Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af de mere og mere professionelle og målrettede hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.
Samtidig har organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne aldrig været mere afhængig af data og it - som til gengæld bliver mere og mere kompleks og sammenhængende.
It-sikkerhed er blevet et forretningskritisk område - og en af de vigtigste discipliner for de it-ansvarlige, som hele tiden skal tage bestik af det hastigt skiftende trusselslandskab, hvor angrebene kan komme fra et næsten uoverskueligt antal fronter og gennem mange kanaler.
Trusselsbilledet er desuden blevet mere kompliceret i en tid, hvor mange medarbejdere er begyndt at arbejde delvist hjemmefra. Det giver hackerne en ny angrebsflade, som også skal sikres.
Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.
God it-sikkerhed bygger altid på forretningens strategi, god ledelse, indsigt i det aktuelle trusselslandskab og anvendelse af de bedste værktøjer, som er til rådighed. På konferencen kan du blive klogere på:
Aktuelle trusler og aktuelle værktøjer
Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden og kræver konstant opmærksomhed, for hackernes fokus skifter hele tiden i deres konstante jagt efter nye veje og nye angrebsflader, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhederne.
Du bliver klogere på hackernes yndlings-metoder lige nu, de mest udbredte angrebsmetoder, og hvad hackerne har størst succes med lige nu.
Du kan også høre mere om de nyeste værktøjer og løsninger til at få styr på organisationens samlede sikkerhedsniveau.
Det kræver teknologi, alarmsystemer, overvågningssystemer - også dem, der overvåger overvågningssystemerne.
Og så skal man lægge ikke uvæsentlig vægt på opdragelse og uddannelse af sine medarbejdere, der som regel udgør et svagt led i virksomheden.
Business continuity
Uanset hvor godt man har sikret sig, risikerer alle organisationer at blive ramt af et hackerangreb.
Og rammer angrebet først, gælder det om i en fart at få forretningen op at køre igen med mindst mulige konsekvenser.
Det kræver først og fremmest, at du identificerer angrebet i en fart, og at du har en effektiv og anvendelig beredskabsplan, mulighed for at isolere dele af infrastrukturen, god backup i (ofte) stor skala og fuld overblik over organisationens dataflow og processer.
Du bliver klogere på, hvordan du udformer den bedste beredskabsplan, hvordan du kan sikre data løbende i cloud og med backup uden at gå på kompromis med dine compliance-behov, og hvordan du bedst muligt sikrer forretningens drift efter et hackerangreb.
Leif Jensen
Chief Business Officer
ESET Nordics
Torben Clemmensen
Head of Presales Nordics
Tehtris
Nikolaj Andersen Wølck
Sikkerhedsarkitekt og Tech Chat redaktør
Conscia
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld
Alexandra Krasnitskaya
Enterprise Solutions – Nordics & Benelux
Thycotic
Michael Andersen
COO
Department of Forensic Psychology
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark
Andreas Poulsen
Regional Manager
Darktrace
Anette Vainer
Country Manager Denmark
Fortinet
Henrik Buss
Head of IT and Business Improvement
DESMI A/S
Petter Glenstrup
Director Sales Engineer - Nordics
Arctic Wolf
Lars Jacobsen, Chefredaktør, Computerworld
Leif Jensen, Chief Business Officer, ESET Nordics
Få et overblik over de vigtigste trusler i 2021 og hvordan sikkerhedsåret 2022 rammer din organisation.
Leif Jensen, Chief Business Officer, ESET Nordics
Torben Clemmensen, Head of Presales Nordics, Tehtris
I takt med at truslen indenfor it ændrer sig, og med den konstante bevægelse og udvikling i Malware, bliver man, som virksomhed nødt til at anskue sin it-sikkerhed på en ny måde. Ved at tilføje et ekstra lag af sikkerhed, samt flytte det lag længere ud, opnår man, som virksomhed, en ekstra ring, som både fanger, renser og tester alle filer og hjemmesider for ondsindet kode før det rammer computeren, serveren og netværket.
Torben Clemmensen, Head of Presales Nordics, Tehtris
Nikolaj Andersen Wølck, Sikkerhedsarkitekt og Tech Chat redaktør, Conscia
I oplægget gennemgår Nikolaj Andersen Wølck de fejl, som virksomheder og organisationer oftest begår i deres arbejde med IT-sikkerhed. Over de sidste 6 år har Nikolaj besøgt mere end 500 danske og internationale virksomheder for at rådgive og sparre med dem om sikker digital infrastruktur. Der er flere ligheder i virksomhedernes tilgang til IT-sikkerhed - og faktisk også i de fejl, som bliver begået - end man måske lige går og tror. Oplægget kommer næsten ikke til at handle om teknik. Det kommer i stedet til at handle om de observationer og fælles udfordringer, vi ser, når vi samarbejder med virksomheder om IT-sikkerhed. Og når det nu er de samme udfordringer, der går igen og igen, hvorfor så ikke lære af andre og selv undgå fejltrin?
Nikolaj Andersen Wølck, Sikkerhedsarkitekt og Tech Chat redaktør, Conscia
Alexandra Krasnitskaya, Enterprise Solutions – Nordics & Benelux, Thycotic
80% af alle overtrædelser involverer kompromittering af IT-afdelingen og virksomhedens login-informationer, og derfor har du brug for en velafprøvet strategi, for at opnå fortrolig adgangssikkerhed. Vær med når de ledende indenfor PAM, ThycoticCentrify, guider dig gennem elementerne, der fører til en succesfuld PAM implementering. Hvad tager du med dig?
