Digital konference
SAP Excellence Day 2021

Hør erfaringerne og forventninger til fremtiden fra en række af landets bedste og mest vidende SAP-folk.


00

dage

:
00

timer

:
00

minutter

:
00

sekunder

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 09:00 - 13:45

Online

Gratis deltagelse

Tirsdag d. 13. april 2021

Kl. 09:00 - 13:45

Online

Gratis deltagelse

Om SAP Excellence Day 2021

Hovedparten af verdens produktion er på et eller andet tidspunkt i kontakt med et SAP-system. Det gælder alle brancher: Fra biler til medicinalvarer – og fra finansielle ydelser til fiskeri.

Det giver god mening. For softwaregiganten med de tyske rødder har en årelang tradition for at levere solid software til en bred vifte af forskellige industrier.

Men SAP er ikke længere bare det klassiske SAP-baserede ERP-system. Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger.

Og i horisonten lurer en række store opdateringer til næste generation af SAP-platformen. Opdateringer hvis omfang og konsekvenser kan udfordre mange it-afdelinger.

Heldigvis er der mange erfarne it-folk med SAP-erfaring, som kan hjælpe dig videre på rejsen – eller måske bare til at få ny inspiration til udviklingen eller driften af dit eksisterende setup.

Dem kan du møde på SAP Excellence Day 2021, hvor vi byder velkommen til en række af landets bedste og mest videde SAP-folk. På denne dag kan du derfor høre om deres erfaringer og deres forventninger til fremtiden – og selvfølgelig få mulighed for at stille dine spørgsmål.

På SAP Excellence Day 2021 kommer vi blandt andet ind på:

 • Opgradering: Hvornår og hvordan giver det mening?
 • Cloud eller on premise: Hvad er de danske erfaringer?
 • Outsourcing af SAP-kompetencer
 • Hvad er fremtiden for SAP?

Mød talerne på SAP Excellence Day 2021

Keynotes:

Jesper Schleimann

Northern Europe Digital Transformation Officer

SAP

Henrik Balslev

Senior digital director

Viking Life-Saving Equipment

Talere:

Tobias Brandl

SAP Solutions Architect

NetApp

Peter Schüsler

Salgschef

Tabellae

Bo Bærentsen

Business Manager Nordic

xSuite Nordic ApS

Setnam Sandhu

SAP Expert Sales Lead T-Systems, Northern Europe

T-Systems

Dennis N. Zachariasen

CCO & Partner

Bizbrains

David Colgan

Nordic SAP Lead

Deloitte

Marianne Jensen

Danish SAP Lead

Deloitte

Program

09:00

Velkomst

program-billede program-billede

Hvad er fremtiden for SAP?

Jesper Schleimann, Northern Europe Digital Transformation Officer, SAP

Fremtiden af ENTERPRISE SOFWARE vil uden tvivl være drevet af AI, der vil gøre det muligt at indføre intelligens i alle forretningsprocesser, simplificere kundeoplevelsen og opnåelsen af resultater.

Hør i dette indlæg hvordan vi i SAP videreudvikler den næste Evolution af den Intelligent Suite, så organisationer vil opnå afgørende forretningsfordele indenfor fire områder:

 • Sikre at forretningsprocesser bliver intelligente med brug af AI
 • Optimere forretningsmodellen med SAP Industry Cloud
 • Sikre en uovertruffen kundeoplevelse
 • Transformere til en bæredygtige organisation

09:05
program-billede program-billede

Hvorfor NetApp til dine SAP løsninger

Tobias Brandl, SAP Solutions Architect, NetApp

Få et indblik i, hvorfor NetApp er det perfekte valg til din SAP løsning.

Tobias Brandl viser en live-demo af, hvor nemt du kan flytte jeres data fra onprem til skyen.

09:30
program-billede program-billede

Det mest spændende i et ERP-system er dét, der kommer ud af ERP-systemet - dokumenterne. For det er dét, kunderne ser

Peter Schüsler, Salgschef, Tabellae

Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at minimere risici i ERP-implementeringen, professionalisere dokumenter og gøre dokumentvedligeholdelsen mere smidig.
ERP-output i SAP er både tidskrævende og dyrt at få kodet. Det kræver eksterne konsulenter og oftest er resultatet ikke så brugervenligt ift. kommunikation og design som både afsender og modtager ønsker det.

Se hvordan Tabellae laver nyt design af fakturaer, tilbud, ordrebekræftelser, følgesedler etc. med billeder, barcoder osv.

Tabellae implementerer Lasernet standardsoftware til Output Management. Tabellaes Best Practice implementering øger sandsynligheden for at få jeres ERP-projekt live inden for tid og budget, og gør den efterfølgende løbende vedligeholdelse langt hurtigere.

Glæd dig til masser af inspiration og praktiske eksempler på, hvordan mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.

09:50
program-billede program-billede

Hvordan skaber du sammenhæng og opbygger modstandskraft i hjertet af din forretning?

Bo Bærentsen, Business Manager Nordic, xSuite Nordic ApS

- Få vores tre greb til at optimere supportprocesserne i din virksomhed

Hvis målet er end-to-end digitalisering af din virksomheds dokumenthåndtering, så er muligheden for at sende og modtage elektroniske dokumenter essentiel og et vigtigt skridt mod 100 procents digitalisering.

