Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Customer Pulse
Abdul Dezkam giver et indblik i udviklingen af det prisvindende ”Customer Pulse” projekt, som er en mekanisme til at komme endnu tættere på kunderne vha. direkte og hurtigt kundefeedback skabt et solidt fundament for at øge kundetilfredsheden samt loyalitet.

Customer Pulse vandt den prestigefyldte pris ”SAP Innovation Award” i 2020 og er beskrevet som et ressourceeffektivt og intelligent måde at drive CX på vha. smart anvendelse af data, teknologi og engagement.
oplægsholder
Keynote:
Abdul Dezkam
Employee Experience Lead HR Transformation Office
Grundfos

Abdul Dezkam har 10 års erfaring med kundefokus og kundeoplevelser i centrum. Herunder 3 år i den offentlige sektor (Sydvestjysk Sygehus), 3 år i den private sektor (ECCO) og nu 4 år i B2B (Grundfos). Effektiv anvendelse af data og moderne teknologi har været en rød tråd på tværs af arbejdet i disse sektorer.
De seneste 3 år har han været med til at udvikle den prisvindende ”Customer Pulse” projekt, som en mekanisme til at komme endnu tættere på kunderne vha. direkte og hurtigt kundefeedback skabt et solidt fundament for at øge kundetilfredsheden samt loyalitet. Customer Pulse vandt den prestigefyldte pris ”SAP Innovation Award” i 2020 , beskrevet som et ressourceeffektivt og intelligent måde at drive CX på vha. smart anvendelse af data, teknologi og engagement.
Nu er han ansat i Grundfos’ HR Transformation Office, hvor al erfaring og success med CX skal anvendes til at drive Employee Experience Management, der på flere måder kan beskrives som en medarbejderudgave af Customer Pulse.


09:30
Q&A til taler

09:35
En ”ægte” effektfuld operationalisering af data kræver styr på Master Data!
Datakvalitet og real-time adgang er vigtige i forhold til en operationalisering af data men…..

I forhold til en ”ægte” effektfuld operationalisering skal de opdaterede forbedrede data dog ikke ”kun” ende i analyser og rapporter, men også synkroniseres ud i de omkringliggende applikationer for at understøtte forretningsprocesserne optimalt i ”tæt på real-time”.

En sådan ”hub & spoke” arkitektur understøttes ikke af en traditionel DW-arkitektur, men det kræver en MDM arkitektur.
oplægsholder
Oplægsholder:
Benny Lohse
Director of sales
Innofactor A/S

Benny Lohse har arbejdet med rådgivning, ledelse og salg indenfor BI, DW og MDM siden 2001. Han er i dag nordisk ansvarlig for hvad Innofactor kalder Data Driven Business, som inkluderer DW, BI Master Data Management, Advanced Analytics, IoT etc.


09:55
Q&A til Innofactor

10:00
Experience Management: Fra Dashboard til Handling
I en tid hvor virksomheders mest dyrebare valuta er oplevelser på tværs af kunder, medarbejdere, produkt og brand, ser vi nærmere på hvordan man indsamler, analyserer og driver adfærdsændringer.

XM Institute har målt, at virksomheder, som har prioriteret at omdanne indsigt til handling, gennemsnitligt har 28% højere vækst samt 30% højere indtjening. Derfor giver det mening kontinuerligt at måle og evaluere produkter, services og processer. Herved kan der optimeres på, om kundeoplevelsen og medarbejdernes indsats er sammenhængende. Det samlede resultat er en stærk position på markedet, samt loyale kunder og medarbejdere. Experience Management integreres sømløst hvor som helst i processen, og anvendes af alle typer virksomheder verden over, også af Grundfos.
oplægsholder
Oplægsholder:
Alexander Christensen
Enterprise Sales, Denmark
SAP 'Qualtrics'

Alexander har arbejdet de sidste 8 år i verdens største leverandører af Software-as-a-Service applikationer. Han har fulgt SaaS udviklingen hos kunder fra at være "stort og nyt" til at være standard indenfor langt de fleste forretningsområder og industrier.
Han har haft ansvaret for 120+ projekter på leverandørsiden, og det er læring herfra, som er hans største aktiv.


10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


10:40
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Inspiration til at komme fra rapporter til realtime.
  • Indblik i hvordan du får operationaliseret din organisations data.
  • Hør erfaringerne fra Grundfos
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:45
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language