Velkommen til Computerworld Summit 2025 - Aarhus C

Unik viden og inspiration til din digitale organisation

Afholdes også 27. maj i København


00

dage

:
00

timer

:
00

minutter

:
00

sekunder

Tirsdag 3. juni 2025

Klokken 08:30 - 16:05

Hermans, Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Aarhus C

Om Computerworld Summit 2025

Styrk din digitale strategi med indsigt og inspiration til konkret anvendelse af AI.

AI sætter præg på alle forretningsområder af din organisation. Derfor har vi lavet dette event, hvor du får inspiration til at optimere strategi, drift og indsigt med data og kunstig intelligens.

Det er årets uomgængelige konference for dig, der er med til at træffe beslutninger om din organisations teknologiske fremtid og vil have det samlede overblik over aktuelle tendenser i IT-branchen.

På dagen samler vi et stort antal partnere og eksperter fra ind- og udland, som du kan mødes med – nemt, uformelt og tidsbesparende.

Vi sætter AI i centrum!

Dette event sætter AI i centrum og undersøger teknologiens rolle inden for automatisering, sikkerhed, compliance og forretningssystemer.

Kom med og hør oplæg om, hvordan AI optimerer sikkerheden i din virksomhed, letter governance, styrker compliance og effektiviserer integrationer.

Begge event – i både København og Aarhus – er stort anlagte begivenheder pakket med inspirerende indlæg og faglige indsigter. Der vil være forskellige spor på dagen, der dækker alt fra cloud- og infrastrukturudvikling til digitalisering og datastrategier.

Denne konference er for dig, der arbejder med strategisk it og ønsker at udnytte AI’s potentiale på tværs af din virksomheds forretningsområder.

Cloud, enterprise arkitektur & infrastruktur

Det moderne it-landskab er egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – og kræver en stor dosis cloud-løsninger og -strategier, for at sikre disse løsninger hænger og spiller sammen. Så hvilke udfordringer fylder hos nogle af landets bedste enterprise arkitekter og cloud-strateger lige nu?

Automatisering & digitalisering

Nye teknologier kan revolutionere processer og hele virksomheder - både for dem som laver det og de konkurrenter og samarbejdspartnere, der bliver ramt af det. Men hvilke fordele kan de nye teknologier og systemer levere? Hvordan kan du udnytte teknologierne til at erstatte eller forbedre eksisterende processer? Og kan du lade ikke-kodekyndige oprette nye funktioner i takt med forretningens behov?

Forretningssystemer, data & integrationer

Hvordan kan du optimere din virksomheds drift ved at integrere systemer som ERP og CRM? Vi dykker ned i vigtigheden af datakvalitet og -analyse for bedre beslutningstagning. Lær om nye teknologier og best practices, der kan maksimere værdien af dine data og forbedre dine forretningsprocesser.

Sikkerhed & cyberforsvar

Opdag nøgleelementerne i en vellykket compliance-strategi og lær, hvordan du navigerer i den komplekse verden af IT-reguleringer. Få indsigt, der styrker din virksomheds overholdelse og beskytter dine digitale aktiver. Bliv foran kurven i en verden, hvor teknologi og overholdelse går hånd i hånd.

Compliance

GDPR, NIS2, Schems, CRA og den Europæiske AI Act. har på få år sat vigtige rammer for hvad du kan og ikke kan med data, cloud og AI. Men hvordan vil jura nu og i fremtiden forme it-anvendelsen i både offentlige og private organisationer? Få en status og de bedste bud på, hvordan vi arbejder med dette i fremtiden.

Netværk

På konferencen er der rig mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med de andre deltagende it-professionelle og alle dagens eksperter. Brug derfor gerne pauserne til at samt udveksle perspektiver og ideer med ligesindede og bliv inspireret til at transformere din organisation.

Mød talerne til Computerworld Summit 2025

Mød vores partnere til Computerworld Summit 2025

Mød vores medarrangører og partnere til Computerworld Summit 2022

Bliv partner på Computerworld Summit - mere info her

Become a partner at Computerworld Summit - read more here

Dit udbytte på Computerworld Summit 2025

Du får mulighed for at vælge mellem alle dagens indlæg og du kan netværke med 200 andre it-professionelle deltagere.

Du får ny viden og inspiration til at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt.

Du får indblik i hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.

Tilmeld dig til Computerworld Summit 2025 her

Vælg pris for deltagelse

Gratis deltagelse (0,00 kr.) *

Kræver accept af nedenstående markedsføringsbetingelser.

Pris pr. deltager (2.495 kr.) *

Ønsker du ikke at acceptere vores markedsføringsbetingelser, kan du betale for deltagelse. Faktura betaling ikke muligt. Vælg et andet abonnement hvis faktura betaling ønskes.

Kundeoplysninger

+ Tilmeld ekstra person

Betingelser

Ved tilmelding accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Computerworld og Computerworlds partnere via email og telefon. Du vil til enhver tid have mulighed for at framelde dig igen.


Acceptér markedsføringsbetingelser*

Hvem kan deltage

Eventet er forbeholdt it-beslutningstagere og influenter, CEO'er, forretningsudviklere, CISO'er, projektledere, CDO, CTO, sikkerhedsansvarlige, digitale udviklere, it-chefer og CIO'er. Computerworld Events forbeholder sig ret til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen samt fra samarbejdspartneres direkte konkurrenter.

Fejl i tilmelding
DKK 2.495,00 excl. moms
DKK 3.118,75 incl. moms
Den viste pris er standard-pris per person.