Digital konference
SAP Excellence Day 2021

Hør erfaringerne og forventninger til fremtiden fra en række af landets bedste og mest vidende SAP-folk.


00

dage

:
00

timer

:
00

minutter

:
00

sekunder

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 09:00 - 14:00

Online

0 kr.

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 09:00 - 14:00

Online

0 kr.

Om SAP Excellence Day 2021

Hovedparten af verdens produktion er på et eller andet tidspunkt i kontakt med et SAP-system. Det gælder alle brancher: Fra biler til medicinalvarer – og fra finansielle ydelser til fiskeri.

Det giver god mening. For softwaregiganten med de tyske rødder har en årelang tradition for at levere solid software til en bred vifte af forskellige industrier.

Men SAP er ikke længere bare det klassiske SAP-baserede ERP-system. Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger.

Og i horisonten lurer en række store opdateringer til næste generation af SAP-platformen. Opdateringer hvis omfang og konsekvenser kan udfordre mange it-afdelinger.

Heldigvis er der mange erfarne it-folk med SAP-erfaring, som kan hjælpe dig videre på rejsen – eller måske bare til at få ny inspiration til udviklingen eller driften af dit eksisterende setup.

Dem kan du møde på SAP Excellence Day 2021, hvor vi byder velkommen til en række af landets bedste og mest videde SAP-folk. På denne dag kan du derfor høre om deres erfaringer og deres forventninger til fremtiden – og selvfølgelig få mulighed for at stille dine spørgsmål.

På SAP Excellence Day 2021 kommer vi blandt andet ind på:

 • Opgradering: Hvornår og hvordan giver det mening?
 • Cloud eller on premise: Hvad er de danske erfaringer?
 • Outsourcing af SAP-kompetencer
 • Hvad er fremtiden for SAP?

Mød talerne på SAP Excellence Day 2021

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Jesper Schleimann

Jesper Schleimann

Chief Strategy & Innovation Officer EMEA North

SAP

Tobias Brandl

Tobias Brandl

SAP Solutions Architect

NetApp

Peter Schüsler

Peter Schüsler

Salgschef

Tabellae

Bo Bærentsen

Bo Bærentsen

Business Manager Nordic

xSuite Nordic ApS

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Partner & Head of Business Development

2BM

Setnam Sandhu

Setnam Sandhu

SAP Expert Sales Lead T-Systems, Northern Europe

T-Systems

Henrik Balslev

Henrik Balslev

Senior digital director

Viking Life-Saving Equipment

Dennis N. Zachariasen

Dennis N. Zachariasen

CCO & Partner

Bizbrains

David Egebjerg Colgan

David Egebjerg Colgan

Partner, Nordic SAP Leader

Deloitte

Marianne Jensen

Marianne Jensen

Danish SAP Lead

Deloitte

Jens August Hassel

Jens August Hassel

Vice President, IBM Solutions & ISBD Nordic

IBM

Lars Bo Hassinggaard

Lars Bo Hassinggaard

Corporate IT Manager

Royal Greenland A/S

Program

Program punkt Program punkt

Velkomst ved dagens moderator

Lars Jacobsen, chefredaktør og moderator, Computerworld

09:00
Program punkt Program punkt

Hvad er fremtiden for SAP?

Jesper Schleimann, Chief Strategy & Innovation Officer EMEA North, SAP

Fremtiden af ENTERPRISE SOFWARE vil uden tvivl være drevet af AI, der vil gøre det muligt at indføre intelligens i alle forretningsprocesser, simplificere kundeoplevelsen og opnåelsen af resultater.

Hør i dette indlæg hvordan vi i SAP videreudvikler den næste Evolution af den Intelligent Suite, så organisationer vil opnå afgørende forretningsfordele indenfor fire områder:

 • Sikre at forretningsprocesser bliver intelligente med brug af AI
 • Optimere forretningsmodellen med SAP Industry Cloud
 • Sikre en uovertruffen kundeoplevelse
 • Transformere til en bæredygtige organisation

09:05
Program punkt Program punkt

Accelerér dine SAP-system refreshes i et hybrid cloud setup

Tobias Brandl, SAP Solutions Architect, NetApp

I denne session får du et overblik over de forskellige løsninger, NetApp tilbyder til SAP hybride cloud-udrulninger. Du får også chancen for at se en demo af, hvordan du accelerer dine SAP-system refresh operationer fra produktionssystemer on-prem til QAS-systemer i public cloud. Du får et indblik i Cloud Volumes ONTAP og NetApp SnapCenter, og hvordan disse produkter kan hjælpe med at accelerere og simplificere dine SAP-operationer.

