Digitale forretningsløsninger 2019 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Dato:
31/10 2019
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Den digitale transformation er godt i gang med at ændre virksomhedernes forretningsmodeller og måden, som de skaber værdi på og tjener penge på.

På denne heldagskonference får du indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

Den digitale transformation gennemsyrer hele den måde, som vi anvender vores systemer på, og stiller helt nye krav til dem og den værdi, som de skal skabe.

Det er en tydelig tendens i tiden, at vægten i forretningerne i dag ligger på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren.

Det er her, at konkurrencen står, mens selve driften bliver mere og mere automatiseret og smidiggjort med intelligente systemer, bots og lignende. Det indebærer også, at organisationerne ofte arbejder med mange forskellige partnere og leverandører i hastigt omskiftelige miljøer.

De nyeste it-systemer udnytter fordele ved automatisering, cloud og avanceret dataindsamling, og de fungerer ofte på tværs af organisationerne, hvor de rækker dybt ned i de øvrige funktioner.

Det kan frigive store mængder tid, som kan anvendes til det, som det egentligt handler om: Kunderne.

Kom og få overblik over de nyeste teknologier og de nyeste metoder, der kan få direkte indvirkning på din bundlinie.

Se program
Det får du ud af det
  • Konkrete eksempler på effektivt optimering via workflow- og ERP-systemer.
  • Frontberetninger fra de skarpeste leverandører inden for ERP, CRM, BI, HR og løn-systemer.
  • Hvordan du nemt kan effektivisere nogle af de mest krævende manuelle opgaver.
  • Indspark til hvordan du inddrager kundefokus i finans-funktionerne.