Program:


09:00
Velkomst
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:05
Fra hypotetisk risikobillede til konkret krisestyring – (det er ikke sjovt når det går galt)
Med udgangspunkt i konkrete sager tager vi fat på, hvordan bestyrelsen og ledelsen skal omfavne cyberkriminalitet problematikken og sikre virksomheden bedst muligt.
Thomas Gregers Honoré
Oplægsholder:
Thomas Gregers Honoré

Med over 20 års top-ledererfaring fra bla. IBM, Oracle og Columbus og bestyrelseerfaring fra bla. Rambøll, Forende og Nexcom har Thomas oplevet sikkerhedsangreb på egen krop og samtidig været i spidsen for at etablere sikkerhedsberedskaber i virksomhederne. I indlægget vil Thomas redegøre for egne erfaringer fra forskellige virksomheder set fra en topledelse- og bestyrelsevinkel, samt komme med konkrete anbefalinger til hvordan et sikrere beredskab opnås.


09:35
Cloud Native Sikkerhed
Web applikations-kontrol er en gammelkendt udfordring i it-sikkerhedsverdenen, og der er mange løsninger i brug rundt omkring.

Der er dog en stor sikkerhedsmæssig udfordring gemt i de mange API’er, der er udviklet med det formål at bringe data hurtigt og korrekt imellem virksomhedens mange systemer og løsninger.

I takt med en hurtigere udviklingsyklus, bliver flere opdateringer skubbet i produktion, og den traditionelle Web Application Firewall (WAF), kan ikke følge med.

Check Point har udviklet en moderne løsning, som dækker både API’erne og den gængse brug af applikationen.
Balder Caspersen Borup
Oplægsholder:
Balder Caspersen Borup
Channel Security Engineer and Cloud SME
Check Point Software

Balder har arbejdet i Check Point siden 2015 og er specialiseret i cloud sikkerhed med spidskompetence i CloudGuard Cloud Security Posture Management.


10:05
Cloud Security som Managed Service med Orange Cyberdefense
Michel Appel introducerer Orange Cyberdefenses nyeste Managed Service, hvor fejlkonfiguration-problematikken adresseres. Vi tager ansvaret for at scanne for sårbarheder, specifikke compliance regler og potentielle trusler i skyen. Derved kan du, som kunde, minimere din risiko.
Michael Appel
Oplægsholder:
Michael Appel
Business Development Manager
Orange Cyberdefense

Business Development Manager for Managed Security Services i Orange Cyberdefense Danmark. Michael har i en årrække arbejdet med it-sikkerhed og har derigennem opbygget stor kompetence indenfor området.


10:25
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i konkrete cases
  • Gode råd til hvordan du kører dit cybersikkerhedsprogram mere effektivt
  • Mulighed for at spørge eksperterne
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:25
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language