Consular

Consular ApS er en IT partner- & konsulentvirksomhed, som leverer services og løsninger til datacentre, baseret på software, servere, storage og back-up. Consular’s fire ejere har tilsammen mere end 85 års erfaring fra IT-industrien og har bl.a. haft ansættelse i NetApp, IBM, Veritas, Microsoft, HP, Nutanix m.fl.

Vore services og løsninger er beskrevet i ovenstående faneblade. Dette gør sig også gældende for vore samarbejdspartnere. Desuden finder du også information om en række kunders udfordringer, samt hvordan Consular har løst dem.

Vi har mange års erfaring i at levere store implementerings- og konsulentprojekter til de største virksomheder i både Danmark og Norden med stor fokus på reducering af omkostninger og kompleksitet, samt et øget krav om opnåelse af forretningsmæssige fordele.

Vore konsulenter har dybe tekniske kompetencer indenfor ovenstående områder, og vi er blandt de højest certificerede i Norden på vores services og løsninger. Udover de fire ejere har Consular ansat og tilknyttet en række konsulenter der benyttes efter behov.
Læs mere om Consular here