Strategisk IT-sikkerhedsdag 2021: Er du klar til lights out-scenariet? Digitalt event

Dato:
26/8 2021
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

God it-sikkerhed er en strategisk disciplin, der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi.

På Strategisk IT-sikkerhedsdag 2021 tager Computerworld temperaturen på IT-sikkerhedslandskabet lige nu, og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området. Det handler derfor både om risikovurderinger, det aktuelle trusselslandskab og de teknologiske løsninger, der sammen kan øge sikkerheden.

Det er der behov for, idet truslerne er alle vegne, og angrebene kan komme fra et næsten uoverskueligt antal fronter og kanaler.

Samtidig er organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne i dag dybt afhængig af data og IT, og konsekvenserne af nedbrud og hacker-angreb kan være meget alvorlige og true hele forretningen. Uanset om der er tale om mindre angreb eller de katastrofale lights out-scenarier.

Derfor er it-sikkerhed en af de vigtigste discipliner for de IT-ansvarlige, som hele tiden skal tage bestik af det hastigt skiftende trusselslandskab.

Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og din drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket?

Alt dette sætter vi på dagsordenen, og det er netop det Strategisk IT-sikkerhedsdag 2021: Er du klar til lights out-scenariet? handler om.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote: Taler kommer snart

09:30
TBA

09:50
Veritas

10:10
Pause

10:20
Keynote: Taler kommer snart

10:40
Taler kommer snart

11:00
Taler kommer snart

11:20
Frokost

12:45
Keynote: Taler kommer snart

13:05
Taler kommer snart

13:25
Taler kommer snart

13:45
Tak for i dag