Årets CISO 2021

Dato:
05/10 2021
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Vores digitaliserede samfund er et sårbart samfund.

Derfor er der hos både organisationer, i erhvervslivet og på nationalt plan behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk som overhovedet muligt.

It-sikkerhedsudfordringerne er ikke nye, og der bliver ikke taget let på dem. Men alligevel kæmper mange organisationer med at finde de rigtige folk – og mange it-sikkerhedsfolk har svært ved at få den nødvendige taletid.

Derfor ønsker vi at sætte fokus på best practice inden for it-sikkerhed i danske organisationer og virksomheder. Computerworld vil derfor, sammen med udvalgte partnere, i efteråret 2021 kårer Årets CISO.

Det gør vi for at fremhæve de personer i Danmark, der gør et særligt stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed, ikke bare i deres egen organisation, men også hos medarbejderne til gavn for hele Danmark.

Årets CISO vil blive fundet af en jury af markante profiler inden for it-sikkerhed og ledelse. Og både med fokus på privat og offentligt it-sikkerhed.

Se program

Program:


14:30
Registrering

15:00
Velkomst på scenen i Børssalen ved de 3 partnere, hvorfor afholder vi Årets CISO?
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


15:15
Keynote

15:45
Præsentation af de 3 nominerede på scenen og kort interview med de 3, hvorfor skal de vinde?

16:15
Pause

16:35
Taler kommer snart

16:50
Taler kommer snart

17:05
Taler kommer snart

17:20
Keynote

17:45
Champagne og netværk

18:30
Middag og afsløring af vinderen