ved at anvende digitale løsninger, ny teknologi, analyse og performance management til at udvikle og implementere digitale- og it-strategier og understøtte CIO'erne. Det daglige mål for Jesper er at sikre en dyb forståelse af kundernes behov, og forretningsværdi altid er i centrum for anbefalingerne og implementeringer. Jesper tror stærkt på autentisk lederskab, motivation og delegation og opretholder høje forventninger til mennesker omkring ham. Med en baggrund i den finansielle sektor, ledelsesrådgivning og it-softwarebranchen har Jesper mere end 25 års erfaring med it-implementeringer, digitale og it-strategier, data warehousing, salgsledelse, rådgivning, forretningsudvikling samt implementering af nye teknologier.


09:35
Waveaccess

09:55
Ambolt

10:15
Taler kommer snart

10:35
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over udviklingen og anvendelsen af de nogle af de bedste AI- og machine learning-teknologier i praksis.
  • Indblik i hvor teknologien kan skabe værdi og gøre en forskel i den enkelte organisation.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne.
Praktiske Oplysninger
Dato:
06/12 2022
Tid:
09:00 til 10:45
Sted:
Online
Pris:
0 kr.
Change language