Ciklum

Ciklum er et dansk softwareudviklingshus, som specia­liserer sig i nearshore softwareudvikling. Vi etablerer og supporterer udviklingsteams, som hver især er 100% dedikeret til én kunde.

Ciklum har mere end 12 års erfaring indenfor software­udvikling. Vi har over 2600 medarbejdere, 200 dedike­rede udviklingsteams og 9 udviklingscentre i Ukraine, Hviderusland og Pakistan.

Nearshore softwareudvikling giver dig en fleksibel og skalérbar løsning med et dedikeret team, som kun arbejder for dig. Vi sikrer en langsigtet løsning med loyale medarbejdere i og med, at udviklerne bliver en integreret del af din virksomhed.

Ciklum Dynamics

Ciklum Dynamics er Europas førende indenfor Microsoft Dynamics konsulenter. Vi samarbejder med Europæiske Microsoft partnere og ISVér om at vækste deres forretning, gøre dem mere konkurrencedygtige og øge deres indtjening.

I vores Dynamics Excellence center har vi både dedikeret leverance organisation med certificerede software udviklere, løsningsarkitekter, og projektledere samt eget Microsoft Dynamics træningsacademi. Vi løser projekter samt uddannelses opgaver lokalt eller onsite hos vores kunder.
Læs mere om Ciklum her