09:30
Program punkt Program punkt

Det mest spændende i et ERP-system er dét, der kommer ud af ERP-systemet - dokumenterne. For det er dét, kunderne ser

Peter Schüsler, Salgschef, Tabellae

Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at minimere risici i ERP-implementeringen, professionalisere dokumenter og gøre dokumentvedligeholdelsen mere smidig.
ERP-output i SAP er både tidskrævende og dyrt at få kodet. Det kræver eksterne konsulenter og oftest er resultatet ikke så brugervenligt ift. kommunikation og design som både afsender og modtager ønsker det.

Se hvordan Tabellae laver nyt design af fakturaer, tilbud, ordrebekræftelser, følgesedler etc. med billeder, barcoder osv.

Tabellae implementerer Lasernet standardsoftware til Output Management. Tabellaes Best Practice implementering øger sandsynligheden for at få jeres ERP-projekt live inden for tid og budget, og gør den efterfølgende løbende vedligeholdelse langt hurtigere.

Glæd dig til masser af inspiration og praktiske eksempler på, hvordan mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.

09:50
Program punkt Program punkt

Tre greb til at optimere supportprocesserne i din virksomhed: Skab sammenhæng i hjertet af din forretning

Bo Bærentsen, Business Manager Nordic, xSuite Nordic ApS

Hvis målet er end-to-end digitalisering af din virksomheds dokumenthåndtering, så er muligheden for at sende og modtage elektroniske dokumenter essentiel og et vigtigt skridt mod 100 procents digitalisering.

Vi har mange forskellige kunder og setups med hensyn til årlig antal fakturaer modtaget i PEPPOL-formatet, som er den europæiske standard for elektronisk dokumenthåndtering. Det betyder for en virksomhed uanset antal fakturaer et digitaliseret dokumentflow fra fakturamodtagelse til betaling.

Automatisering af dine processer skaber sammenhæng på tværs af indkøb, salg og regnskab og giver dig mulighed for at monitorere og strømline alle dine forretningskritiske kerneprocesser.

Hør også om hvordan du kommer i gang med automatisering, og hvordan du gør brug af data til proaktivt at forbedre dine igangværende processer.

10:10
10:30

Pause

Program punkt Program punkt

Forstå SAP S/4HANA på 15 minutter

Janus Sørensen, Partner & Head of Business Development, 2BM

Se hvor fedt det er, og hvordan det effektiviserer forretningsverdenen.

Ligesom iPhonen transformerede mobiltelefonen, vil S/4HANA transformere ERP-systemet.

Konceptuelt er en iPhone stadig en ”mobiltelefon” – men brugeroplevelse, information, applikationer og teknologi er signifikant bedre og skaber samlet set noget nyt.

Det samme oplever vi med SAP S/4HANA, som sammen med introduktionen af ”RISE with SAP Cloud, Private Edition”-mulighederne nu er blevet endnu mere relevant for nuværende SAP kunders S/4HANA transformation.

Ligesom det dengang var svært at forklare med ord, hvorfor iPhonen ville udkonkurrere de verdensdominerende Nokia-telefoner på rekordtid – og for altid forandre markedet for mobiltelefoner – er det svært med ord at forklare, hvad det er for en transformation, som S/4HANA indeholder.

Den bedste måde at forstå hvad det er, er ved at opleve det selv.

I dette indlæg vil Janus Sørensen, Head of Business Development i 2BM derfor vise S/4HANA-universet med fokus på de transformerende elementer, så det bliver klart, hvordan S/4HANA effektiviserer produktion, administration og ikke mindst konkurrenceevnen.

10:45
Program punkt Program punkt

Moderniser din SAP med T-Systems - Multi-Cloud, S/4HANA og digitalisering

Setnam Sandhu, SAP Expert Sales Lead T-Systems, Northern Europe, T-Systems

Hvordan opbygger du organisatorisk modstandsdygtighed med intelligente ERP-løsninger og fremskynder overgangen til SAP S/4HANA, samtidig med at du øger effektiviteten af ​​eksisterende processer og introducerer nye digitale forretningsmodeller og -tjenester for at holde trit med morgendagens forretningskrav?

Som en multi-certificeret global strategisk SAP-partner med over 20 års erfaring stoler virksomheder over hele verden på T-Systems til at accelerere deres digitale transformation.