Hør om Region Hovedstaden, som modtager en million fakturaer årligt i PEPPOL, som er den europæiske standard for elektronisk dokumenthåndtering. Det betyder for regionen et digitaliseret dokumentflow fra fakturamodtagelse til betaling.

Automatisering af dine processer skaber sammenhæng på tværs af indkøb, salg og regnskab og giver dig mulighed for at monitorere og strømline alle dine forretningskritiske kerneprocesser. Hør om digitalisering af ALK’s salgsproces.

Hør også om hvordan du kommer i gang med automatisering, og hvordan du gør brug af data til proaktivt at forbedre dine igangværende processer.

10:10
10:30

Pause

10:45

2BM

program-billede program-billede

Modernize your SAP with T-Systems - Multi-Cloud, S/4HANA and Digitalization

Setnam Sandhu, SAP Expert Sales Lead T-Systems, Northern Europe, T-Systems

How do you build resilience with intelligent ERP solutions and accelerate the move to SAP S/4HANA, while increasing efficiency of existing processes and introducing new digital business models and services to keep up with today´s business demands?

As a multi-certified global strategic SAP partner with over 20 years’ experience, enterprises around the world trust in T-Systems to empower their digital transformation.

In our session, you will get more information on three key topics and how they are interrelated:

 • SAP systems on Multi-Cloud environments
 • SAP S/4HANA transformation
 • The SAP platform as digitalization accelerator
We will highlight the typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap to your SAP journey.

11:05
program-billede program-billede

Interview: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter

Henrik Balslev, Senior digital director, Viking Life-Saving Equipment

Vikings kunder er både fragt- og krydstogtsskibe, offshore-industrien samt helt almindelige fiskere og fritidssejlere – over hele verden. Og så er Viking en ægte global med over 3.000 ansatte, otte forskellige
fabrikker og 82 servicestationer i 40 lande over hele verden.

Samtidig har Viking de seneste år også været på en digital rejse, hvor de leverer en stadig større del af selskabets produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Intet af det kunne lade sig gøre uden et solidt digitalt fundament, som på få år har bevæget sig fra at være backend til at være forretningen i takt med, at kunderne efterspørger effektiv og dokumenterbar service.

Hør hvordan Viking og Henrik Balslev har løftet den opgave

11:25
11:45

Pause og deep dive

12:40

Velkommen tilbage

program-billede program-billede

3 gode råd til at styrke selve sammenhængskraften i din supply chain: dine B2B-integrationer

Dennis N. Zachariasen, CCO & Partner, Bizbrains

I kampen om markedsandele er et effektivt samarbejde med kunder og leverandører afgørende. En stærk, men alligevel fleksibel supply chain indebærer avancerede integrationer mellem samhandelspartnere, både via API’er og EDI (Electronic Data Interchange).

Men hvordan holder du styr på hundredvis – måske tusindvis – af B2B-partnere, både upstream og downstream i forsyningskæden? Og hvordan gør du samtidig arbejdet med integrationer så enkelt, at du hurtigt kan reagere på nye krav? Dét har Bizbrains et stærkt bud på. Et bud, som adskillige SAP-brugere for længst har taget til sig.

12:45
program-billede program-billede

Vigtige overvejelser i forbindelse med SAP understøttet forretningstransformation og bæredygtighed.

David Colgan, Nordic SAP Lead, Deloitte & Marianne Jensen, Danish SAP Lead, Deloitte

Hvad er det SAP S/4HANA kan? Hvordan sikre denne teknologiske platform mere agilitet og bæredygtighed, i en verden der er i konstant bevægelse. Hvad er der for en merværdi der skabes når data frigøres og processer gentænkes?

Virksomheder der i dag benytter og gennem en længere årrække har benyttet SAP, er begyndt at planlægge deres rejse til den næste generation af SAP´s platform.

Vi bringer vores perspektiv og input fra markedet på vigtige overvejelser som skal med, når rejsen til S/4HANA planlægges.

13:05
13:25

Keynote

13:45

Opsummering og tak for i dag

Mød vores partnere på SAP Excellence Day 2021

Partnere

Mød vores partnere på SAP Excellence Day 2021

Partnere

Produktionspartner

Dit udbytte på SAP Excellence Day 2021

Du kan live streame alle indlæg og stille spørgsmål – alt bliver modereret af redaktører hos Computerworld.

Du får ny viden og inspiration til at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt.

Du får ny inspiration, når nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder giver deres bud på, hvad forskellen er på ordinær og ekstra ordinær.

Du får indblik i hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.

Tilmeld dig til SAP Excellence Day 2021

+ Tilføj ekstra deltager

Betingelser

Ved tilmelding accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Computerworld og Computerworlds partnere via email og telefon. Du vil til enhver tid have mulighed for at framelde dig igen.


Acceptér betingelser*

Hvem kan deltage

Antallet af pladser er begrænset.
Seminaret er forbeholdt it-beslutningstagere og influenter. Computerworld Events forbeholder sig ret til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen samt fra samarbejdspartneres direkte konkurrenter.

Fejl
Information om ny deltager