Alexandra Krasnitskaya, Enterprise Solutions – Nordics & Benelux, Thycotic
Poul Kjeldgaard, Field CTO, Dell Technologies Danmark
Der er ingen tvivl – sikkerhed bliver igen det hotteste emne også i 2022 - og i 2023 og i …. Igen i år er Danske virksomheder blevet angrebet og mange står tilbage med tvivlen, hvorfor det egentlig sker? Generelt i Danmark har vi en stor digitaliseringsgrad og vi ofte blevet kaldt et ”sweet-spot” i forhold til at afprøve ny teknologi, men alligevel er det svært at beskytte sig korrekt. Er svaret at købe flere sikkerhedsløsninger? Eller kunne svaret ligge i at måske anvende eksisterende løsninger på en anden måde – måske ændre brugen så eksisterende løsninger bliver mere robuste i forhold til Cyber-truslen? Dell Technologies vil gerne inspirere, hvordan klassiske infrastruktur løsninger kan anvendes på måde så de beskytter mod Cyber-truslen og måske med ganske få adderinger få en mere robust løsning.
Poul Kjeldgaard, Field CTO, Dell Technologies Danmark
Anette Vainer, Country Manager Denmark, Fortinet
Cybersikkerhed kan være en transformativ vækstgenerator, når det tænkes ind i it-strategien på rette tidspunkt. Den stigende digitalisering, som fik ekstra kraft under pandemien, gjorde at mange virksomheder var nødt til at tilpasse sig situationen med hurtige løsninger til følge - uden en egentlig platformsstrategi. Drevet af ønsket fra medarbejderne, som ønskede de samme muligheder hjemme som på kontoret og som udfordrede it-afdelingerne parathed, specielt på it-sikkerhedssiden. Denne hastige omstilling har øget mængden af cyberangreb, angriberne har set et større marked end tidligere og det har været svært for virksomhederne at modstå det stigende angrebsparadigme, fordi samspillet mellem platforme og økosystemet ikke altid er optimalt. I denne session ser vi nærmere på hvorfor netop strategien omkring it-sikkerhed på tværs af løsninger er så essentiel.
Anette Vainer, Country Manager Denmark, Fortinet
Andreas Poulsen, Regional Manager, Darktrace
Nye stammer af ransomware efterlader organisationer sårbare – alt for ofte mangler sikkerhedsteams evnen til at reagere proportionalt på et angreb, hvilket fører til cyberforstyrrelser på tværs af organisationen. Hør mere om:
Andreas Poulsen, Regional Manager, Darktrace
Henrik Buss, Head of IT and Business Improvement, DESMI A/S
DESMI blev i påsken 2020 ramt af et cyberangreb af typen ransomware, hvor de kriminelle bagmænd næsten satte DESMI skak mat ved at kryptere alle data og systemer, stjæle en mængde kommercielle og finansielle data og samtidigt kræve en løsesum på DKK 24 mio. Henrik Buss, IT Chef hos DESMI, forklarer hændelsesforløbet fra start til slut og hvordan DESMI er kommet styrket ud på den anden side.
Henrik Buss, Head of IT and Business Improvement, DESMI A/S
Petter Glenstrup, Director Sales Engineer - Nordics, Arctic Wolf
Cyberrisiko er en forretningsrisiko. Desværre har cybersikkerhedsindustrien vist sig ineffektiv til at reducere organisatorisk cyberrisiko. For at løse effektivitetsproblemet inden for cybersikkerhed har organisationer indset, at de har brug for en løsning, der kombinerer teknologi med menneskelig ekspertise og leverer den på en måde, der imødekommer daglige sikkerhedsbehov, samtidig med at de sikrer, at deres overordnede sikkerhedsposition bliver stærkere over tid. Denne erkendelse har ført til fremkomsten af sikkerhedsoperationer som sin egen disciplin, hvilket reducerer sandsynligheden for og virkningen af et brud og afslutter cyberrisikoen.
Petter Glenstrup, Director Sales Engineer - Nordics, Arctic Wolf
Michael Andersen, COO, Department of Forensic Psychology
Michael Andersen, COO, Department of Forensic Psychology
Lars Jacobsen, Chefredaktør, Computerworld
Bliv partner på Strategisk it-sikkerhedsdag 2022 og kom i dialog med flere end 150 it-professionelle slutbrugere indenfor sikkerhedsområdet. Alle deltagere på konferencen godkendes individuelt og dermed er du sikker på at komme i dialog med en relevant målgruppe.
I denne pdf kan du læse mere om jeres muligheder.
Hvis du vil høre mere om mulighederne så kontakt salgsdirektør Maibritt Møller Bryding på mmo@cw.dk eller 2728 4041
På konferencen sætter vi fokus på, hvordan du løfter din it-sikkerhed op på et strategisk niveau, som sikrer din virksomhed og dens konkurrenceevne. Sammen med et hav af keynotes og erfarne partnere får du nyeste viden, erfaringer og løsninger til at sikre den gode it-sikkerhed. Det handler om at være omstillingsparat og klar til at handle hurtigt, når du hele tiden skal tage bestik af den aktuelle trusselsituation – som i høj grad ændres hastigt.
Du får overblikket over de nyeste trusler og de mest aktuelle tendenser lige nu.
Du får indblik i, hvordan konkrete virksomheder arbejder med it-sikkerhed.
Du får indsigt i, hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.