I vores session får du mere information om tre nøgleemner og deres sammenhæng:

 • SAP-systemer i Multi-Cloud-miljøer
 • SAP S/4HANA transformation
 • SAP-platformen som digitaliseringsaccelerator
Vi vil præsentere de typiske udfordringer ved cloud migrering og transformation af SAP-miljøer samt give indsigt i, hvordan du løser udfordringerne, herunder hvordan T-Systems kan hjælpe med at definere og fremskynde en digital køreplan til din SAP-transformation.

Bemærk venligst at indlægget gennemføres på engelsk.

11:05
Program punkt Program punkt

Interview: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter

Henrik Balslev, Senior digital director, Viking Life-Saving Equipment

Vikings kunder er både fragt- og krydstogtsskibe, offshore-industrien samt helt almindelige fiskere og fritidssejlere – over hele verden. Og så er Viking en ægte global med over 3.000 ansatte, otte forskellige
fabrikker og 82 servicestationer i 40 lande over hele verden.

Samtidig har Viking de seneste år også været på en digital rejse, hvor de leverer en stadig større del af selskabets produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Intet af det kunne lade sig gøre uden et solidt digitalt fundament, som på få år har bevæget sig fra at være backend til at være forretningen i takt med, at kunderne efterspørger effektiv og dokumenterbar service.

Hør hvordan Viking og Henrik Balslev har løftet den opgave

11:25
11:45

Pause og deep dive

12:40

Velkommen tilbage

Program punkt Program punkt

3 gode råd til at styrke selve sammenhængskraften i din supply chain: dine B2B-integrationer

Dennis N. Zachariasen, CCO & Partner, Bizbrains

I kampen om markedsandele er et effektivt samarbejde med kunder og leverandører afgørende. En stærk, men alligevel fleksibel supply chain indebærer avancerede integrationer mellem samhandelspartnere, både via API’er og EDI (Electronic Data Interchange).

Men hvordan holder du styr på hundredvis – måske tusindvis – af B2B-partnere, både upstream og downstream i forsyningskæden? Og hvordan gør du samtidig arbejdet med integrationer så enkelt, at du hurtigt kan reagere på nye krav? Dét har Bizbrains et stærkt bud på. Et bud, som adskillige SAP-brugere for længst har taget til sig.

12:45

Vigtige overvejelser i forbindelse med SAP-understøttet forretningstransformation og bæredygtighed

Hvad er det SAP S/4HANA kan? Hvordan sikrer denne teknologiske platform mere agilitet og bæredygtighed i en verden, der er i konstant bevægelse. Hvad er der for en merværdi, der skabes, når data frigøres og processer gentænkes?

Virksomheder, der i dag benytter og gennem en længere årrække har benyttet SAP, er begyndt at planlægge deres rejse til den næste generation af SAP's platform.

Vi bringer vores perspektiv og input fra markedet på vigtige overvejelser, som skal med, når rejsen til S/4HANA planlægges.

Program punkt Program punkt

David Egebjerg Colgan, Partner, Nordic SAP Leader, Deloitte

Marianne Jensen, Danish SAP Lead, Deloitte

13:05
Program punkt Program punkt

Giv SAP den rigtige teknologi platform

Jens August Hassel, Vice President, IBM Solutions & ISBD Nordic, IBM

Måske er de valg du tog omkring teknologi platform til dit SAP miljø for blot få år siden ikke længere optimale. Udviklingen omkring Public-, Private og Hybrid-Cloud går rivende stærkt, og mange kunder har i dag fået langt bedre indsigt i de reelle fordele og ulemper ved forskellige deployment modeller og underliggende teknologier. Hør om IBM's erfaringer fra implementering af SAP infrastruktur hos større nordiske kunder - og hvad du bør være opmærksom på, når den rigtige infrastruktur til dit SAP miljø skal fastlægges.

13:25
Program punkt Program punkt

Case: Royal Greenland

Lars Bo Hassinggaard, Corporate IT Manager, Royal Greenland A/S

13:40
Program punkt Program punkt

Opsummering og tak for i dag

Lars Jacobsen, chefredaktør og moderator, Computerworld

14:00

Mød vores partnere på SAP Excellence Day 2021

Partnere

Mød vores partnere på SAP Excellence Day 2021

Partnere

Produktionspartner

Dit udbytte på SAP Excellence Day 2021

Du kan live streame alle indlæg og stille spørgsmål – alt bliver modereret af redaktører hos Computerworld.

Du får ny viden og inspiration til at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt.

Du får ny inspiration, når nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder giver deres bud på, hvad forskellen er på ordinær og ekstra ordinær.

Du får indblik i hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.

Tilmeldingen er lukket!