Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

Dato:
24/9 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Afholdes også i Aarhus d. 29. september

Cloud er for mange organisationer nøglen til for alvor at få taget hul på udnyttelsen af data og digitaliseringens gevinster.

Der er efterhånden ingen vej uden om at tage en cloud-model med i overvejelserne, når eksisterende tjenester skal pensioneres eller nye løsninger skal implementeres.

Mange organisationer foretrækker at sende dele af - og ikke alle - deres workloads og it-miljøer i clouden og beholde resten hjemme i huset.

Når cloud-strategien skal defineres og udmøntes, er hybrid cloud - hvor nogle data beholdes hjemme og andre sendes ud - svaret for mange. Det er her afgørende for alle it-ansvarlige at vide, hvor snittet skal lægges mellem data, der skal ud, og data, der skal blive hjemme. Men hvilke værktøjer, management-teknologier og lignende har man brug for til at holde styr på de forskellige cloud-løsninger.

Både Microsoft, AWS og Google har f.eks. en fremskudt datacenter-løsning i form af en ‘cloud’-server til placering nede i din kælder.

Skiftet til cloud giver adgang til ny teknologi, indsigt og øget sikkerhed. Det kan øge udviklingshastigheden og time-to-market markant, men det giver ikke nødvendigvis billigere eller enklere drift.

Desuden rummer skiftet en række elementer, der skal tages hånd om. Der vil for eksempel ofte være data i en eller anden udstrækning, som pludselig står til at skulle placeres langt uden for Danmarks grænser, hvor de store cloud-selskaber som Microsoft, AWS og andre har deres datacentre.

I en tid præget af GDPR stiller det krav til alle it-ansvarlige om at få nøje styr på aftaler, databehandler-strukturer og procedurer i forhold til behandling og håndtering af data, der i en global verden hurtigt kan spredes ud over landegrænserne.

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte.

Computerworld har derfor samlet en række eksperter, leverandører og erfarne cloud-brugere for at du kan få inspiration til, hvordan du strategisk kan anvende cloud i dit it-landskab.

Kom og hør om konkrete erfaringer, konkrete løsninger, og hvordan du får helt styr på compliance og aftaler i udflytningen af data. Bliv klogere på prisstrukturer, overbygningsmuligheder og de aktuelle (og lukrative) muligheder for at gennemføre ‘shift left,’ når du rykker i clouden og dermed få øget agilitet og færre omkostninger.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:50
Keynote

10:35
Pause

11:05
Taler kommer snart

11:35
Taler kommer snart

12:05
Taler kommer snart

12:35
Frokost

13:25
Taler kommer snart

13:55
Taler kommer snart

14:25
Pause

14:40
Taler kommer snart

15:10
Keynote

15:55
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Overblik over forskellige cloud løsninger, samt deres fordele og ulemper.
  • Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere.
  • Bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.
  • Indblik i konkrete erfaringer og konkrete løsninger.
  • Overblik over prisstrukturer, overbygningsmuligheder.